Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια σου Εβάκι!!
Καλώς όρισες στην παρεούλα του Αιγαίου!!
Η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη που η Χίος μπαίνει δυναμικά ξανά στο προσκήνιο!!
Ελπίζουμε να περάσεις όμορφα και να μας λες νέα και ανταποκρίσεις από "τα μέρη σου"!
Στείλε μας και καμιά μαστιχόπιτα να μασουλίσουμε οι εκτός Χίου (κάνω δελεαστική πρόταση με χαλβαδόπιτα ή λουκουμομπουκιές, τι λες, εε? εε?)
Welcome at my.aegean.gr! Your Voice. Your Universe(ity)!!
See u around αγαπητή!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πολλά χαιρετίσματα στη Χίο, ένα νησί που σκοπεύουμε να επισκεφτούμε ως MyAegean μέσα στο 2008!
Καλή διαμονή στην Αιγαιακή κοινότητα του ΜΥ! Εδώ θα βρεις μια γειτονιά όλο το Αιγαίο!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Helloo  !!! Δημήτρης από Αθήνα! Φοιτητής στη Μυτιλήνη στο Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας! Nice meeting you all! Ενδιαφέροντά μου, κυρίως games, βιβλία, anime, μουσική, μπιλιάρδο και ό,τι καινούριο είναι καλοδεχούμενο για δοκιμή!
|
|
|
|
| |
|

anemos
Γκουρού

Nov 19, 2007
403
|
|
φίλε Δημήτρη δε ξέρω τι ακριβώς μαθαίνετε σε αυτό το τμήμα του πανεπιστημίου αλλά έχει το πιο cool όνομα που έχω ακούσει ποτέ. Καλή φάση.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χαχαχαχα!! Στην ουσία μαθαίνεις πράγματα σχετικά μο θαλάσσιο περιβάλλον. Αρκετά ενδιαφέρουσα μπορώ να πω μα αρκετά δύσκολη. Και, όντως, το όνομα είναι πολύ cool!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
γεια σε ολους ειμαι η fraoulitsa απο πειραια! ειμαι περιφανη κοινωνιολογος στη μυτιληνη την οποια λατρευω! χαιρομαι που μπηκα στη παρεα σας!
ενδιαφεροντα μου ε?
μαρεσει το ποδοσφαιρο(ειμαι θρυλοσ!)
το μπασκετ
το βολλευ
το ταβλι
το διαβασμα
και το kick boxing
φιλια σε ολους
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
fraoulitsa έγραψε:
γεια σε ολους ειμαι η fraoulitsa απο πειραια! ειμαι περιφανη κοινωνιολογος στη μυτιληνη την οποια λατρευω! χαιρομαι που μπηκα στη παρεα σας!
ενδιαφεροντα μου ε?
μαρεσει το ποδοσφαιρο(ειμαι θρυλοσ!)
το μπασκετ
το βολλευ
το ταβλι
το διαβασμα
και το kick boxing
φιλια σε ολους |
Σου έγραψα και στις "Γραφολογίες", αλλά με πρόλαβες κι από εδώ!
Καλώς μας όρισες αγαπητή μας, στην παρεούλα του Αιγαίου! Θα χαρούμε να γνωριστούμε και να περάσουμε όμορφα! Κι αφού είσαι και Πειραιωτάκι, ένας λόγος παραπάνω (εκεί πήγα σχολείο, άρα τον έχω μες στην καρδιά μου)
Κάνε βολτούλα μες στο site, δες τι σου αρέσει, μη διστάσεις να μας πεις τη γνώμη σου, άλλωστε όλοι εδώ συμμετέχουμε για να το κάνουμε ακόμη καλύτερο! Θα χαρούμε αν θέλεις, να μας βοηθήσεις να μεγαλώσει η Ομάδα! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Χαιρετώ τη σούπερ δυναμική επέλαση της Fraoulitsas!!
Καλώς μας ήρθες και να συνεχίσεις να μας ενθουσιάζεις ευχάριστα!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πολύς αθλητισμός φραουλίτσα... Και τελικά δεν είσαι καινούργια στο νησί ε; Όπως κι αν έχει, καλωσήρθες στην μοναδική παρέα μας.
|
|
|
|
| |
|
|
|
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ειστε ολοι super! glad to be here!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|