Επιβλαβή τα κινητά

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας Επιβλαβή τα κινητά

Δευ, 30 Ιούν 2008 11:44 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Χμμ... ακούγεται σα θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αν ευσταθεί αυτό με τις κρυμμένες κεραίες τότε πρέπει να είναι ή εγκληματική αμέλεια ή εσκεμμένη προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας!

Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν παρατηρήσει παρόμοια; Πείτε παιδιά

Δευ, 30 Ιούν 2008 4:53 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Unicorn
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136

Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθούν τα λόγια μου.

Το ότι μια κεραία είναι κρυμμένη αυτό δεν την κάνει αυτόματα παράνομη! Μπορεί και μια καθόλα νόμιμη κεραία να "κρυφτεί" μέσα σε κάτι για να μην χαλάει η αισθητική του χώρου στον οποίο τοποθετείται.

Το κατά πόσο είναι νόμιμη ή όχι μια κεραία κινητής τηλεφωνίας εξαρτάται από το αν υπάρχει άδεια, από κάποια αρχή λογικά, για να βρίσκεται στο σημείο που βρίσκεται και πόση ισχύ-ένταση δικαιούται να έχει όταν είναι τοποθετημένη στο σημείο αυτό.

Γενικότερη τάση σήμερα, όσο μπορώ δηλαδή και μαθαίνω επάνω στο συγκεκριμένο χώρο, είναι η καλύτερη κατανομή της έντασης. Αυτό σημαίνει πως οι σχεδιαστές των δικτύων κεραιών κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν περισσότερες κεραίες μικρότερης έντασης. Δηλαδή θα γεμίσουμε παντού κεραίες αλλά με μικρή σχετικά ένταση. Ίσως να είναι καλύτερο-ασφαλέστερο από μια κεντρική κεραία με τεράστια ισχύ-ένταση.

Α, και για να μην κατηγορούμε μόνο τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, σε σχετικά πρόσφατη έρευνα για wi-fi σε σχολεία της Μεγάλη Βρετανίας, παρατηρήθηκε μείωση τις απόδοσης των μαθητών, με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν όλες οι κεραίες wi-fi μέσα και γύρω από τα σχολεία. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο σχετικό link για να τεκμηριώσω τα λεγόμενα μου. Αν βρω θα το παραθέσω.

Γενικότερα, θα πρέπει να πάψουμε να νομίζουμε ότι όλα είναι ωραία και αθώα γύρω μας....

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Εφαρμογή (WebPLAYER) για απευθείας στ...

από inertia
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές Απαντήσεις: 0

Τρι, 28 Νοέ 2017 7:46 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics