Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
geia s olous!!edw melaki apo kerkyra...eimai prwtoeths sto tmhma episthmwn ths 8alassas k anarwtiemai g t pws einai t pragmata sto nhsi...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
melaki έγραψε:
geia s olous!!edw melaki apo kerkyra...eimai prwtoeths sto tmhma episthmwn ths 8alassas k anarwtiemai g t pws einai t pragmata sto nhsi... |
Καλώς μας όρισες αγαπητό melaki!! Αφού μόλις πριν λίγα λεπτά ανακάμψαμε από μια διακοπή ρεύματος που δημιούργησε μινι-προβληματάκια στο Site, σου στέλνω και με μια ανακούφιση και χαρά, τις ευχές μου για καλή διαμονή στην παρεούλα μας!!
Μη διστάσεις να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε!
Στο (υπο-κατασκευή) link του http://www.aegean.gr/2008/ ίσως μπορείς να βρεις μερικές σύντομες πληροφορίες! Stay tuned για περισσότερα πολύ σύντομα!
Άντε και ..."καλώς Αιγαιώθηκες"!

|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλωσήρθες melaki στην κοινότητα του My Aegean!! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να μεγαλώνει η παρέα μας.. Και να σε καλωσορίσω και στη Μυτιλήνη, μιας και από εκεί θα πάρω και εγώ το πτυχίο μου...
Ρωτάς πως είναι τα πράγματα στο νησί, ε? Οι απόψεις διίστανται.. Θα ακούσεις από θετικά σχόλια μέχρι άκρως αρνητικά... Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ, είναι να ζήσεις εσύ το νησί και μόνη σου θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου... Έχει πράγματα να κάνεις και να δεις (σίγουρα κάπως περιορισμένα...), αλλά αυτά που σου δίνει να τα εκμεταλλευτείς!! Είναι ωραία τα φοιτητικά χρόνια σε νησί, θα πας και θα δεις...
Και για ό,τι χρειαστείς, εμείς είμαστε εδώ! Μη διστάσεις να εκφράσεις τις όποιες ανησυχίες σου και να μας κάνεις τα σχόλιά σου και τις παρατηρήσεις σου... Και πάλι καλώς μας ήρθες!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα!!!
Είχα ξαναμπεί το 2006 αλλά από τότε, ψυχή βαθιά!
Οπότε ξανασυστήνομαι!
Με λένε Τίνα και είμαι καλά, πάω για 6ο έτος στο τμήμα Μ.Π.Ε.Σ. (δε θα 'μαι και τόσο καλά αν ν>6  )
Kατά τα άλλα, όταν δεν προσπαθώ να πάρω πτυχίο μου αρέσει να ασχολούμαι με κάθε είδος τέχνης, να παίρνω τ' αυτιά των φίλων μου γιατί είμαι κινούμενο juke box, να οδηγώ τρομάζοντας τον κόσμο, το web design (πρόσφατή μου αγάπη) και άλλα που θα τα θυμηθώ στην πορεία.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ωχ κατέφτασε η spam queen...
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Hi Paidia to onoma mou einai Loukas eimai kainurios sto site kai fetos mpika sto tmima mixanikon pliroforiakon systimaton sti samo. As Pei kanenas palios tou tmimatos tin apopsi tou gia ti fititiki zoi sth samo kai an pragmati axizei ton kopo pou perasa ekei.
|
|
|
|
| |
|
|
|
γεια σου λουκα καλωςηρθες στη παρεα!Μπορει να μην ειμαι απο τη σαμο, αλλα ως 2ο ετης του πανεπιστημιου αιγαιου ασε με να σου δωσω μια συμβουλη... τωρα μπορει να σε τρομαζει το οτι περνας επαρχια, ομως ειναι μια εμπειρια που δεν πρεπει να χασεις.
για να δηλωσεις τη σχολη πρεπει να σε ενδιαφερει να μην διστασεις επειδη ειναι μακρια! οπου περασει κανεις καλο ειναι! ολοι λιγο ως πολυ τα ιδια θα πετυχουμε!
να πας να δεις και μετα να κρινεις!κανεις μας δεν θα σου πει κακο λογω για το νησι του και ας γκρινιαζουμε1 ειναι σπιτι μας!
μπορει να νομιζεις οτι θα χασεις φιλους και τετοια αλλα θα κανεις τους 2πλασιους!
και να ξερεις οτι η φοιτητικη ζωη ειναι η καλυτερη(νυχτα μερα)
|
|
|
|
| |
|
|
|
mystery_orange έγραψε:
Ωχ κατέφτασε η spam queen... |
Μηηηηηηηη! Να μου βγει από τώρα το όνομα;;;
Λουκά, με το που έχεσαι γνωρίζεις εμένα και το μυστηριώδες πορτοκάλι!
Ποιος τη χάρη σου!!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
geia se olous!
Me lene Maria,eimai apo Patra kai se liges meres erxomai Mutilini,perasa sto tmhma Geografias!!
eimai polu xaroumeni gia auto to neo mou ksekinhma!pws einai ta pragmata sto nhsi???
exw ma8ei apeksw olo ton odhgo epiviwsis!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
maria_geo έγραψε:
geia se olous!
Me lene Maria,eimai apo Patra kai se liges meres erxomai Mutilini,perasa sto tmhma Geografias!!
eimai polu xaroumeni gia auto to neo mou ksekinhma!pws einai ta pragmata sto nhsi???
exw ma8ei apeksw olo ton odhgo epiviwsis!!! |
Γεια και χαρά σου Μαράκι και κ-α-λ-ω-ς ό-ρ-ι-σ-ε-ς στο Αιγαίοοοοο!!!
welcome και στην παρεούλα μας, με χαρά να σε βλέπουμε εδώ και να μας λες και τις ανταποκρίσεις από την καθημερινότητα στο τμήμα και νησί σου!!!
Εδώ θα βρεις αρκετούς καλούς φίλους, κι ό,τι χρειαστείς ή απορία έχεις, όσο μπορούμε, θα χαρούμε να βοηθήσουμε! Μη διστάσεις ούτε στιγμή!

|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|