Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Ραδιο-MyAegean]: αφιερωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
[Ραδιο-MyAegean]: αφιερωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| |
|
|
|
αφιερωσεις στους εντος και εκτος site!!
Αφιερωστε ο,τι θελετε! απο τραγουδια,ρεφρεν, στιχους, ποιηματα!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
και ξεκιναω: αφιερωνω σε εναν πολυ αγαπημενο μου φιλο, που συντομα σναγκαστικα θα χασω αυτο το τραγουδι με πολυ αγαπη και εκτιμηση... ματσ
και στο αγορι μου, που υπεραγαπαω αυτο
και αυτο
[/url]
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
αφιερωμένο σε μια ψυχούλα που υπάρχει εδώ μέσα...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αφιερωμένο στην τιποτένια έκφραση των συναισθημάτων σας. Σε λίγες μέρες, με τη δική σας λογική, θα είστε οπισθοδρομικοί και τότε θα ψάξετε το ίδιο με διαφορετικά ξεθοριασμένα χρώματα.
Απλά θέλω να ξεφύγω απο τη μουσική σας και τον τρόπο ζωής σας. Και το εκφράζω.
Υ.Γ. Οι λέξεις που διαβάζετε είναι λέξεις. Και το νόημά τους για σας είναι αυτό που σκέφτεστε υποσυνείδητα. Δε φταίω εγώ. Μη με κατακρίνεται γιατί απλά δε μπορείτε να καταλάβετε..
|
|
|
|
| |
|
|
|
ο καθενας zero μου, εκφραζεται οπως θελει...
εσυ επιλεγειες τον τροπο
εγω δεν θα σε παρεξηγησω αλλα αφησε με να εκφραστω και γω οπως νομιζω χωρις κριτικες....
ειναι σημαντικα για μενα τα ατομα αυτα και τα τραγουδια ειδικα το here without.και οταν κατι ειναι σημαντικο για σενα δεν θες κανενας αλλος να τ πειραξει.
και αν η εκφραση συναισθηματων μου για σενα ειναι τιποτενια σημαινει οτι κατι σου λειπει-με ολο το σεβασμο,εγω δεν σε πολεμαω αυτη τη στιγμη-
ασε τους αλλους να εκφρασουν τα ΄΄τιποτενια'' τους αισθηματα, αστους να ειναι οπως ειναι αν τους κανει ευτυχισμενους.
αφιερωνοντας κατι σε καποιον/ους που αγαπας μπορει για σενα να ειναι τιποτα αλλα σε κανει να σκεφτεσαι τον αλλον οταν ακους το τραγουδι που σου αφιερωσε η οταν βλεπεις το βιντεο η διαβασεις τυχαια τον στιχο.και καταλυγεις να ακους και να ξανακους να βλεπεις και να ξαναβλεπεις να διαβαζεις και να ξαναδιαβαζεις και νιωθεις οτι εισαι ανθρωπος ,εχεις καρδια,αγαπας,ζεις και η ζωη ειναι ωραια και λιγη και θες να τη μοιραστεις, οχι να κρυφτεις, θες να εκφραστεις εστω και χαζα. να δηλωσεις ειμαι εδω αγαπω, ποναω, θυμωνω, αλλα αγαπω και θα το πω με καθε μεσο ανοητο και μη..........
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
fraoulitsa έγραψε:
αφιερωνοντας κατι σε καποιον/ους που αγαπας μπορει για σενα να ειναι τιποτα αλλα σε κανει να σκεφτεσαι τον αλλον οταν ακους το τραγουδι που σου αφιερωσε η οταν βλεπεις το βιντεο η διαβασεις τυχαια τον στιχο.και καταλυγεις να ακους και να ξανακους να βλεπεις και να ξαναβλεπεις να διαβαζεις και να ξαναδιαβαζεις και νιωθεις οτι εισαι ανθρωπος ,εχεις καρδια,αγαπας,ζεις και η ζωη ειναι ωραια και λιγη και θες να τη μοιραστεις, οχι να κρυφτεις, θες να εκφραστεις εστω και χαζα. να δηλωσεις ειμαι εδω αγαπω, ποναω, θυμωνω, αλλα αγαπω και θα το πω με καθε μεσο ανοητο και μη.......... |
WOW! respect!!
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Αφιερωμένο σε όλα τα "τρελαμένα" ΠΑΟΚια ανά την υφήλιο!
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
fraoulitsa την ταπινή μου συγνώμη, μα χθες τα είχα τσούξει λίγο και είχα πολλά νεύρα.
Για κανένα λόγο δεν ήθελα να προσβάλω τα παραπάνω που έγραψες.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |