MyAegean members @ Samos

ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

Συγγραφέας MyAegean members @ Samos

Παρ, 14 Οκτ 2005 9:48 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

mAyrh_gAta--
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 17, 2005
37
Τόπος: athens

egw tha pw apla ena mpe Cool

Παρ, 14 Οκτ 2005 10:57 am

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki

orea afou blepw oti iparxi megali simetoxi.As skeftoume na kanoume kana meeting kai kafedaki kai gnwrimia mesa?

Παρ, 14 Οκτ 2005 3:35 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Χαιρετώ την παρέα από Σάμο!

Ως μέλος της ιδρυτικής ομάδας εύχομαι τα καλύτερα για την εκεί πορεία του MYaegean! Κανονίστε παιδιά μια μικρή συνάντηση μες στο Σαββ/κο! Ανταλλάξτε κινητά ή άλλα στοιχεία, μέσω και Προσωπικών Μηνυμάτων! Προσπαθήστε να οργανώσετε ένα μικρό πυρήνα εκεί!

Από εμάς, κι εσείς όπως και κάθε άλλος που θα συμμετέχει και από τα άλλα νησιά, θα έχετε στα πλαίσια του δυνατού όλη μας την τεχνογνωσία και υποστήριξη! Επισημαίνω πως ΔΕΝ υπάρχουν οικονομικοί πόροι για τη δραστηριότητά μας, κι έτσι δεν μπορούμε να κινήσουμε εύκολα διαδικασίες για διάφορα events! Οι ιδέες που κυκλοφορούν είναι πολλές, και ήδη υλοποιούμε-αναπτύσσουμε 2 μεγάλα projects ως εξέλιξη-επέκταση για το MY! Big Ups Cool

Επιδιώξτε όσο μπορείτε να προσεγγίσετε και τους νεότερους φίλους/ φίλες - Α'ετείς! Είναι ίσως η σημαντικότερη κινητήριος δύναμη της δραστηριότητας, και πρέπει από τώρα να νιώθουν το my ως "χώρο" τους!

Για ό,τι χρειαστείτε, θα μας βρίσκετε εδώ! GO ON παιδιά! Oha!

Παρ, 21 Οκτ 2005 2:27 am

oxin_rain
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 10, 2005
19

Θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση??? τι λεεί? shiroi_kumo ξέρω, apan ξέρω, mAyrh_gAta-- το μπε κάτι μου λέει (identify yourself) τους υπόλειπους στο meeting..... κανονίστε ώρα και πού............!

Παρ, 21 Οκτ 2005 5:05 am

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123

Basika apo oso exw paratirisi de paizi na elegxoun sixna pikna to site ta paidia.An de mporesoume apo edw public leo na arxisoume kana pm.Ida ton shiroi tis proalles kai tou ipa gia meeting kai etsi. oxin_rain re si kai emena me kses Poke Tounge

Παρ, 21 Οκτ 2005 9:17 am

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens

Την Κυριακή θα μαι και εγώ Σάμο . Happy Οπότε μπορούμε να κανονίσουμε για καφέ .
Λοιπόν ξεκινάμε : Ποιος είναι μέσα για την Κυριακή;

Παρ, 21 Οκτ 2005 10:41 pm

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123

Αν θελετε καντε συναντηση αλλα εγω κυριακη φευγω για 1 βδομαδα.

Σαβ, 22 Οκτ 2005 12:15 am

oxin_rain
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 10, 2005
19

ο'τι αποφασίσετε είμαι μέσα...... (αρκει να το έχω δει Very Happy )

Σαβ, 22 Οκτ 2005 12:45 am

Nastajia
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 30, 2005
41

Loipon, exo sobari protasi!!! Elate thn Kuriaki kata tis 12 sto stathmo, tha bgaloume ton inertia ston aera kai tha kanoume mia xalari suzithsh!!! loipon ti lete?
Tha fero ego thn kafetiera gia kafe, kai tha sas parousiaso!Eseis elate me oreksi gia na milisete ston aera.....tora bebaia, an den sas aresei o gallikos, sugnomi xasate! Poke Tounge

Oso gia to poion mou den leo tipota! Akous ekei! siga na mhn peraso kai apo sunenteuksi! Very Happy Elate oloi sto stathmo kai ta leme apo konta!

A, sorry pou eleipa toso kairo, alla to piksimo kala kratei opos katalabainete! Episis, an nomizete oti einai polu noris stis 12 na mou peite na to kanoume argotera kai na eidopoihsoume kai ton inertia, o opoios, na shmeioso mou fanike agxomenos gia to oti tha milisei zontana LOLoLOLoLOL!!! be cool inertia!!!
Oso gia thn mera, epeleksa Kuriaki giati apo deutera arxizoun oi ekpompes sto stathmo kai ante na breis eleutheri ora!!! An thelete tha mporousame na kanoume mia fora sto toso mia enhmerotikh ekpompi! Den einai tipota! kai bebaios einai eukairia gia tous mi mihmenous na to zisoun kai auto!
Ante as mhn platiazo! An allaksei kati eidopoieiste me! Yposxomai na koitao mexri thn kuriaki th selida!!!!
Cheers Happy

Σαβ, 22 Οκτ 2005 3:09 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

1η Επισήμανση) nastajia, ΜΟΝΟ μέχρι την κυριακή θα κοιτάς τη σελίδα? Δηλαδή μετά γιoκ?! Mad Poke Tounge

2ον) Είναι χαρά μας να τα πούμε "από κοντά" και βλέπουμε με ενδιαφέρον και τη δυνατότητα να συνομιλούμε και με διατμηματικές εκπομπές! Η τεχνολογία υπάρχει, μένει να την ανακαλύψουμε!

Ο Γαλλικός καφές δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, οπότε είμαι τυχερός που δεν θα είμαι εκεί! Θα χτυπήσω κανά 2πλό ελληνικό από καμιά καφετέρια εδώ κοντά!! LoL-LoL-LoL-LoL Poke Tounge Happy Cool

Βγάλτε ανακοινωσούλες κι εσείς από εκεί, θα φτιάξουμε ένα πρόχειρο άρθρο κι εμείς στο site!

keep communicating!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Ανοιχτές Προβολές με στήριξη πύλης &q...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 1

Τρι, 25 Οκτ 2022 1:13 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κάλεσμα για Εικονογράφους και Αρθρογρ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Δεκ 2019 5:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Στήλη: Comics - Εικονογράφηση στο MyA...

από inertia
Συζήτηση: Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects Απαντήσεις: 1

Δευ, 18 Δεκ 2017 9:06 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics