Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
MyAegean members @ Samos |
| |
|
|
|
egw tha pw apla ena mpe
|
|
|
|
| |
|

mentoriS
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki
|
|
orea afou blepw oti iparxi megali simetoxi.As skeftoume na kanoume kana meeting kai kafedaki kai gnwrimia mesa?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Χαιρετώ την παρέα από Σάμο!
Ως μέλος της ιδρυτικής ομάδας εύχομαι τα καλύτερα για την εκεί πορεία του MYaegean! Κανονίστε παιδιά μια μικρή συνάντηση μες στο Σαββ/κο! Ανταλλάξτε κινητά ή άλλα στοιχεία, μέσω και Προσωπικών Μηνυμάτων! Προσπαθήστε να οργανώσετε ένα μικρό πυρήνα εκεί!
Από εμάς, κι εσείς όπως και κάθε άλλος που θα συμμετέχει και από τα άλλα νησιά, θα έχετε στα πλαίσια του δυνατού όλη μας την τεχνογνωσία και υποστήριξη! Επισημαίνω πως ΔΕΝ υπάρχουν οικονομικοί πόροι για τη δραστηριότητά μας, κι έτσι δεν μπορούμε να κινήσουμε εύκολα διαδικασίες για διάφορα events! Οι ιδέες που κυκλοφορούν είναι πολλές, και ήδη υλοποιούμε-αναπτύσσουμε 2 μεγάλα projects ως εξέλιξη-επέκταση για το MY!
Επιδιώξτε όσο μπορείτε να προσεγγίσετε και τους νεότερους φίλους/ φίλες - Α'ετείς! Είναι ίσως η σημαντικότερη κινητήριος δύναμη της δραστηριότητας, και πρέπει από τώρα να νιώθουν το my ως "χώρο" τους!
Για ό,τι χρειαστείτε, θα μας βρίσκετε εδώ! GO ON παιδιά!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση??? τι λεεί? shiroi_kumo ξέρω, apan ξέρω, mAyrh_gAta-- το μπε κάτι μου λέει (identify yourself) τους υπόλειπους στο meeting..... κανονίστε ώρα και πού............!
|
|
|
|
| |
|

mentoriS
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
|
|
Basika apo oso exw paratirisi de paizi na elegxoun sixna pikna to site ta paidia.An de mporesoume apo edw public leo na arxisoume kana pm.Ida ton shiroi tis proalles kai tou ipa gia meeting kai etsi. oxin_rain re si kai emena me kses
|
|
|
|
| |
|

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens
|
|
Την Κυριακή θα μαι και εγώ Σάμο .  Οπότε μπορούμε να κανονίσουμε για καφέ .
Λοιπόν ξεκινάμε : Ποιος είναι μέσα για την Κυριακή;
|
|
|
|
| |
|

mentoriS
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
|
|
Αν θελετε καντε συναντηση αλλα εγω κυριακη φευγω για 1 βδομαδα.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ο'τι αποφασίσετε είμαι μέσα...... (αρκει να το έχω δει  )
|
|
|
|
| |
|
|
|
Loipon, exo sobari protasi!!! Elate thn Kuriaki kata tis 12 sto stathmo, tha bgaloume ton inertia ston aera kai tha kanoume mia xalari suzithsh!!! loipon ti lete?
Tha fero ego thn kafetiera gia kafe, kai tha sas parousiaso!Eseis elate me oreksi gia na milisete ston aera.....tora bebaia, an den sas aresei o gallikos, sugnomi xasate!
Oso gia to poion mou den leo tipota! Akous ekei! siga na mhn peraso kai apo sunenteuksi!  Elate oloi sto stathmo kai ta leme apo konta!
A, sorry pou eleipa toso kairo, alla to piksimo kala kratei opos katalabainete! Episis, an nomizete oti einai polu noris stis 12 na mou peite na to kanoume argotera kai na eidopoihsoume kai ton inertia, o opoios, na shmeioso mou fanike agxomenos gia to oti tha milisei zontana LOLoLOLoLOL!!! be cool inertia!!!
Oso gia thn mera, epeleksa Kuriaki giati apo deutera arxizoun oi ekpompes sto stathmo kai ante na breis eleutheri ora!!! An thelete tha mporousame na kanoume mia fora sto toso mia enhmerotikh ekpompi! Den einai tipota! kai bebaios einai eukairia gia tous mi mihmenous na to zisoun kai auto!
Ante as mhn platiazo! An allaksei kati eidopoieiste me! Yposxomai na koitao mexri thn kuriaki th selida!!!!
Cheers
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
1η Επισήμανση) nastajia, ΜΟΝΟ μέχρι την κυριακή θα κοιτάς τη σελίδα? Δηλαδή μετά γιoκ?!
2ον) Είναι χαρά μας να τα πούμε "από κοντά" και βλέπουμε με ενδιαφέρον και τη δυνατότητα να συνομιλούμε και με διατμηματικές εκπομπές! Η τεχνολογία υπάρχει, μένει να την ανακαλύψουμε!
Ο Γαλλικός καφές δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, οπότε είμαι τυχερός που δεν θα είμαι εκεί! Θα χτυπήσω κανά 2πλό ελληνικό από καμιά καφετέρια εδώ κοντά!! LoL-LoL-LoL-LoL
Βγάλτε ανακοινωσούλες κι εσείς από εκεί, θα φτιάξουμε ένα πρόχειρο άρθρο κι εμείς στο site!
keep communicating!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |