Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Αθλήματα, Σπορ, Hobbies |
| Συγγραφέας |
Role Playing Games |
| |
|
|
|
Κανείς που να ασχολείται:::
|
|
|
|
| |
|

jeewanas
Μεγάλο μολύβι

Apr 11, 2005
106
Τόπος: Σαλόνικα και τα μυαλά στα κάγκελα...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Το θέμα άνοιξε, αλλά φαίνεται πως έχουν πάει όλοι διακοπές...
|
|
|
|
| |
|

jeewanas
Μεγάλο μολύβι

Apr 11, 2005
106
Τόπος: Σαλόνικα και τα μυαλά στα κάγκελα...
|
|
Ρε συ όχι διακοπές...
Άδειες... άδειες...
Καμιά φορά σκέφτομαι ποσο δύσκολο είναι τελικά να έχεις καθημερινή πρσβαση στο δικτυο...
Γιατι αν όλοι αυτοι οι απόντες έχουν πρόσβαση και δεν επισκέπτονται το my τοτε...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
Εσυ παρεπιπτώντος τι games παιζεις;
Κλασσικα DnD ή και τίποτα άλλο;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Κλασσικά dnd γιατί δεν το κατέχω και πολύ! Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησα να παίζω. Εσύ;
Καλά να περνάνε τα παιδιά, και δε χανόμαστε! Από Σεπτέμβρη φαντάζομαι θα αρχίσει πάλι να μπαίνει κόσμος.
Ζηλεύω... Θέλω και εγώ διακοπές..  .
|
|
|
|
| |
|
![]()
DMW
Επισκέπτης
|
|
Μπορω να σου πω πως ειναι αρκετα ικανοποιητικα τα πραγματα οσο αφορα P&P... Γενικως υπαρχουν πολλοι καμενοι εδω (Χιος) που ασχολουνται κυριως με d&d. Εγω ειμαι απο περσι σε παρτυ και παιζουμε Vampire (θα ξεκινουσα απο πιο νωρις με d&d αλλα ολα τα παρτυ ηταν κλεισμενα!!!).
Ριξτε μια ματια στο rpg.gr και ψαχτε για το nick chameleon. Ενας απο τους "καμενους" που εχει αρχισει ιστορια d&d με post σε forum! Εχει κανει καλη δουλεια!
*Μην ρωτατε για απαντησα τωρα... τυχαια μπηκα στο forum και ειδα το post!
Καλο υπολοιπο καλοκαιρι παιδια!
|
|
|
|
| |
|
|
|
DMW έγραψε:
Μπορω να σου πω πως ειναι αρκετα ικανοποιητικα τα πραγματα οσο αφορα P&P... Γενικως υπαρχουν πολλοι καμενοι εδω (Χιος) που ασχολουνται κυριως με d&d. Εγω ειμαι απο περσι σε παρτυ και παιζουμε Vampire (θα ξεκινουσα απο πιο νωρις με d&d αλλα ολα τα παρτυ ηταν κλεισμενα!!!).
Ριξτε μια ματια στο rpg.gr και ψαχτε για το nick chameleon. Ενας απο τους "καμενους" που εχει αρχισει ιστορια d&d με post σε forum! Εχει κανει καλη δουλεια!
*Μην ρωτατε για απαντησα τωρα... τυχαια μπηκα στο forum και ειδα το post!
Καλο υπολοιπο καλοκαιρι παιδια!  |
Παίζουν κάποια session απ'όσο ξέρω στο irc. Δες επίσης dungeon.gr και sff.gr. Μπορεί να βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει.
Όσο αφορά RPG σε PC έχω αναλώσει άπειρες ώρες σε Fable, Neverwinter, WOW, Lineage, Anarchy κλπ
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|
gia DND psinetai kaneis?
eixa paiksei mia fora prin kana mina sti salonika, alla afotou ir8a edo d vrika kamia parea na paizei
|
|
|
|
| |
|
|
|
Egv goutsaro na ftiaxoume omadoula gia dnd alla theloume biblio kai zaria..
|
|
|
|
| |
|

pixie
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198
|
|