Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας (Μυτιλήνη) |
|
|
τμ. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας & Ιστορίας |
| Συγγραφέας |
Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας (Μυτιλήνη) |
| |
|
|
|
Εδώ μπορούν να εκφράζονται απορίες σχετικά με το τμήμα (νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιο τόπικ, ελπίζω να μην κάνω λάθος). Το ξεκινάω με αφορμή μια απορία μου, αν δηλαδή έχω το σωστό αριθμό της Γραμματείας. Μπορεί κάποιος παλιός να μου πει σίγουρα τον αριθμό για πληροφορίες; Thanks
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δοκίμασα, αλλά επειδή δεν το σήκωνε κανείς, θέλω να εξακριβώσω αν είναι ο σωστός αριθμός. Αν κάποιος/α ξέρει σίγουρα ας μου πει. Ευχαριστώ πάντως!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
vassilis, hello!
τσέκαρε και στα Links αυτά του online Τηλεφωνικού Καταλόγου του Πανεπιστημίου:
http://www.ath.aegean.gr/directory/aegean_phones.htm [σελίδα1]
http://www.ath.aegean.gr/directory/results_gr.aspx [σελίδα2]
Μπορεί να έχουν αλλάξει ορισμένα τηλέφωνα ή να είναι σε γειτονικά γραφεία και μια υπηρεσία της Γραμματείας να "ανταλλάξει" αριθμό με μια άλλη υπηρεσία (απλώς υποθέσεις κάνω)! Δοκίμασε τπτ από τα παραπάνω μήπως τα καταφέρεις και βγάλεις άκρη!
Α, επίσης: Οι ώρες -χοντρικά- για την εξυπηρέτηση κοινού είναι 9:00πμ με 12:00μμ και (ανάλογα με το τμήμα αυτό), μπορεί να μην είναι ανοιχτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας! Οπότε δοκίμασε ξανά κ ξανά!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Τελικά βρήκα άκρη. Μετά απο πολλέεεεεεεεες προσπάθειες... Κλασικά πράγματα!
Ευχαριστώ, inertia!
Oι εγγραφές είναι 16-30 παντού;
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Να'σαι καλά, εύχομαι καλή σου συνέχεια+καλές σπουδές!
vassilis έγραψε:
Oι εγγραφές είναι 16-30 παντού; |
ναι, είναι για όλες τις σχολές, απ'όσο γνωρίζω και όλα τα πανεπιστήμια/εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Το Πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει μια σελίδα για τους νέους πρωτοετείς, με συνοπτικές πληροφορίες για δικαιολογητικά και υλικό κ.λ.π. που είναι χρήσιμα για τις ημέρες αυτές, μπορείς να το βρεις αν πας στο www.aegean.gr και κάνεις κλικ στην εικόνα:
Ίσως σε βοηθήσει αρκετά κι τούτο! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Σ' ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες, είσαι κατατοπιστικότατος! Thanks και για τις ευχές
|
|
|
|
| |
|
|
|
Υπάρχει κάποιος/α πρωτοετής του τμήματος στο φόρουμ; Αν ναι, ας απαντήσει σύντομα! Χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες για τα βιβλία. Ευχαριστώ!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
η προθεσμία για τη δήλωση των βιβλίων έληξε αν δεν κάνω λάθος
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ευτυχώς (για μένα), δεν έληξε. Απλά δεν βρίσκομαι στη Μυτιλήνη και θα ήθελα καποιος να μου υποδείξει βιβλία που προτείνουν οι ίδιοι οι καθηγητές για τα μαθήματά τους. Αν λοιπόν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ελπίζω να το κάνει σύντομα...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |