Δεν εντοπίζω ένα συγκεκριμένο μάθημα στη λίστα Εύδοξος

τμ. Μεσογειακών Σπουδών

Συγγραφέας Δεν εντοπίζω ένα συγκεκριμένο μάθημα στη λίστα Εύδοξος

Τετ, 15 Δεκ 2010 1:41 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Λέγεται Διεθνής Πολιτική Στη Μέση Ανατολή και το διδάσκει η κυρία Κεφαλά.
Προφανώς ούτε βιβλίο της εμφανίζεται.
Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει επειγόντως για να πάρω το βιβλίο μου πριν την Παρασκευή που φεύγω απο το νησί για διακοπές.

angelHeart

Τετ, 15 Δεκ 2010 3:18 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

Kαλό είναι σε παρόμοια θέματα να δίνονται όλες οι σχετικές πληροφορίες, όπως το είδος του μαθήματος (υποχρεωτικό/επιλογής/υποχρεωτικό κατεύθυνσης/επιλογής κατεύθυνσης κοκ.) και το εξάμηνο στο οποίο διδάσκεται.

Το τελευταίο έχει και πρακτική σημασία στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού οι φοιτητές έχουν την ελευθερία να "κατεβάζουν" μαθήματα από μεγαλύτερα εξάμηνα αλλά στον "Εύδοξο" τα μαθήματα είναι καταχωρισμένα αλφαβητικά και ανά εξάμηνα και ο διδάσκων δεν εμφανίζεται.

Συγγράμματα χειμερινών εξαμήνων (ακαδ. έτος 2010-2011)

Κατάσταση συγγραμμάτων στον "Εύδοξο"

Tο πρόβλημα αφορά στο "Διεθνής πολιτική στη Μέση Ανατολή" (μάθημα Επιλογής, Γ' Εξαμήνου), το οποίο όπως φαίνεται υπήρχε από πέρυσι.

Πρόγραμμα Σπουδών (ακαδ. έτος 2009-2010)

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώσεις τη Γραμματεία του τμήματός σου σχετικά. Ειδικά αν, όπως γράφεις, επείγεσαι δε νομίζω ότι πρέπει να αναμένεις να λάβεις έγκυρη απάντηση από κάποιον στο forum.

υγ. Επίσης, μάλλον δε χρειαζόταν καν να ανοίξεις νέο topic.
Θα μπορούσες να κάνεις μία δημοσίευση στο Δηλώσεις συγγραμμάτων τΜΣ - Χειμερινό Εξάμηνο 2010, δε θα ήταν εκτός θέματος. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία.

Τετ, 15 Δεκ 2010 5:49 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Ναι,αν και όντως δεν έχει σημασία,επάνω στη βιασύνη μου το ξέχασα.

Εν πάσει περιπτώσει προφανώς ήθελες να βοηθήσεις( ; ) με όλα αυτά τα link που έχεις προσάψει αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερες.Το μήνυμα μου προοριζόταν για όποιους γνωρίζουν ήδη το πρόβλημα λόγω τμήματος,δεν αναφέρεται πουθένα το τμήμα σου οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί τούτου.Τώρα το να αναφέρω το πρόβλημα σάφως και το σκέφτηκα.
Τελωσπάντων,όποιος βλέπει τώρα το μήνυμά μου και γνωρίζει ας μου πει πριν πάω στη γραμματεία το πρωί.

Τώρα,βρε slide μου,εσύ μάλλον να αποδείξεις ότι όντως αληθεύει αυτό που είπα για το μάθημα πήγες παρά να βοηθήσεις.Λυπάμαι που το λέω όμως έτσι φάνηκε,εάν δε γνωρίζεις κατί σε κάποιο άλλο τιθέμενο θέμα παρακαλώ τουλάχιστον να σεβαστείς εκείνον που θέλει να μάθει κάτι που τον καίει,εντάξει;
Ευχαριστώ. Happy

angelHeart

Πεμ, 16 Δεκ 2010 9:05 am

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

το οτι έχουν σταματήσει οι δηλώσεις συγραμμάτων στον εύδοξο και αν δεν είναι καταχωρημένο το αίτημα σου για το βιβλίο, δεν θα μπορέσεις να το πάρεις, το χεις λάβει υπόψιν? :/

Πεμ, 16 Δεκ 2010 12:09 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Οι δηλώσεις μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση λάθους μέχρι 10/1/2011.

Πεμ, 16 Δεκ 2010 1:04 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

Ναι, εν μέρει έχεις δίκιο στις παρατηρήσεις σου - για να σου απαντήσω θα βγω και πάλι offtopic.

Αυτό που θέλω βασικά είναι να μην ανοίγουν threads για επίσημα θέματα στην τύχη και όπως-να-'ναι· πρέπει να σκέφτεσαι και αν αυτό που γράφεις θα έχει νόημα σε κάποιο βάθος χρόνου, ας πούμε σε ένα εξάμηνο από τώρα.

Τώρα, για την ουσιαστική βοήθεια, στο έχω ξαναγράψει και παλιότερα: σε αυτό το forum, όπως έχει διαμορφωθεί η κουλτούρα του από τα ίδια τα μέλη του, δε θα βρεις άμεση και έγκυρη απάντηση για ακαδημαϊκά θέματα.

Δεν σου έχει κάνει εντύπωση ότι πιθανότατα είσαι η μόνη από το τμήμα σου στη Ρόδο που συμμετέχει ενεργά αυτήν την περίοδο?
Ενδεικτικά, η faloulah έχει 3 δημοσιεύσεις, η marinsa 5 δημοσιεύσεις, ενώ ο Mhtsos είναι πλέον ανενεργός - sorry αν ξεχνάω κάποιον άλλον με συνεισφορά.

Βottom line, αν σε "καίει κάτι" σχετικά με τις σπουδές σου μάλλον δε θα βρεις βοήθεια εδώ και αυτό το κλίμα δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα διότι πηγάζει από τη νοοτροπία των εν δυνάμει χρηστών του site, δηλαδή κυρίως των φοιτητών του πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Αυτό όμως που θέλω να τονίσω, είναι η ανάγκη να δημιουργηθεί μία βάση με τις "στατικές" έστω ακαδημαϊκές πληροφορίες - κάθε νέα δημοσίευση και κάθε νέο θέμα είναι ένα βήμα προς αυτόν τον στόχο και συντελεί στη διαμόρφωση της κουλτούρας που ανέφερα παραπάνω.
Επομένως, είναι θετικό όλοι να διαμορφώνουν τις απορίες τους με τρόπο τέτοιο ώστε αυτές να μετεξελιχθούν σε μία συνεισφορά που θα προστεθεί σε αυτήν τη βάση μετά την επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος.

Αυτά, και συγγνώμη για τη μακρυγορία.

Ontopic, αυτό που γράφεις για τη διόρθωση δηλώσεων ισχύει για τους φοιτητές.

Η κατάθεση της τελικής λίστας συγγραμμάτων από τις γραμματείες των τμημάτων έληξε πριν την έναρξη των μαθημάτων -στις 27 Σεπτεμβρίου, νομίζω- και σίγουρα πριν το τέλος της περιόδου εγγραφών για το χειμερινό εξάμηνο.

Συνεπώς, αποκλείεται τώρα να έχουν τη δυνατότητα μίας αλλαγής ή διόρθωσης ενός λάθους.

Ίσως να μπορέσετε να κάνετε έναν διακανονισμό ώστε να δικαιούστε το βιβλίο το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, γι' αυτό σου πρότεινα να συζητήσεις το θέμα με κάποιον υπεύθυνο.

Πεμ, 16 Δεκ 2010 4:36 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

προς το παρόν πήγαινε να το δανειστείς από τη βιβλιοθήκη να διαβάσεις και βλέπεις αργότερα.

Πεμ, 16 Δεκ 2010 10:18 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

{OFFtopic}
slide έγραψε:
Αυτό που θέλω βασικά είναι να μην ανοίγουν threads για επίσημα θέματα στην τύχη και όπως-να-'ναι· πρέπει να σκέφτεσαι και αν αυτό που γράφεις θα έχει νόημα σε κάποιο βάθος χρόνου, ας πούμε σε ένα εξάμηνο από τώρα.

Τώρα, για την ουσιαστική βοήθεια, στο έχω ξαναγράψει και παλιότερα: σε αυτό το forum, όπως έχει διαμορφωθεί η κουλτούρα του από τα ίδια τα μέλη του, δε θα βρεις άμεση και έγκυρη απάντηση για ακαδημαϊκά θέματα.

Δεν σου έχει κάνει εντύπωση ότι πιθανότατα είσαι η μόνη από το τμήμα σου στη Ρόδο που συμμετέχει ενεργά αυτήν την περίοδο?
Ενδεικτικά, η faloulah έχει 3 δημοσιεύσεις, η marinsa 5 δημοσιεύσεις, ενώ ο Mhtsos είναι πλέον ανενεργός - sorry αν ξεχνάω κάποιον άλλον με συνεισφορά.
...ωραίος συλλογισμός..! "Επειδή δεν υπάρχει κάτι, καλό είναι να μην γίνεται-το δημιουργούμε"
Μάλλον περισσότερο αποτρέπεις παρά βοηθάς Slide. Η "παντογνωμοσύνη" υπό τη μορφή "αυθεντίας" σε full pack, once again.

Το ότι μπορεί η Irida να είναι η μόνη που μπορεί να έχει γράψει αυτή τη στιγμή ρωτώντας κάτι, δεν σημαίνει τπτ ως προς το αν πρέπει να συνεχίσει να γράφει. Ένα λουλούδι, πριν ανθίσει, πρέπει να σπείρεις κάποτε ένα σπόρο. Ακόμη και αν κάποιες απαντήσεις δεν έρθουν, αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ευπρόσδεκτες σε μια κοινότητα. Είναι θέμα προσωπικής έκφρασης του καθενός. Εφόσον κάτι δεν είναι ενάντια στους βασικούς όρους υγιούς χρήσης της κοινότητας, δεν είναι κακό να υπάρχουν. -- Δεν είναι καλό να υπάρχουν "κουτάκια" ή "πατροναρισμοί" σε όλα πια τα ζητήματα! -- Και κανένα μέλος ουσιαστικά δεν μπορεί να "ορίσει" στον άλλο αμιγώς το πώς θα εκθέσει ένα θέμα, ζήτημα ή απορία του. Η όλη μορφή συμμετοχικότητας ή "παρουσίας" του εκάστοτε θεματικού κοινού ή ενδιαφερόμενων χτίζεται σταδιακά.. και αυτό προκύπτει λίγο-λίγο μακροπρόθεσμα... that's all here, from me.
{/OFFtopic}
________

in topic, η πρόταση από e3iswsi:
e3iswsi έγραψε:
προς το παρόν πήγαινε να το δανειστείς από τη βιβλιοθήκη να διαβάσεις και βλέπεις αργότερα.
νομίζω πως είναι πρακτική, δεν έχω -τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- κάποια άλλη να προτείνω, δυστυχώς... Sad
Πάντως πέρνα σίγουρα από τη Γραμματεία, θαρρώ θα σε κατατοπίσουν κάπως!

Δες αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά by the way, θα σου προωθήσουμε όσο μπορούμε την απορία και μέσω άλλων πηγών, μήπως βρεθεί επίσης κάποιος άλλος να βοηθήσει!!

Παρ, 17 Δεκ 2010 3:04 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

offtopic

inertia, Παρασκευή - ώρα 12:18 έγραψε:
[...]Η όλη μορφή συμμετοχικότητας ή "παρουσίας" του εκάστοτε θεματικού κοινού ή ενδιαφερόμενων χτίζεται σταδιακά.. και αυτό προκύπτει λίγο-λίγο μακροπρόθεσμα...

Στα λόγια μου έρχεσαι..

slide, Πέμπτη - ώρα 15:04 έγραψε:
[...]Βottom line, αν σε "καίει κάτι" σχετικά με τις σπουδές σου μάλλον δε θα βρεις βοήθεια εδώ και αυτό το κλίμα δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα διότι πηγάζει από τη νοοτροπία των εν δυνάμει χρηστών του site, δηλαδή κυρίως των φοιτητών του πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Αυτό όμως που θέλω να τονίσω, είναι η ανάγκη να δημιουργηθεί μία βάση με τις "στατικές" έστω ακαδημαϊκές πληροφορίες - κάθε νέα δημοσίευση και κάθε νέο θέμα είναι ένα βήμα προς αυτόν τον στόχο και συντελεί στη διαμόρφωση της κουλτούρας που ανέφερα παραπάνω.
Επομένως, είναι θετικό όλοι να διαμορφώνουν τις απορίες τους με τρόπο τέτοιο ώστε αυτές να μετεξελιχθούν σε μία συνεισφορά που θα προστεθεί σε αυτήν τη βάση μετά την επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος.

..και όταν κάνεις quote κάποιον για να πετάξεις λάσπη (βλέπε: ...ωραίος συλλογισμός..! "Επειδή δεν υπάρχει κάτι, καλό είναι να μην γίνεται-το δημιουργούμε" - ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έγραψα ή υπονόησα κάτι τέτοιο) at least have the decency να χρησιμοποιείς αποσιωπητικά [...], ώστε τουλάχιστον τυπικά να είσαι καλυμμένος για το γεγονός ότι σχολιάζεις εκτός πλαισίου και εκτός πνεύματος τα γραφόμενα κάποιου με σκοπό να τον διαβάλεις.

Οι άνθρωποι έχουν μάτια και κρίση για να κατανοήσουν και κατόπιν να αξιολογήσουν μόνοι τους το κάθετι που συναντούν στο Internet ή στη ζωή τους.
Δε χρειάζονται εσένα σε ρόλο υστερόβουλου υποβολέα.

Παρ, 17 Δεκ 2010 3:13 pm

Argonaut
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Dec 16, 2007
199

Mπάχαλο!! yea! γουστάρω Big Ups

Άλλο ένα τόπικ που μετατράπηκε σε γνωστό συζυγικό καυγαδάκι.
Αυτή η λίστα Εύδοξος πρέπει να είναι πολύ ξενέρωτη

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Εύδοξος βιβλία μεσογειακών σπουδών

Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών Απαντήσεις: 1

Σαβ, 28 Σεπ 2019 6:55 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Το Ρεμπέτικο στη λίστα της Άυλης Πολι...

από inertia
Συζήτηση: Ιστορία, Λογοτεχνία, Γράμματα και Πολιτισμός Απαντήσεις: 1

Παρ, 08 Δεκ 2017 1:09 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηματολόγιο για χειροποίητα κοσμήμ...

από abras96
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Σαβ, 21 Οκτ 2017 3:23 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή της ταινίας "Η Λίστα του...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 28 Ιαν 2016 4:47 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις έκτατο μάθημα παρασκευή 28/11

από elen_pe
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Ομάδα Εικαστικών Απαντήσεις: 0

Παρ, 28 Νοέ 2014 10:40 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics