Τόπος φοίτησης : Αθήνα
(Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας-ΑΣΟΕΕ)
Ενδιαφέροντα...χμ...πολλά! Προς το παρόν ασχολούμαι με τη διοργάνωση του 2ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας!
Παιδιά, thanks για τη δημοσίευση του call for papers και την προβολή του συνεδρίου γενικότερα...!Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να προωθούμε φοιτητικές ιδέες και καινοτομίες!Σας περιμένουμε Αθήνα όλους 18 Μαϊου να το παρακολουθήσετε!!!!!
Επι τη ευκαιρία...η προσπάθειά σας είναι φοβερή, το site πάρα πολύ καλό!Συνεχίστε έτσι Συγχαρητήρια!
Όνομα: ElSolidario (μτφρ.ο αλληλέγγυος, ανατρέξτε σε ιστορικές πηγές της Ισπανίας στο πρώτο τέταρτο του εικοστού και λίγο παραπέρα....)
Γνωστός και ως Mullah Omar στο Contrabando...
Τμήμα Κοινωνική Ανθρωπολογία και Ιστορία
Νησί: Λέσβος (που να μην έσωνε)
Έτος: μικρό (έχω ακόμα πολλά ψωμιά να φάω)
Τα λέμε εντός: φιλάκια
Βασικά το όλο θέμα μου θυμίζει την πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο όπου ένας πολυαγαπημένος μου καθηγητής μας έβαλε να κάνουμε το ίδιο(και πήρε διάφορες αλλοπρόσαλλες απαντήσεις...οι πολιτισμικάριοι θα καταλάβουν...
Γεια σας και από μένα λέγομαι PsyTron και σπουδάζω μαθηματικό στη Σάμο.Είμαι 6ο έτος στα χαρτιά στην πραγματικότητα 5ο και στην ακόμα πιο πραγματικότητα κάπου στο 3ο.Έχω ελάχιστα έως και καθόλου ενδιαφέροντα.Βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε γι αυτό και κοιμάμαι πάρα πολλές ώρες. Βρήκα ένα ενδιαφέρον.Τα όνειρα.(όχι οράματα,στόχοι, αλλά πραγματικά όνειρα)Σιχαίνομαι τους ταλαντούχους έξυπνους όμορφους ανθρώπους που έχουν ενδιαφέροντα, ενώ μισώ αυτούς που είναι καλοί σε κάτι.Οτιδήποτε.
Πιστεύω οτι είμαι πιο έξυπνη και πιο καλή από όλους στον κόσμο, απλά δεν ξέρω ακόμα σε τι.
Έχω ζήσει το 1\4 στην καλύτερη περίπτωση, της ζωής μου αλλά νιώθω οτι ακόμα είμαι 5.
Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη αλλά ποτέ δεν έμαθα τίποτε από αυτά.Λατρεύω την γκρίνια από μένα αλλα τη βαριέμαι από τους άλλους.Είμαι μίζερη αλλά δεν ανέχομαι τη μιζέρια γύρω μου.Ξέρω τον Άπαν. (γεια σου Άπαν)
Δεν μπορώ τους πολυξεράδες εγωιστές they make me sick αλλά είμαι πάρα πολύ εγωίστρια και ψωνάρα και γουστάρω.
Είμαι τελειομανής αλλά στην προσπάθειά μου να κάνω κάτι τέλειο ξεχνάω τι θέλω να κάνω.Κατακρίνου αυτούς που κάνουν κάτι και δεν το κάνουν τέλειο. Είμαι νευρική και αγχώδης και δεν καταλαβαίνω καθόλου το γιατί.
Θα τα πούμε nice to be here!
είμαι σίγουρη ότι όλοι σας βρίσκετε μερικά κοινά σημεία με μένα.Αν βρίσκετε πολλά είστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο για τον ψυχολόγο σας.
Γεια σας και χαρά σας και πολλά φιλιά, να περνάτε καλά
Έτος: 3ο (και έχω να δηλώσω ότι σ'αυτό το εξάμηνο πέρασα και μαθήματα)
Ενδιαφέροντα: Κάψιμο, ότι έχει σχέση με υπολογιστές, μουσική, ότι έχει σχέση με rock/metal, Rpg, κυρίων Vampire, Anime/Manga, Comics (από Lucifer & Hellblazer μέχρι Don Rosa & Carl Barks)