edit: το topic αποκόπηκε-διαχωρίστηκε από την αρχική συζήτηση "Συζήτηση και ενημέρωση για οικονομική ενίσχυση"
last post: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1785.html#22813
Τί γίνεται με αυτό το θέμα - ή ακόμα δε θεωρείται "πρώτη προτεραιότητα" για τη φανταστική ομάδα ανάπτυξης του my, η οποία εξετάζει «ενδελεχώς και σε μεγάλο βαθμό ζητήματα απόδοσης και αποσυμφόρησης του server του my.aegean.gr συνεπώς οι όποιες υπηρεσίες είναι πιλοτικές»?
@ inertia
Μη νομίζεις ότι θα σε βοηθήσω σε οτιδήποτε αναπτύσσεις με τόσο αδιαφανή και ανορθόδοξο τρόπο.
Τί γίνεται με αυτό το θέμα - ή ακόμα δε θεωρείται "πρώτη προτεραιότητα" για τη φανταστική ομάδα ανάπτυξης του my, η οποία εξετάζει «ενδελεχώς και σε μεγάλο βαθμό ζητήματα απόδοσης και αποσυμφόρησης του server του my.aegean.gr συνεπώς οι όποιες υπηρεσίες είναι πιλοτικές»?
@ inertia
Μη νομίζεις ότι θα σε βοηθήσω σε οτιδήποτε αναπτύσσεις με τόσο αδιαφανή και ανορθόδοξο τρόπο.
χαχα, δεν έχω (προσωπικά) καμιά αξίωση να ζητήσω την "βοήθειά" σου Slide. Όσο για το "διαφανή" και "ανορθόδοξο" τρόπο, πραγματικά αρνούμαι να το σχολιάσω, δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια. Όλοι όσοι θέλουν να γνωρίζουν και είναι κοντά μας, γνωρίζουν αναλυτικότατα και με κάθε λεπτομέρεια όλα τα πράγματα και απαραίτητες πληροφορίες και στο βαθμό που μπορεί να επικοινωνηθεί, όλες τις on- & off- line ενέργειες και προσπάθειες. Δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε κάθε τρεις και λίγο.... Καταντάει γραφικό.
Το εριστικό σου ύφος και η κατεξοχήν "troll"-ing συμπεριφορά σου άλλωστε το αποδεικνύουν περίτρανα ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, και τώρα που καταφέραμε μετά κόπων και βασάνων να χτίσουμε μια πιο αξιόπιστη υποδομή για το "πολυπόθητο" wiki (απλώς linkάρω στην ανακοίνωση λίγων μόλις ωρών προηγουμένως), εσύ postαρες σε άλλο topic συνδέοντας 2 πράγματα που δεν σχετίζονται άμεσα, απλώς για "να την πεις" σε ποιον ακριβώς? ...Κοίτα λίγο τον εαυτό σου στον καθρέφτη και τη συμπεριφορά σου, όπως εύλογα θα δει κάποιος ό,τι γράφεται, θα χαμογελά από την τόση εμπάθεια στη στάση σου.
Αχχχ, αχχ.... get a life dear. Με όλο το σεβασμό, δεν σου ζήτησα καμιά βοήθεια προσωπικά (σε αντίθεση με εσένα που εμμένεις να πιστεύεις πως οι υπόλοιποι εδώ είμαστε "τα υπηρετάκια σου" και που όταν δεν σου κάτσει "το δικό σου", ξαφνικά βάλλεις και επιτίθεσαι θεωρώντας μας βδελύγματα).
enough talking. Αν δε σ'αρέσει κάτι μη συμμετέχεις ή μην ασχολείσαι με αυτό. Δεν πιέσαμε κανένα, so, ξεκόλα dear...
Ο καθένας ασχολείται με ό,τι του αρέσει και όπως το επιθυμεί. Είμαστε σε μια κοινότητα και όλες οι συνεισφορές είναι καλοδεχούμενες. Το να "το παίζεις αυθεντία" και να χρησιμοποιείς την κοινότητα για να ικανοποιήσεις το ναρκισσιστικό εγώ σου, παρόλο που δεν είναι καθόλου μες στη φιλοσοφία της κοινότητας, ως ένα βαθμό είναι ανεκτό. Τι να κάνουμε, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, κι είναι μες στη φύση μας κι αυτό. Όμως το my δεν είναι η "παιδική χαρά" σου Slide και ούτε είμαστε διατεθειμένοι να αποτελούμε το "φάρμακο" για να ξεσπάς εσύ ή οποιοσδήποτε επειδή έτσι του'ρθε κι έχει "ορεξούλες". Αυτά λοιπόν.
Η συμβολή σου στο παρόν topic με το τελευταίο τουλάχιστον post ήταν άτοπη. "Φάουλ" παιδί μου, πώς το λένε. Πρόσεχε λιγάκι το μένος ή την πόρωσή σου, κρίμα είναι. Σίγουρα την τόση ενέργειά σου θα μπορείς να την δώσεις και αλλού, κάποιο άθλημα, κάποιο χόμπι ίσως? Think of it!
To γεγονός ότι σε αυτό το περιβόητο wiki, το οποίο μου βγάλατε την ψυχή για να ξεκινήσετε πάλι, το μόνο που κάνατε ήταν μεταφορά post που εγώ δημιούργησα είναι μάλλον άσχετο?
Μάλιστα.
Άλλοι είναι που θεωρούν τον εαυτούλη τους και τις ιδεούλες τους υπερσημαντικές και επιμένουν να ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ κανέναν στα διάφορα ανούσια μικρο-project τους.
Ποτέ δε ζητάς τη συμβολή κάποιου - απλώς αποφασίζεις και ανακοινώνεις.
Κάνε μας, λοιπόν, τη χάρη και μη κρίνεις άλλους που ήδη έχουν δώσει πολύ περισσότερα στο site και τους φοιτητές χρήστες του από ό,τι θα δώσεις ποτέ εσύ.
Eσύ και η παρεούλα σου - φιλικά, πάντα.
slide έγραψε:
To γεγονός ότι σε αυτό το περιβόητο wiki, το οποίο μου βγάλατε την ψυχή για να ξεκινήσετε πάλι, το μόνο που κάνατε ήταν μεταφορά post που εγώ δημιούργησα είναι μάλλον άσχετο?
Μάλιστα.
Άλλοι είναι που θεωρούν τον εαυτούλη τους και τις ιδεούλες τους υπερσημαντικές και επιμένουν να ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ κανέναν στα διάφορα ανούσια μικρο-project τους.
Ποτέ δε ζητάς τη συμβολή κάποιου - απλώς αποφασίζεις και ανακοινώνεις.
Κάνε μας, λοιπόν, τη χάρη και μη κρίνεις άλλους που ήδη έχουν δώσει πολύ περισσότερα στο site και τους φοιτητές χρήστες του από ό,τι θα δώσεις ποτέ εσύ.
Eσύ και η παρεούλα σου - φιλικά, πάντα.
Συνεχίστε να αυτοθαυμάζεστε - είστε υπέροχοι και μακάρι να σας προσλάβουν για PR σε κάποιο πανεπιστήμιο.
Αλλά πάλι, κρίμα είναι να μαραζώνει ένα ολόκληρο site εξαιτίας ενός στενόμυαλου ανθρώπου.
Πες τα συνtrολε!
Α και θέλω να κάνεις ένα πείραμα, πήγαινε πες τα ίδια σε όποιον νομίζεις ότι έχει πιο "ηγετική" φυσιογνωμία στην AK κι αν δε σε πουν φασιστάκι και σε πετάξουν με τις κλωτσιές εμένα να μου κάνεις tattoo με τον Φιντέλ στο δεξί κωλομέρι
Fata_morgana έγραψε:
Νομίζω πως το topic είναι για την οικονομική ενίσχυση του forum και όχι για το wiki.
Επίσης slide, πληροφοριακά και μόνο, ο Inertia δεν ενεργεί από μόνος του, αλλά αντίθετα, ζητάει και την συμβολή και συμβουλή των άλλων.
Μερσί Fata_Morgana! Δεν θα δώσω άλλη έκταση καθώς όποιος έχει στοιχειώδη λογική καταλαβαίνει το ήθος του συνομιλητή από τα όσα λέει. Άλλωστε εγώ είμαι "στενόμυαλος", πού να ξέρω....
Ναι και προφανώς το θέμα του topic είναι άλλο, οπότε παραμένουμε σε αυτό ουσιαστικά, αν το επιθυμούμε. Άλλη άσχετη συζήτηση ή "μπλέξιμο" σοφιστειών είναι άτοπα, λειτουργούν περισσότερο διασπαστικά και διχαστικά παρά ενωτικά προς την επίλυση ζητημάτων, κάτι που είναι σημαντικό σε κάθε ανθρώπινη έκφανση που έχει να κάνει με συντονισμό και οργάνωση πραγμάτων.
Fata_morgana έγραψε:
Νομίζω πως το topic είναι για την οικονομική ενίσχυση του forum και όχι για το wiki.
Επίσης slide, πληροφοριακά και μόνο, ο Inertia δεν ενεργεί από μόνος του, αλλά αντίθετα, ζητάει και την συμβολή και συμβουλή των άλλων.
Ποιων άλλων?
Μόνον όσων, όπως εσύ, δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις (δικά σου λόγια, όπως θα θυμάσαι στη συνομιλία στο chat πριν μερικούς μήνες) για να κρίνουν ορθολογιστικά τα όσα αποφασίζει και να αντιπροτείνουν κάτι καλύτερο.
Θα θυμάσαι, επίσης, ότι η δικαιολογία για να μην αναπτύξουμε ένα κανονικό wiki είναι ότι ο server, ως έχει, δεν μπορεί να το "σηκώσει".
Τώρα, θέλεις να δεις μία ένδειξη στενόμυαλου και ισχυρογνώμονα ανθρώπου:
Την ίδια στιγμή που αρνείται να υποστηρίξει μία πρόταση που θα φέρει οικονομικούς πόρους από τους χρήστες για τους χρήστες στο site, μιλάει για "αποσυμφόρηση server".
Έχω κι άλλες, δες και το θέμα για τη Λήμνο - εκεί, όλως τυχαίως, θυμάται ότι έχει αυτοανακυρυχτεί υπεύθυνος για τις Δημόσιες Σχέσεις του πανεπιστημίου Αιγαίου και, εμμέσως πλην σαφώς (και ανεπιτυχώς, I might add), προσπαθεί να "βάλει" τις "ενοχλητικές" δημοσιεύσεις στα "κουτάκια" που μόνος του έχει δημιουργήσει.
Ιnertia, μην ανησυχείς, δε χανόμαστε..
..ανυπομονώ να δω τη mascot, όχι τίποτε άλλο.