Flame-wars [αφορμή: Συζήτηση και ενημέρωση για οικονομική ενίσχυση]

Το Χρονοντούλαπο

Συγγραφέας Flame-wars [αφορμή: Συζήτηση και ενημέρωση για οικονομική ενίσχυση]

Πεμ, 28 Απρ 2011 7:01 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

edit: το topic αποκόπηκε-διαχωρίστηκε από την αρχική συζήτηση "Συζήτηση και ενημέρωση για οικονομική ενίσχυση"
last post: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1785.html#22813

Συμφωνώ. Smile

Τί γίνεται με αυτό το θέμα - ή ακόμα δε θεωρείται "πρώτη προτεραιότητα" για τη φανταστική ομάδα ανάπτυξης του my, η οποία εξετάζει «ενδελεχώς και σε μεγάλο βαθμό ζητήματα απόδοσης και αποσυμφόρησης του server του my.aegean.gr συνεπώς οι όποιες υπηρεσίες είναι πιλοτικές»?

@ inertia

Μη νομίζεις ότι θα σε βοηθήσω σε οτιδήποτε αναπτύσσεις με τόσο αδιαφανή και ανορθόδοξο τρόπο.

Πεμ, 28 Απρ 2011 9:43 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

slide έγραψε:
? έγραψε:
so... actions speak louder than words.

Συμφωνώ. Smile

Τί γίνεται με αυτό το θέμα - ή ακόμα δε θεωρείται "πρώτη προτεραιότητα" για τη φανταστική ομάδα ανάπτυξης του my, η οποία εξετάζει «ενδελεχώς και σε μεγάλο βαθμό ζητήματα απόδοσης και αποσυμφόρησης του server του my.aegean.gr συνεπώς οι όποιες υπηρεσίες είναι πιλοτικές»?

@ inertia

Μη νομίζεις ότι θα σε βοηθήσω σε οτιδήποτε αναπτύσσεις με τόσο αδιαφανή και ανορθόδοξο τρόπο.

χαχα, δεν έχω (προσωπικά) καμιά αξίωση να ζητήσω την "βοήθειά" σου Slide. Όσο για το "διαφανή" και "ανορθόδοξο" τρόπο, πραγματικά αρνούμαι να το σχολιάσω, δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια. Όλοι όσοι θέλουν να γνωρίζουν και είναι κοντά μας, γνωρίζουν αναλυτικότατα και με κάθε λεπτομέρεια όλα τα πράγματα και απαραίτητες πληροφορίες και στο βαθμό που μπορεί να επικοινωνηθεί, όλες τις on- & off- line ενέργειες και προσπάθειες. Δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε κάθε τρεις και λίγο.... Καταντάει γραφικό.

Το εριστικό σου ύφος και η κατεξοχήν "troll"-ing συμπεριφορά σου άλλωστε το αποδεικνύουν περίτρανα ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, και τώρα που καταφέραμε μετά κόπων και βασάνων να χτίσουμε μια πιο αξιόπιστη υποδομή για το "πολυπόθητο" wiki (απλώς linkάρω στην ανακοίνωση λίγων μόλις ωρών προηγουμένως), εσύ postαρες σε άλλο topic συνδέοντας 2 πράγματα που δεν σχετίζονται άμεσα, απλώς για "να την πεις" σε ποιον ακριβώς? ...Κοίτα λίγο τον εαυτό σου στον καθρέφτη και τη συμπεριφορά σου, όπως εύλογα θα δει κάποιος ό,τι γράφεται, θα χαμογελά από την τόση εμπάθεια στη στάση σου.

Αχχχ, αχχ.... get a life dear. Cool Με όλο το σεβασμό, δεν σου ζήτησα καμιά βοήθεια προσωπικά (σε αντίθεση με εσένα που εμμένεις να πιστεύεις πως οι υπόλοιποι εδώ είμαστε "τα υπηρετάκια σου" και που όταν δεν σου κάτσει "το δικό σου", ξαφνικά βάλλεις και επιτίθεσαι θεωρώντας μας βδελύγματα).
enough talking. Αν δε σ'αρέσει κάτι μη συμμετέχεις ή μην ασχολείσαι με αυτό. Δεν πιέσαμε κανένα, so, ξεκόλα dear...
Ο καθένας ασχολείται με ό,τι του αρέσει και όπως το επιθυμεί. Είμαστε σε μια κοινότητα και όλες οι συνεισφορές είναι καλοδεχούμενες. Το να "το παίζεις αυθεντία" και να χρησιμοποιείς την κοινότητα για να ικανοποιήσεις το ναρκισσιστικό εγώ σου, παρόλο που δεν είναι καθόλου μες στη φιλοσοφία της κοινότητας, ως ένα βαθμό είναι ανεκτό. Τι να κάνουμε, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, κι είναι μες στη φύση μας κι αυτό. Όμως το my δεν είναι η "παιδική χαρά" σου Slide και ούτε είμαστε διατεθειμένοι να αποτελούμε το "φάρμακο" για να ξεσπάς εσύ ή οποιοσδήποτε επειδή έτσι του'ρθε κι έχει "ορεξούλες". Αυτά λοιπόν.

Η συμβολή σου στο παρόν topic με το τελευταίο τουλάχιστον post ήταν άτοπη. "Φάουλ" παιδί μου, πώς το λένε. Πρόσεχε λιγάκι το μένος ή την πόρωσή σου, κρίμα είναι. Σίγουρα την τόση ενέργειά σου θα μπορείς να την δώσεις και αλλού, κάποιο άθλημα, κάποιο χόμπι ίσως? Think of it! Wink

φιλικά. Smile Smile Smile

Πεμ, 28 Απρ 2011 7:54 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

To γεγονός ότι σε αυτό το περιβόητο wiki, το οποίο μου βγάλατε την ψυχή για να ξεκινήσετε πάλι, το μόνο που κάνατε ήταν μεταφορά post που εγώ δημιούργησα είναι μάλλον άσχετο?

Μάλιστα. Neutral

Άλλοι είναι που θεωρούν τον εαυτούλη τους και τις ιδεούλες τους υπερσημαντικές και επιμένουν να ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ κανέναν στα διάφορα ανούσια μικρο-project τους.

Ποτέ δε ζητάς τη συμβολή κάποιου - απλώς αποφασίζεις και ανακοινώνεις.

Κάνε μας, λοιπόν, τη χάρη και μη κρίνεις άλλους που ήδη έχουν δώσει πολύ περισσότερα στο site και τους φοιτητές χρήστες του από ό,τι θα δώσεις ποτέ εσύ.
Eσύ και η παρεούλα σου - φιλικά, πάντα.

Να θυμίσω συγκεκριμένα θέματα του trολ slide?

__ Νόμος-πλαίσιο για τριτοβάθμια εκπαίδευση
__ Μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίου Αιγαίου
__ Προπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίου Αιγαίου

Και τώρα, που προτείνω κάτι πάρα πολύ απλό αλλά εντούτοις βασικό για την ανάπτυξη του site, οι φανταστικοί admin με έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟ κανονικά. Neutral

Μάλλον ασχολούνται με σημαντικότερα θέματα...
Α, και επίσης με "απειλές" για λογοκρισία (φιλικές, πάντα) όποιου επισημαίνει τα αυτονόητα.

Συνεχίστε να αυτοθαυμάζεστε - είστε υπέροχοι και μακάρι να σας προσλάβουν για PR σε κάποιο πανεπιστήμιο.

Αλλά πάλι, κρίμα είναι να μαραζώνει ένα ολόκληρο site εξαιτίας ενός στενόμυαλου ανθρώπου. Neutral

Πεμ, 28 Απρ 2011 8:07 pm

Argonaut
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Dec 16, 2007
199

slide έγραψε:
To γεγονός ότι σε αυτό το περιβόητο wiki, το οποίο μου βγάλατε την ψυχή για να ξεκινήσετε πάλι, το μόνο που κάνατε ήταν μεταφορά post που εγώ δημιούργησα είναι μάλλον άσχετο?

Μάλιστα. Neutral

Άλλοι είναι που θεωρούν τον εαυτούλη τους και τις ιδεούλες τους υπερσημαντικές και επιμένουν να ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ κανέναν στα διάφορα ανούσια μικρο-project τους.

Ποτέ δε ζητάς τη συμβολή κάποιου - απλώς αποφασίζεις και ανακοινώνεις.

Κάνε μας, λοιπόν, τη χάρη και μη κρίνεις άλλους που ήδη έχουν δώσει πολύ περισσότερα στο site και τους φοιτητές χρήστες του από ό,τι θα δώσεις ποτέ εσύ.
Eσύ και η παρεούλα σου - φιλικά, πάντα.

Να θυμίσω συγκεκριμένα θέματα του trολ slide?

__ Νόμος-πλαίσιο για τριτοβάθμια εκπαίδευση
__ Μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίου Αιγαίου
__ Προπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίου Αιγαίου

Και τώρα, που προτείνω κάτι πάρα πολύ απλό και πάρα πολύ βασικό για την ανάπτυξη του site, οι admin με έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟ κανονικά. Neutral

Μάλλον ασχολούνται με σημαντικότερα θέματα...
Α, και επίσης με "απειλές" για λογοκρισία (φιλικές, πάντα) όποιου επισημαίνει τα αυτονόητα.

Συνεχίστε να αυτοθαυμάζεστε - είστε υπέροχοι και μακάρι να σας προσλάβουν για PR σε κάποιο πανεπιστήμιο.

Αλλά πάλι, κρίμα είναι να μαραζώνει ένα ολόκληρο site εξαιτίας ενός στενόμυαλου ανθρώπου. Neutral

Πες τα συνtrολε!

Α και θέλω να κάνεις ένα πείραμα, πήγαινε πες τα ίδια σε όποιον νομίζεις ότι έχει πιο "ηγετική" φυσιογνωμία στην AK κι αν δε σε πουν φασιστάκι και σε πετάξουν με τις κλωτσιές εμένα να μου κάνεις tattoo με τον Φιντέλ στο δεξί κωλομέρι

Σαβ, 30 Απρ 2011 1:19 pm

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

Νομίζω πως το topic είναι για την οικονομική ενίσχυση του forum και όχι για το wiki.

Επίσης slide, πληροφοριακά και μόνο, ο Inertia δεν ενεργεί από μόνος του, αλλά αντίθετα, ζητάει και την συμβολή και συμβουλή των άλλων.

Σαβ, 30 Απρ 2011 1:52 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Fata_morgana έγραψε:
Νομίζω πως το topic είναι για την οικονομική ενίσχυση του forum και όχι για το wiki.

Επίσης slide, πληροφοριακά και μόνο, ο Inertia δεν ενεργεί από μόνος του, αλλά αντίθετα, ζητάει και την συμβολή και συμβουλή των άλλων.
Μερσί Fata_Morgana! Δεν θα δώσω άλλη έκταση καθώς όποιος έχει στοιχειώδη λογική καταλαβαίνει το ήθος του συνομιλητή από τα όσα λέει. Άλλωστε εγώ είμαι "στενόμυαλος", πού να ξέρω.... Poke Tounge

Ναι και προφανώς το θέμα του topic είναι άλλο, οπότε παραμένουμε σε αυτό ουσιαστικά, αν το επιθυμούμε. Άλλη άσχετη συζήτηση ή "μπλέξιμο" σοφιστειών είναι άτοπα, λειτουργούν περισσότερο διασπαστικά και διχαστικά παρά ενωτικά προς την επίλυση ζητημάτων, κάτι που είναι σημαντικό σε κάθε ανθρώπινη έκφανση που έχει να κάνει με συντονισμό και οργάνωση πραγμάτων.

Υ.Γ:
do not feed the troll. Laugh Laugh

Κυρ, 01 Μάϊ 2011 10:00 am

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

Fata_morgana έγραψε:

Ποιων άλλων?

Μόνον όσων, όπως εσύ, δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις (δικά σου λόγια, όπως θα θυμάσαι στη συνομιλία στο chat πριν μερικούς μήνες) για να κρίνουν ορθολογιστικά τα όσα αποφασίζει και να αντιπροτείνουν κάτι καλύτερο.

Θα θυμάσαι, επίσης, ότι η δικαιολογία για να μην αναπτύξουμε ένα κανονικό wiki είναι ότι ο server, ως έχει, δεν μπορεί να το "σηκώσει".

Τώρα, θέλεις να δεις μία ένδειξη στενόμυαλου και ισχυρογνώμονα ανθρώπου:
Την ίδια στιγμή που αρνείται να υποστηρίξει μία πρόταση που θα φέρει οικονομικούς πόρους από τους χρήστες για τους χρήστες στο site, μιλάει για "αποσυμφόρηση server".

Έχω κι άλλες, δες και το θέμα για τη Λήμνο - εκεί, όλως τυχαίως, θυμάται ότι έχει αυτοανακυρυχτεί υπεύθυνος για τις Δημόσιες Σχέσεις του πανεπιστημίου Αιγαίου και, εμμέσως πλην σαφώς (και ανεπιτυχώς, I might add), προσπαθεί να "βάλει" τις "ενοχλητικές" δημοσιεύσεις στα "κουτάκια" που μόνος του έχει δημιουργήσει.

Ιnertia, μην ανησυχείς, δε χανόμαστε..
..ανυπομονώ να δω τη mascot, όχι τίποτε άλλο.

Your Friendly Neighborhood Troll

Laugh Rolling Eyes

Κυρ, 01 Μάϊ 2011 2:15 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

@ Slide:

....

Κυρ, 01 Μάϊ 2011 5:02 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

@ inertia

People are...

Θα δεις, εν καιρώ, ότι έχω δίκιο. Cool

Κυρ, 01 Μάϊ 2011 6:17 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

C'est en faisant n'importe quoi , qu'on devient n'importe qui

remy galliard

Σε ελεύθερη μετάφραση: Με το να κάνουμε κάτι κατορθώνουμε να γινόμαστε κάποιοι

Άξιον απορίας το να βλέπεις τέτοιες παραθέσεις από κάποιον που θεωρεί την κριτική και μόνο αυτό το...."κάτι".

Αλλά, δεν πάω μακριά ο ναρκισσισμός του Remy είναι προφανής, με ένα υπερεγώ που χτυπάει ταβάνι Laugh

Και η οικονομική ενίσχυση είναι άλλη μια αφορμή υποθέτω...

Μais, qui est sous la facade?? Twisted Evil

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ενημέρωση για την ολοκλή...

Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 30 Απρ 2020 3:51 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ενημέρωση για προβολές ταινιών

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Πεμ, 13 Δεκ 2018 12:06 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολή της ταινίας ''Star Wars Episo...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Κυρ, 21 Μάϊ 2017 1:37 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αστρονομική ομάδα - συνάντηση με αφορ...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Αστρονομική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Κυρ, 03 Ιούλ 2016 11:00 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις προβολή της ταινίας "star wars&q...

από maximos
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] (ΠΑΛΑΙΑ) Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τρι, 19 Ιαν 2016 8:46 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics