Εχετε προσέξει πως μερικές φορές είστε τόσο ψόφιοι που δε μπορείτε να κουνήσετε δάχτυλο και κάποιοι γύρω σας έχουν ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ ενέργεια??????
Ε κάτι τέτοιο μου έγινε και μένα.
Η ώρα είναι 3.00 το πρωί και τα χω φτύσει.Οχι όμως και ο inertia.Ο ακούραστος admin μας είναι εδώ και δουλέυει ακατάπαυστα για να μας κάνει να περάσουμε καλά στη Λέσβο.Τι και αν του απάνταγα με προτασούλες?Τι και αν έλεγα ένα απλό "καλά" σαν απάντηση?Ο inertia είχε μια νέα παράγραφο να με περιμένει κάθε φορά!
Αλλωστε το έχει πει το άγχος είναι στο αίμα του.
Ορίστε ένα (μικρό πιστέψτε με:lol: ) δείγμα:
Kαι ιδού η
εξομολογηση
Eιλικρινά ΠΟΥ την έβρισκε την ενέργεια να τα γράφει ΟΛΑ αυτά δεν ξέρω αλλά τώρα ξέρω πως έφτασε στα 1004 ποστς.Ω ναι.ΞΕΡΩ.Τι να πω inertia πες μας και σε μας το μυστικό σου!
Δεν ακούω τίποτα με τέτοια σκληρά εργαζόμενα παιδιά η εκδρομή στη μυτιλήνη θα είναι από τις καλύτερες

:xeirokrotima