Τι ζώδιο είστε;

   
   

 Το στέκι της κουβέντας...

 
Συγγραφέας Τι ζώδιο είστε;
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 2:16 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


καλα δεν εχετε ζωδια? εγω ειμαι εδω! Happy

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 2:24 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


ζωδια σεπτεμβρηΚΡΙΟΣ (21 Μαρ. - 19 Απρ.)


Ο έρωτας φοράει τα καλά του το Σεπτέμβριο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον με καλές προοπτικές. Αυτόν το μήνα δεν θα περιμένεις να κάνει την κίνηση ο άλλος, θα παίρνεις πρωτοβουλίες, θα κυκλοφορείς δείχνοντας τις προθέσεις σου και γενικώς θα βρίσκεσαι σε αναζήτηση του ιδανικού. Μέχρι τις 24 θα φανούν οι αντοχές μιας καλοκαιρινής περιπέτειας ή μιας σχέσης που δημιούργησες μες στη χρονιά.

TΑΥΡΟΣ (20 Απρ. - 19 Μαϊ.)

Ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει σε μια τρέλα για τα επαγγελματικά, καθώς θέλεις να ανέβεις στην ιεραρχία και γενικώς να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Αν σπουδάζεις, είναι ένας μήνας που θα σε ρίξει στα βαθιά της μελέτης, αλλά τελικά δεν θα σε απογοητεύσει. Ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα μετά τις 24, ενώ τον επόμενο μήνα δεν θα υπάρχει κάτι άλλο που να απασχολεί το μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (20 Μαϊ. - 20 Ιουν.)

Ο μήνας θυμίζει παιδική χαρά μετά από ένα απαιτητικό καλοκαίρι. Ο Σεπτέμβριος κρύβει γνωριμίες, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Το δίλημμα θα είναι αν θέλεις δέσμευση ή απλώς ντόλτσε βίτα. Επίσης μπορεί να είναι μήνας γάμου ή συμβίωσης και, αν θες κάτι τέτοιο, καλό είναι να το επιχειρήσεις μέχρι τις 22. Τώρα μπορεί να προκύψει και μια εγκυμοσύνη – αν δεν είσαι έτοιμη, πάρε προφυλάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουν. - 21 Ιουλ.)

Το Σεπτέμβριο έχεις το πάνω χέρι, κυρίως στα επαγγελματικά. Στα ερωτικά οι προοπτικές είναι θετικές αν έχεις ήδη σχέση. Αν είσαι μόνη, περίμενε μετά τις 24, για να σου χαμογελάσει η τύχη. Τώρα θα φανεί αν οι σχέσεις που δημιούργησες το καλοκαίρι θα παραμείνουν στη ζωή σου. Ειδικά αν είσαι με άλλο Καρκίνο, Ζυγό, Κριό, Αιγόκερω, ο Σεπτέμβριος θα είναι καταλυτικός.

ΛΕΩΝ (22 Ιουλ. - 22 Αυγ.)

Ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει αεικίνητη και κοινωνική. Οι προοπτικές στα ερωτικά είναι πολύ ευοίωνες μέχρι τις 24 – εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για νέες γνωριμίες. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε κάποιο ταξίδι, στο γραφείο σου ή στο χώρο σπουδών. Αν έχεις σχέση, ο μήνας είναι ιδανικός για να την αναθερμάνεις. Επίσης είναι σημαντικός για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, αφού μπορείς να «πουλήσεις» ακριβότερα τα ταλέντα σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγ. - 21 Σεπ.)

Ο Σεπτέμβριος είναι υπέροχος, μετά από ένα ζόρικο καλοκαίρι. Τώρα μπορείς να κάνεις αλλαγές, να διασκεδάσεις με το φίλο σου ή να γνωρίσεις κάποιον – ακόμη και στο χώρο της δουλειάς. Βέβαια, καλό είναι μην μπλέκονται αυτά, αλλά εσύ μπορείς να βρεις την ισορροπία πιο εύκολα από κάθε άλλο κορίτσι του ζωδιακού. Ευνοημένα είναι και τα οικονομικά – εύκολα θα πάρεις αύξηση αν τη ζητήσεις.


ΖΥΓΟΣ (22 Σεπ. - 22 Οκτ.)

Το Σεπτέμβριο έχεις ενέργεια, θάρρος και θες να βελτιώσεις τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Αν είσαι απογοητευμένη επειδή δεν γνώρισες κάποιον το καλοκαίρι, τώρα είναι το καλύτερο διάστημα για να το κάνεις. Αν έχεις σχέση, ο μήνας είναι ιδανικός για να την επισημοποιήσεις. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά κυρίως το 2009, η ερωτική σου ζωή θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτ. - 21 Νοε.)

Το Σεπτέμβριο βλέπεις τι θες να αλλάξεις στη ζωή σου και πώς θα το πετύχεις. Η διαίσθησή σου δουλεύει ρολόι. Δώσε λοιπόν προσοχή στα όνειρα που βλέπεις, γιατί κάποια από αυτά έχουν κάτι να σου πουν. Μπορεί τωρα να νιώθεις απογοητευμένη από μια σχέση που δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Μην προβληματίζεσαι. Μετά τις 24 ανοίγει η όρεξή σου για περιπέτειες και ευνοούνται οι καινούριες σχέσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοε. - 20 Δεκ.)

Ο Δίας γυρίζει στην ορθή του φορά και αυτό μόνο πρόοδο μπορεί να φέρει στη ζωή σου. Ο Σεπτέμβριος, μετά από ένα σύνθετο καλοκαίρι, μοιάζει με όαση. Σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, σε βοηθά να είσαι ξεκάθαρη στους στόχους σου και ευνοεί ιδιαίτερα τα ερωτικά σου. Φίλοι και έρωτας είναι οι προτεραιότητές σου, αλλά συχνά μπλέκονται τα όριά τους και βρίσκεσαι σε διλήμματα. Μέχρι τις 24 έχεις πολλές ευκαιρίες για ντόλτσε βίτα, μεγάλους έρωτες, εξόδους με φίλους και πολλή χαρά στην καθημερινότητά σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκ. - 19 Ιαν.)

Το Σεπτέμβριο έχεις την ενέργεια για να κυνηγήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, να κάνεις ένα άλμα στην ιεραρχία, να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Μπορεί επίσης να είναι μήνας γάμου. Αν είσαι μόνη, μέχρι τις 24 δεν είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος για νέες γνωριμίες. Τώρα θα δείξουν πόσο αντέχουν σχέσεις που έκανες το καλοκαίρι. Προσοχή σε σχέσεις με άλλους Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς. Μετά τις 24 ευνοούνται οι φιλίες, ενώ μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιαν. - 18 Φεβ.)

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο ευχάριστος από τους τελευταίους μήνες, με έμφαση στον έρωτα και την καλοπέραση. Προσφέρεται επίσης για οτιδήποτε έχει σχέση με σπουδές και επαγγελματικά σχέδια. Μέχρι τις 24 ένα ταξίδι μπορεί να κρύβει ένα σημαντικό έρωτα ή μια καταπληκτική συζήτηση με το αγόρι σου για το μέλλον. Αν η σχέση πέρασε κρίση τον προηγούμενο μήνα, τώρα είναι ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα για να τα ξαναβρείτε. Προσπάθησε να μην εστιάζεις μόνο στα αρνητικά, παραβλέποντας τις ωραίες στιγμές σας.


ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβ. - 19 Μαρ.)

Ο Σεπτέμβριος σε προτρέπει να χαρείς την προσωπική σου ζωή και μάλιστα να τη μεταμορφώσεις αν έχει μείνει στάσιμη. Αν είσαι μόνη, ευκαιρίες για γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και στο χώρο εργασίας ή σε δραστηριότητες με φίλους. Η σεξουαλικότητά σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη – οπότε, αν μη τι άλλο το αγόρι σου θα είναι ενθουσιασμένο μαζί σου. Θετικά είναι τα μηνύματα και από τον οικονομικό τομέα, οπότε τακτοποίησε τις εκκρεμότητες, για να μην τις κουβαλάς το χειμώνα.

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 3:39 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


Καρκίνος (από 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Η ταυτότητα του Καρκίνου

Στοιχείο : Νερό
Ποιότητα : Παρορμητική
Ιδιότητα : Θηλυκό
Πλανήτης : Σελήνη
Χρώμα : Πράσινο, άσπρο, σκούρο μπλέ
Πέτρα : Σμαράγδι
Σημείο σώματος : Στήθος
Χώρα :Σκοτία, Τουρκία. Ολλανδία, Συρία, Αφρική
Πόλη : Αμστερνταμ
Τυχεροί αριθμοί : 2,4,5,8
Λουλούδια : όλα τα άσπρα λουλούδια, γιασεμί
Μέταλα : Ασήμι
Τυχερές ημέρες : Δευτέρα, Πέμπτη
Επάγγελμα : Κτηματίας, ασφαλιστής, νοσοκόμος, παιδαγωγός, επιχειρηματίας, τραπεζίτης, αρχαιολόγος, Σεφ, οικιακή βοηθός, ναυτικός
Θετικά στοιχεία : Συναισθηματικός, προστατευτικός, , οικονόμος
Αρνητικά στοιχεία : Εσωστρεφής, ανασφαλής, τσιγκούνης

Διάσημοι Καρκίνοι

Έλληνες : Αλίκη Βουγιουκλάκη, Κων/νος Τσάτσος, Σταύρος Νιάρχος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Χαρίλαος Τρικούπης


Ξένοι : Τζιόρτζιο Αρμάνι, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Δαλάι Λάμα, Ρίνγκο Σταρ, Χέρμαν Έσσε, Τζώτζ 'Οργουελ, Μπιλ Κρόσμπυ, Γιούλ Μπρίνερ, Τζίντζερ Ρότζερς, Λούις Άμστρονγκ, Ιούλιος Καίσαρ, Έρνεστ Χέμινγουει, Φρίντα Κάλο, Νέλσον Μαντέλα, Τζόν Γκλέν, Πιέρ Γκαρνέν, , Τόμ Κρούζ, Σιλβέστερ Σταλόουν, Τομ Χάνκς, Λαίδη Νταιάνα, Χάρισον Φόρντ

Tυπικά Χαρακτηριστικά


Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού. Διακρίνεται για την ευαισθησία, την καλοσύνη, τη γρήγορη αντίληψη και το έντονα φιλοσοφικό του πνεύμα.

Ο χαρακτήρας του Καρκίνου είναι ένας από τους πιο αντιφατικούς χαρακτήρες του Ζωδιακού κύκλου. Μπορεί να κυμανθεί από συνεσταλμένος, ντροπαλός, ανασφαλής και δύσπιστος στο πιο γοητευτικό, και κοινωνικό άνθρωπο.

Θα λέγαμε ότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης προσωπικότητας. Πολλοί τον βλέπουν ως ασυμβίβαστο, αδιάλλακτο σταθερό, ενεργητικό, πονηρό και δύσπιστο. Όμως ιδιαίτερα σε όσους τον αγαπούν δείχνει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Γίνεται συμπονετικός, ευγενικός, ευαίσθητος και δοτικός. Αυτή η αντίφαση είναι κατανοητή δεδομένου ότι σαν το αντιπροσωπευτικό τους σύμβολο το καβούρι, οι καρκίνοι προστατεύουν τον εαυτό τους καλά ως προς το εξωτερικό περίβλημα αλλά είναι μαλακοί στο εσωτερικό.

Οι Καρκίνοι είναι εξοπλισμένοι με ιδιαίτερα δυνατή φαντασία και πολλές φορές είναι ικανοί να επινοήσουν οι ίδιοι μια κατάσταση και να διαμορφώσουν τη ζωή τους σύμφωνα με ένα ρομαντικό ιδεώδες που οι ίδιοι εμπνεύστηκαν.

Στοιχείο της φύσης των καρκίνων είναι η τάση να κρατήσουν τα προσωπικά τους αισθήματα κάτω από αυστηρό έλεγχο, να δείχνουν απρόσιτοι και εσωστρεφείς, Ο Καρκίνος συνήθως είναι συντηρητικός και σπιτόγατος, εκτιμάει την ασφάλεια και την θαλπωρή τους σπιτιού του το οποίο βλέπει πάντα σαν το καταφύγιο στο οποίο μπορεί να αποσυρθεί, ο άνδρας για να γλιτώσει από τις πιέσεις της ζωής και η γυναίκα για να ασκήσει το ισχυρό μητρικό της ένστικτο Θα είναι όμως λάθος να θεωρήσουμε τον Καρκίνο αντικοινωνικό. Απλά για του καρκίνους κάθε πράγμα έχει την ώρα του.

Στις σχέσεις του ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και βαθιά συναισθηματικός. Κρατάει τους δεσμούς του με την οικογένεια του, είναι προσκολλημένος ιδιαίτερα στη μητέρα του. Αισθάνεται δεμένος με το παρελθόν του και οι αναμνήσεις του, του κρατούν συντροφιά σε ολόκληρη τη ζωή του. Επιζητά την αποδοχή των άλλων, μπορεί να πληγωθεί εύκολα αφήνοντας τα γεγονότα να τον επηρεάσουν και πολλές φορές να τον στιγματίσουν. Δεν εμπιστεύεται εύκολα αλλά αν κάνει κάποιον φίλο, η φιλία θα κρατήσει πολλά χρόνια.

Στις ερωτικές τους σχέσεις οι Καρκίνοι γίνονται ρομαντικοί και αφήνουν την φαντασία τους να οργιάσει, δίνουν τα πάντα σε μία σχέση και ζητούν ελάχιστα σαν αντάλλαγμα. Επηρεάζονται έντονα από αυτούς που αγαπούν και θαυμάζουν. Όταν παντρευτούν θα παραμείνουν πιστοί στο/η σύντροφο τους. Ακόμα και αν κάνουν εξωσυζυγική σχέση (μπορεί να συμβεί διότι ιδιαίτερα το αρσενικό διακρίνεται από έντονο αισθησιασμό) η πρώτη πίστη τους παραμένει στή σύζυγο και την οικογένεια, της οποίας θεωρούν τον εαυτό τους προστάτη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της φύσης του είναι η εξαιρετική μνήμη. Είναι σε θέση να θυμάται με λεπτομέρειες γεγονότα και χρονολογίες με μία καταπληκτική ακρίβεια. Η μνήμη του σε συνδυασμό με την ευφυΐα του τον καθιστούν ικανότατο στις επιχειρήσεις. Επίσης πετυχαίνει συνήθως στην εργασία που θα διαλέξει εξαιτίας της επίμονης και καρτερικής προσπάθειας του. Όμως θα τον βρείτε συχνότερα σε μία ήρεμη θέση εργασίας χωρίς εντάσεις στην οποία θα καταλήξει αφού περάσει πολλές διακυμάνσεις και στην οποία θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά. Μία άλλη από τις αρετές τ ου είναι η αγάπη του για την οικονομία την οποία ενισχύει με πετυχημένες επενδύσεις των χρημάτων του.

Τέλος, οι Καρκίνοι μπορεί να κατέχουν ένα ιδιαίτερο λογοτεχνικό, καλλιτεχνικό ή ρητορικό ταλέντο. Αν και δίνουν την εντύπωση ατόμου προσγειωμένου, συναρπάζονται συχνά από τον αποκρυφισμό και είναι πιο ανοιχτοί στην ψυχική επιρροή από το μέσο όρο.

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 3:41 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


Κριός (Aπό 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου)

Η ταυτότητα του Κριού

Στοιχείο : Φωτιά
Ποιότητα : Παρορμητική
Ιδιότητα : Αρσενικό
Πλανήτης : Αρης
Χρώμα : Κόκκινο
Πέτρα : Διαμάντι, αμέθυστος, σμαράγδι, ρουμπίνι
Σημείο σώματ : Κεφάλι
Χώρα : Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία
Πόλη : Νάπολη, Φλωρεντία, Μασσαλία
Τυχεροί αριθμ. : 4,7,9,11, 1
Λουλούδια : Βιολέτες, ανεμόνες
Μέταλα : Σίδηρος, Χάλυβας
Τυχερές ημέρες : Παρασκευή, Σάββατο
Επάγγελμα : Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Δημοσιογράφος, Εκδότης, Αθλητής, Στρατιωτικός, Ερευνητής, Χειρούργος, Χειρουργική Νοσοκόμος, Μηχανικός, Ασφαλιστής, Εξερευνητής, Οδοντίατρος, Επιχειρηματίας, Συνδικαλιστής,
μηχανολόγος, Πυροσβέστης..
Θετικά στοιχεία :Χαρακτήρας επιβλητικός, αποφασιστικός, πρωτοπόρος, αυτοθυσιαστικός, θαρραλέος, ενεργητικός, αγαπά την ελευθερία.
Αρνητικά στοιχεία :Εγωπαθής, εγωιστής, επιπόλαιος, επιθετικός, ζηλιάρης, παρορμητικός, εριστικός, ευέξαπτος, ανυπόμονος.

Διάσημοι Κριοί

Έλληνες : Θόδωρος Κολοκοτρώνης, Άγγελος Σικελιανός, Διονύσης Σολομός, Γιώργος Σεφέρης, Γρηγόρης Λαμπράκης, Δημήτρης Χορν, Αλέκος Αλεξανδράκης,

Ξένοι : Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Χάνς Κρίστιαν Αντερσεν, Βίνσεντ Βαν Γκογκ, Μάρλο Μπράντo, Μπέτυ Ντέϊβις, Αρέθα Φράνκλιν, Έλτον Τζόν, Στηβ Μακ Κουήν, Τσάρλυ Τσάπλιν,Σιμόν Σινιορέ, Ομάρ Σαρίφ, Τόμας Τζέφερσον, Ρόμπερτ Φροστ, Τζόαν Κρόφορντ,Γκρέγκορυ Πεκ, Γουόρεν Μπίτι, Κόλιν Παουελ, Έντι Μέρφι, Σελίν Ντιόν, Τσάκι Τσάν,Ρασσελ Κρόου

Τυπικά Χαρακτηριστικά

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή του νέου αστρολογικού έτους. Συσχετίζεται με την εποχή της άνοιξης και την αρχή της ζωής. Είναι επίσης γνωστό ως ζώδιο του Πρωτοπόρου και του Πολεμιστή. Σε συμφωνία με το πνεύμα της άνοιξης, οι Κριοί, κοιτούν πάντα μπροστά χωρίς να κάνουν ποτέ βήματα προς τα πίσω. Αυτό που χαρακτηρίζει τους Κριούς, είναι τα τεράστια αποθέματα ζωτικότητας και ενεργητικότητας που διαθέτουν. Βλέπουν τη ζωή περισσότερο σαν μία περιπέτεια που οφείλουν να τη ζήσουν στο πλήρες. Επιζητούν νέες εμπειρίες και παίρνουν πρωτοβουλίες για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα πιστεύοντας ακράδαντα ότι η επιτυχία εξαρτάται μόνο απ' αυτούς., Δύο από τα δυνατά σημεία του Κριού είναι η πρωτοβουλία και το επιχειρηματικό πνεύμα του.

Κύρια χαρακτηριστικά του Κριού είναι η αυτοπεποίθηση, η φιλοδοξία και το ρίσκο. Ο Κριός ρισκάρει και πετυχαίνει. Έτσι είναι πάντα μπροστά στο κυνήγι της επιτυχίας και τον βρίσκουμε πολύ συχνά σε ηγετικές θέσεις. Άλλο ένα χαρακτηριστικό της φύσης του Κριού είναι η γενναιοδωρία. Δίνουν από το χρόνο και τα χρήματα τους σε όσους έχουν ανάγκη. Έχουν θάρρος και υποστηρίζουν τον αδικημένο σε οποιαδήποτε διαμάχη. Στις σχέσεις τους είναι ανοιχτοί, εγκάρδιοι, πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Η βιασύνη τους αποτελεί όμως ένα από τα μειονεκτήματα τους που επηρεάζει αρνητικά τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Οι κριοί αντιλαμβάνονται γρήγορα την ουσία μιας καταστάσεως, υπολογίζουν τους κινδύνους με τη ταχύτητα της αστραπής και λαμβάνουν αμέσως αποφάσεις. Όμως βλέποντας ένα πρόβλημα στο σύνολό του, παραβλέπουν συχνά τις λεπτομέρειες. Βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα, και δεν τους αρέσει να τους το λένε όταν η κρίση τους είναι λανθασμένη. Μπορεί να προσβάλουν κάποιον, χωρίς να το σκεφθούν. Επίσης δεν είναι καθόλου διπλωμάτες. Όμως στους Κριούς δεν υπάρχει υστεροβουλία. Δεν κρατάνε κακία, ούτε είναι εκδικητικοί. Μιλάνε ειλικρινά, κάνουν πάντα γνωστά τα κίνητρα τους και δεν χρησιμοποιούν πλάγιες μεθόδους για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Σε κάθε περίπτωση, η ετοιμότητα του μυαλού του θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Όμως συχνά οι σκέψεις του πηδούν απ το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς μια λογική σειρά. Όταν χρειαστεί όμως ν αποφασίσει γρήγορα συνήθως παίρνει τη σωστή απόφαση.Η απόρριψη είναι από τους μεγαλύτερους φόβους του. Εάν ο Κριός δεν είναι σίγουρος για την αποδοχή του, για να αποφύγει την απόρριψη, προβαίνει πρώτος στην απόρριψη. Για τον Κριό η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Οι Κριοί δεν είναι όμως καθόλου ανεκτικοί. Αντίθετα είναι πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πάνω απ' όλα, δεν ανέχονται την αδυναμία.

Είναι σε διαρκή αναζήτηση της ταυτότητας τους. Πρωτοπόροι στις εξερευνήσεις, θα πάνε εκεί όπου κάνεις μέχρι τώρα δεν τολμούσε. Είναι χαρούμενα, δυναμικά άτομα που βλέπουν τη ζωή σαν μια διαρκή γιορτή. Ενθουσιάζονται εύκολα και ξεχνάνε όλα τα άλλα. Όμως, έχουν τη τάση να βλέπουν τα πράγματα μόνο από τη δική τους άποψη και είναι τόσο απασχολημένοι με τα δικά τους, που δεν τους μένει καιρός για τα υπόλοιπα.

Συναισθηματικά ο Κριός είναι πολύ τρυφερός. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα και με πάθος και εκδηλώνει των ερωτισμό του πιο έντονα από τους άλλους ανθρώπους εξιδανικεύοντας το σύντροφο του. Δυστυχώς, όμως οι σχέσεις του γίνονται δύσκολες στο μέλλον γιατί ο είναι κτητικός, ευέξαπτος, ιδιοτελής και κυριαρχικός.

Ο Κριός κινδυνεύει σε σχέση με ζώδια να πάθει περισσότερα ατύχημα εξαιτίας της βιασύνης, της αμέλειας και της αδιαφορίας που έχει για τα μέτρα προστασίας. Η γενναιότητα και η περιφρόνηση του κινδύνου από τον κριό είναι παροιμιώδεις. Είναι ριψοκίνδυνος και του αρέσουν τα σπορ και ιδιαίτερα τα επικίνδυνα και ενεργητικά αγωνίσματα. Ρέπει προς τη ταχύτητα και τον κίνδυνο. Έτσι αργά ή γρήγορα, θα πάθει κάποιο ατύχημα. Μπορεί να κοπεί ή να πάθει εγκαύματα, χωρίς να δώσει σημασία.

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 3:46 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


Υδροχόος (από 21 Ιανουαρίου με 19 Φεβρουαρίου)

Η ταυτότητα του Υδροχόου

Στοιχείο : Αέρας
Ποιότητα : Σταθερή
Ιδιότητα : Αρσενικό
Πλανήτης : Ουρανός
Χρώμα : Γαλάζιο, πρασινο-μπλέ, βιολετί
Πέτρα : Γρανίτης
Σημείο σώματος : Κνήμες, κυκλοφοριακό
Χώρα : Σουηδία, Δανία, Καναδάς, Νότια Ιταλία
Πόλη : Μόσχα, Αμβούργο, Σάλτσμπουργκ
Τυχεροί αριθμοί : 2,4,8,9,11,13
Λουλούδια : Βιολέτες, ορχιδέες
Μέταλα : Κασσίτερος
Τυχερές ημέρες : Τετάρτη, Σάββατο
Επάγγελμα : Αστρονόμος, πολιτικός, εκδότης εφημερίδας, κοινωνιολόγος, τηλεπαρουσιαστής, αεροπόρος, μίμος, μπάρμαν, εφευρέτης, προγραμματιστής.
Θετικά στοιχεία : Έχει επαναστατικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, είναι ιδεαλιστής, οραματιστής, κοινωνικός
Αρνητικά στοιχεία : Αντιδραστικός, αδιάκριτος,, ανήσυχο πνεύμα

Διάσημοι Υδροχόοι

Έλληνες : Ανδρέας Παπανδρέου, Ιωάννης Καποδίστριας, Κώστας Γαβράς, Μίμης Δομάζος.

Ξένοι : Αβραάμ Λίνκολ, Φράνκλιν Ρούσβελτ, Τόμας Έντισον, Γαλιλαίος, Ιούλιος Βερν, Τζων Τραβόλτα, Πωλ Νιούμαν, Βανέσα Ρεντκρέιβ, Ρόναλντ Ρέιγκαν, Μότσαρτ, Λόρδος Βύρων, Δαρβίνος, Κάρολος Ντίκενς, Μανέ, Κριστιάν Ντιόρ, Τσάρλς Λίντμπεργκ.

Tυπικά Χαρακτηριστικά

Ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που κατέχει δύναμη, σθένος έχει ισχυρό μυαλό και είναι πρακτικά αήττητος.

Οι Υδροχόοι διαπνέονται από ιδεαλιστικές αρχές. Υπερασπίζονται τις υψηλότερες ηθικές και πνευματικές αξίες τις οποίες η ανθρωπότητα πρέπει να επιδιώκει. Οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο. Όντας εξαιρετικά ανεξάρτητοι, όταν έρχονται αντιμέτωποι με αυταρχικές απαιτήσεις ή δογματικές αρχές, με τις οποίες δεν συμφωνούν, επαναστατούν και πάνε κόντρα στους υπάρχοντες νόμους για να προασπίσουν τις ιδέες τους.

Αν και κατά περιόδους διστάζουν να πάρουν πρωτοβουλία ή να προβούν σε δράση, μόλις αποφασίσουν ότι πρέπει να υπερασπιστούν μια σημαντική ιδέα ή ένα όραμα, γίνονται επιθετικοί και κάνουν τα πάντα για να το ωθήσουν προς τα εμπρός.
Η ζωή ενός Υδροχόου είναι απαλλαγμένη από τις καθημερινές μικροδουλειές, οι οποίες θα τον απέτρεπαν από την επίτευξη στόχων του. Είναι σχεδόν αδύνατον να σταματήσει κάποιος τον Υδροχόο από το να κάνει αυτό που θέλει ανεξαρτήτως των συνεπειών. Το ανήσυχο πνεύμα του αναζητά συνεχώς νέα ερεθίσματα.

Ο Υδροχόος επιζητεί την αναγνώριση από τον περιβάλλον του, επιδιώκει την επαφή με άλλους ανθρώπους, θέλει να τον καταλαβαίνουν. Σπανίως ένας Υδροχόος είναι μόνος. Αυτές οι ανθρωπιστικές του ιδιότητες, τον κάνουν να παίρνει θέση σε σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα του ή ο κόσμος και να μετέχει σε εκδηλώσεις προσφοράς και αγάπης δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το μυαλό του Υδροχόου είναι πολύ εφευρετικό, ενδιαφέρεται συχνά για πράγματα που φαίνονται παράξενα ή διαφορετικά σε άλλους. Διανοητικά, βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από την εποχή του. Οι Υδροχόοι είναι τόσο διαισθητικοί, επινοητικοί και διορατικοί ώστε αναπτύσσουν συχνά μια ολοκαίνουργια πολιτική για να καταστήσουν αυτόν τον κόσμο καλύτερο. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και προσφέρουν κοινωνικό έργο.

Ορισμένες φορές ο Υδροχόος δείχνει επιφυλακτικότητα και μπορεί να φαίνεται ψυχρός και αδιάφορος. Δεν ανοίγεται σε μία σχέση εύκολα. Εμφανίζεται απρόσιτος και συγκρατημένος ως προς το εξωτερικό περιβάλλον αλλά βαθιά μέσα είναι άτομο που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους άλλους. Θα λατρέψει και θα προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπά. Το ότι σαν χαρακτήρας δεν είναι κτητικός, δεν σημαίνει ότι στερείται πραγματικού πάθους. Αντίθετα, το πάθος που του εμπνέει μια μεγάλη αγάπη μπορεί να εκφραστεί ιδιαίτερα έντονα.

Ο κοινωνικός προσανατολισμός, η πίστη στη δικαιοσύνη, και η αντικειμενική φύση τους είναι λόγοι για τους οποίους τείνουν να προσελκύσουν πολλούς φίλους και γνωστούς στη ζωή. Όμως η συχνή ενασχόληση με τα κοινά, κάνει τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον κατηγορούν για αμέλεια και αδιαφορία.

Η φήμη, η σταδιοδρομία, η θέση τους στην κοινωνία και η επιτυχία παίζουν εξέχοντα ρόλο στη ζωή του Υδροχόου. Όμως η πνευματικότητα του ξεπερνά την υλιστική άποψη για τη ζωή. Κατά βάση ο Υδροχόος είναι ένα μάλλον ισορροπημένο άτομο, λογικός και καθόλου προκατειλημμένος. Επωφελείται κάθε διαθέσιμης ευκαιρίας αν και κατά βάθος είναι συντηρητικός.

Οι Υδροχόοι είναι σταθεροί και πρακτικοί. Μερικές φορές μπορεί να γίνουν απαισιόδοξοι, άκαμπτοι στις απόψεις τους και εγωιστές. Έχουν τόλμη και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με αξιοζήλευτο θάρρος. Όταν δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά κάποια πολυτέλεια, οργανώνουν ορθολογικά τη ζωή και τα οικονομικά τους.

Ο Υδροχόος είναι επίμονος και αντιστέκεται στην αλλαγή των απόψεών του. Δεν αποδέχεται εύκολα νέες ιδέες με τις οποίες δεν συμφωνεί. Αντιμετωπίζει τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του ως πρόκληση, αλλά μισεί τις μικρές αλλαγές που προκαλούν αναστάτωση στα σχέδια του.

Οι Υδροχόοι πριν πάρουν μια απόφαση ή λάβουν μέτρα, αξιολογούν τη κατάσταση, ταξινομούν τα γεγονότα, προσπαθούν να δουν τη πραγματικότητα αντικειμενικά.

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 3:49 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


Ταύρος (από 21 Απριλίου έως 20 Μαΐου)

Η ταυτότητα του Ταύρου

Στοιχείο : Γη
Ποιότητα : Σταθερή
Ιδιότητα : Θηλυκό
Πλανήτης : Αφροδίτη
Χρώμα : Ρόζ, άσπρο, πράσινο ανοιχτό, μωβ
Πέτρα : Ζαφείρι, σμαράγδι
Σημείο σώματος : Λαιμός
Χώρα : Ιρλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Ρωσία
Πόλη : Λονδίνο, Δουβλίνο
Τυχεροί αριθμοί : 2,4,6
Λουλούδια : Τριαντάφυλλο
Μέταλα : Χαλκός
Τυχερές ημέρες : Δευτέρα, Παρασκευή
Επάγγελμα : Ηθοποιός, αρχιτέκτων, Λογιστής, οικονομολόγος, κτηματίας, χρηματιστής, εργολάβος οικοδομών, τραπεζίτης
Θετικά στοιχεία : Πνεύμα πρακτικό, που επιζητεί ασφάλεια και ηρεμία υπομονετικός, επίμονος,
στοργικός, εκλεκτικός, φιλότιμος
Αρνητικά στοιχεία : Μνησίκακος, οκνηρός, ξεροκέφαλος, πεισματάρης, ισχυρογνώμονας
Επάγγελμα


Διάσημοι Ταύροι

Έλληνες : Κων/νος Καβάφης, Αδαμάντιος Κοραής, Ευάγγελος Αβέρωφ, Λάκης Λαζόπουλος, Δήμητρα Λιάννη, Μιμή Ντενίση, Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Ξένοι : Λόρενς Ολιβιέ, Σερ, Σίρλευ Μακλέιν, Όρσον Ουέλς, Γκάρυ Κούπερ, Μπίλυ Τζόελ, Σπένσερ Τρέισυ, Τζίμυ Στιούαρτ, Δάντης, Σαίκσπηρ, Σάρλοτ Μπροντέ, Κάρλ Μαρξ, Φρόυντ, Χάρυ Τρούμαν, Ροδόλφο Βαλεντίνο, Τόνυ Μπλέρ, Αντρέ Αγκασι, Μαντελιν Ολμπράιτ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πιρς Μπρόσναν

Tυπικά Χαρκτηριστικά

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το δεύτερο από τα ζώδια της άνοιξης.
Χαρακτηρίζεται από αρετές όπως η πρακτικότητα, η ισορροπία, η εργατικότητα, η υπομονή και η επιμονή. Είναι ο σταθερός τύπος του ζωδιακού κύκλου.

Είναι γενικά αξιόπιστοι, συνετοί και δεν καταβάλλονται εύκολα από τις δυσκολίες. Τα μειονεκτήματα του Ταύρου πηγάζουν από τις αρετές του. Αρκετά συχνά είναι τόσο ισχυρογνώμων που φτάνει στα άκρα δείχνοντας φοβερό πείσμα και παραμένοντας ακλόνητος στις αποφάσεις του ακόμα και αν αυτές είναι λανθασμένες. Αυτό βέβαια έχει βάση στο γεγονός ότι ο Ταύρος αργεί πολύ να πάρει μια απόφαση, γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να του την αλλάξεις.

Οι Ταύροι είναι πιστοί σύντροφοι και γενναιόδωροι φίλοι με μια μεγάλη ικανότητα να δείχνουν την αγάπη τους. Σπάνια κάνουν φίλους άτομα που δεν ανήκουν στην ¨κοινωνική τους τάξη¨ Κυρίως, είναι ευγενείς, αντιπαθούν τους έντονους διαπληκτισμούς και δεν θυμώνουν εύκολα όντας οπαδοί πιο ειρηνικών και ήρεμων λύσεων. Η υπομονή είναι ένα από κυριότερα θετικά χαρακτηριστικά του Ταύρου. Εάν όμως κάποιος τους προκαλέσεις πολύ, θα εκραγούν με βίαια ξεσπάσματα θυμού.

Άλλο ένα στοιχείο της φύσης του Ταύρου είναι το ανεπτυγμένο ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Δίνουν μεγάλη σημασία στην υλική τους εξασφάλιση. Επιδιώκουν τη σταθερότητα και τη σιγουριά σε όλους τους τομείς της ζωής τους, στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, στο σπίτι τους και στον γάμο τους. Είναι νομοταγείς πολίτες. Μισούν τα χρέη και κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την οικονομική τους ασφάλεια.

Ο Ταύρος θέλει να τον περιβάλλουν όμορφα πράγματα. Αγαπάει την πολυτέλεια. Είναι καλοφαγάς επιδιώκοντας να δοκιμάζει τα πιο νόστιμα φαγητά και να γεύεται τα καλύτερα κρασιά. Θέλει να ακούει ποιοτική μουσική, να βρίσκεται ανάμεσα σε όμορφα αντικείμενα (έπιπλα, βελούδινα, μεταξωτά υφάσματα), να έχει ένα όμορφο σπίτι. Τα υλικά αγαθά παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή του και κύριο μέλημα του είναι να δημιουργήσει τα δικά του αποκτήματα, χωρίς να φοβάται τον δουλειά που έχει να κάνει για να τα καταφέρει. Οι κινήσεις του είναι αργές και μεθοδικές και στηρίζει κάθε του προσπάθεια επάνω σε γερά θεμέλια αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα και μη ξοδεύοντας τα χρήματά του χωρίς κάποιο αντίκρισμα

Στην εργασία τους οι Ταύροι είναι επιδέξιοι, εργατικοί, καλοί τεχνίτες, έχουν αντοχή και δεν φοβούνται να λερώσουν τα χέρια τους. Είναι αξιόπιστοι, πρακτικοί, συστηματικοί και φιλόδοξοι, μέσα σε ένα πλαίσιο της υπακοής στους ανωτέρους. Καταλαμβάνουν στερεότυπες θέσεις εμπιστοσύνης και ευθύνης απαλλαγμένης από κινδύνους, ρίσκα και άμεσες αποφάσεις ή επείγουσες ανάγκες. Τους διακρίνει η αντίσταση τους προς κάθε είδος αλλαγής. Μεθοδικά και χωρίς να βιαστούν πάντα επιτυγχάνουν στη δουλειά που τους αναθέσανε.

Στις προσωπικές του σχέσεις ο Ταύρος διαθέτει πολλή γοητεία, θέρμη και στοργή. Είναι γοητευτικός και τρυφερός με το σύντροφο του και αν εκείνος/η του αποδείξει ότι θέλει να είναι αποκλειστικά μαζί του θα γίνει ο πιο πιστός σπιτόγατος κάνοντας το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας σκοπό ζωής. Επειδή όμως όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από τα αποκτήματά του, αν ανακαλύψει πως ο σύντροφος του δεν του ανήκει αποκλειστικά τότε υποφέρει και κάνει να υποφέρει και το σύντροφο του..

Ο Ταύρος θα ήταν πιο ευτυχισμένος αν ζούσε στην εξοχή παρά στην πόλη. Επειδή έχει μια τάση προς την τεμπελιά, ο ταύρος συχνά είναι υπέρβαρος. Επίσης, οι ταύροι έχουν μια ροπή προς την υπνηλία, γι' αυτό θα τους ωφελήσει να κάνουν γυμναστική στις ελεύθερες ώρες τους.

Υπάρχει και μια άλλη πλευρά στον Ταύρο. Πολλοί καλλιτέχνες και μουσικοί είναι ταύροι. Επίσης πολλοί επιτυχημένοι γλύπτες και αρχιτέκτονες είναι Ταύροι. Όμως το χαρακτηριστικό τους σημείο είναι ότι επιδιώκουν να έχουν κάποιες απολαβές από το ταλέντο τους στη τέχνη.

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 3:50 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


Τοξότης (από 23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Η ταυτότητα του Τοξότη

Στοιχείο : Φωτιά
Ποιότητα : Μεταβλητή
Ιδιότητα : Αρσενικό
Πλανήτης : Δίας
Χρώμα : Σκούρο μπλέ, βιολέ, πορφυρό
Πέτρα : Τοπάζι
Σημείο σώματος : Γοφοί
Χώρα : Αυστρία, Πορτογαλία, Ουγγαρία
Πόλη : Βιέννη
Τυχεροί αριθμοί : 3,4,9
Λουλούδια : Φοίνικες
Μέταλα : Ψευδάργυρος, κασσίτερος
Τυχερές ημέρες : Πέμπτη
Επάγγελμα : Αστυνομικός, κτηνίατρος, δικαστικός, εξερευνητής, εκδότης, γυμναστής,
γιατρός, συγγραφέας, δάσκαλος, καθηγητής, κοινωνικός λειτουργός, δημόσιος
υπάλληλος
Θετικά στοιχεία : Αγαπά την ελευθερία, ψάχνει για νέες εμπειρίες, είναι εύθυμος χαρακτήρας,
Αρνητικά στοιχεία : Ασταθής, θρασύς

Διάσημοι Τοξότες

Έλληνες : Μαρία Κάλλας, Διονύσης Σαβόπουλος, Κάρολος Φιξ, Δημήτρης Μιράτ, Σάκης Ρουβάς.

Ξένοι : Ουίνστον Τσώρτσιλ, Νοστράδαμος, Μπαχ, Μπετόβεν, Ουώλτ Ντίσνευ, Φρανκ Σινάτρα, Τζέιν Φόντα, Κερκ Ντάγκλας, Χαλίλ Γκιλμπράν, Τζέιν Φόντα, Τίνα Τέρνερ, Μπρους Λη, Στήβεν Σπήλμπεργκ, Τζον Κένεντυ Τζούνιορ, Μπράντ Πιττ.

Τυπικά Χαρακτηριστικά

Ο Τοξότης είναι το ένατο ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και αποτελεί την επιτομή της αισιοδοξίας και θετικής στάσης. Οι τοξότες έχουν φιλοσοφήσει τη ζωή και έχουν ανακαλύψει τη φωτεινή της πλευρά. Είναι τολμηροί, και αντανακλούν ζωντάνια, ενθουσιασμό και ευθυμία.

Προσαρμόζονται εύκολα και εξοικειώνονται γρήγορα με το περιβάλλον τους. Προσπαθούν να επεκτείνουν τους ορίζοντες τους. Απολαμβάνουν τα ταξίδια και την εξερεύνηση, και αναζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες. Όταν η τάση για εξερεύνηση στρέφεται στον κόσμο τους πνεύματος, ο Τοξότες βρίσκουν ιδιαίτερη χαρά στην κατάκτηση νέων τομέων γνώσης που τους είναι άγνωστοι. Όσο όμως ολοκληρώνουν ένα στόχο, τόσο αρχίζουν να αναζητούν ένα νέο, ανυπομονώντας να αρχίσουν νέες προσπάθειες και να γευθούν νέες εμπειρίες. Ο κύκλος της αναζήτησης νέων εμπειριών είναι αέναος για τον Τοξότη.

Είναι φιλόδοξοι, αισιόδοξοι και τίποτα δεν φαίνεται να τους μειώνει το υψηλό ηθικό. Είναι έντιμοι και ειλικρινείς σε τέτοιο σημείο που μπορεί να φέρουν τον άλλον σε αμηχανία. Η αισιοδοξία τους είναι το καλύτερο φάρμακο γι αυτούς όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχουν προγραμματίσει.

Έχουν μια τάση να ενθουσιάζονται υπερβολικά όταν ενδιαφέρονται για κάτι. Είναι πρόθυμοι να παλέψουν για αυτό που πιστεύουν. Είναι πιστοί και ανεξάρτητοι συγχρόνως. Κατορθώνουν να ισορροπήσουν και τα δύο γνωρίσματα. Οι Τοξότες είναι συνήθως ταπεινοί και έχουν μια συμπάθεια για τα τελετουργικά και τα έθιμα. Έχουν καλή κρίση.

Μελετούν και μαθαίνουν γρήγορα. Χρησιμοποιώντας τις διανοητικές τους ικανότητες, σπουδάζουν και μελετούν φιλοσοφικά ζητήματα. Η συνεχής αναζήτηση για νέες εμπειρίες έχει σαν αποτέλεσμα την μακροζωία για τους Τοξότες. Λειτουργούν καλά σε συνεργασία με άλλους. Η ισχυρή τους θέληση και η ικανότητα οργάνωσης που συνδυάζονται με τα άλλα ταλέντα τους, τους βοηθούν να φέρουν σε πέρας με επιτυχία οποιαδήποτε δραστηριότητα αναλάβουν. Οι Τοξότες είναι πολύπλευροι και ασχολούνται με περισσότερα από ένα πράγματα τη φορά.

Οι Τοξότες είναι από τη φύση τους γενναιόδωροι και πολυμήχανοι στην προσπάθεια τους για εξασφάλιση των αναγκαίων. Εξαιτίας της ανεξαρτησίας τους , τους είναι δύσκολο να κρατήσουν πολύ μια σχέση. Έχουν μια επιτακτική ανάγκη να αισθάνονται ελεύθεροι και πολλές φορές το κάνουν αυτό εις βάρος της προοπτικής μια οικογένειας. Δεν μπορούν να ανεχθούν το περιορισμό της ελευθερίας τους.

Οι Τοξότες μπλέκονται εύκολα σε διαμάχες, η γλώσσα τους τσακίζει, μιλούν συχνά πριν σκεφτούν και γίνονται αγενείς. Όμως η οργή τους περνάει γρήγορα και δεν κρατούν κακία. Μπορεί να είναι απερίσκεπτοι στις επιλογές τους και καυχησιάρικες, ανήσυχοι & να έχουν μια τάση προς τον τυχοδιωκτισμό. Βαριούνται εύκολα όταν περιβάλλονται από ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν τους ενδιαφέρουν.

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 3:56 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού


Aug 22, 2008
1390


ζωδια και χρωματα

κριος


Το κόκκινο είναι το χρώμα του Κριού και συνδέεται συχνά με τη δράση, τη δύναμη και το αγωνιστικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τους Κριούς. Ταιριάζει στον αυθορμητισμό του Κριού και στην αγάπη του για ελευθερία και ανεξαρτησία. Το κόκκινο χρώμα περνά στους άλλους το μήνυμα πως έχουν να κάνουν με μία προσωπικότητα που έχει να δώσει πολλά.
Επίσης το λευκό ταιριάζει στον Κριό αποπνέοντας την αισιοδοξία τη χαλαρότητα και τον αυθορμητισμό του και την ανάγκη του να ανακαλύπτει το άγνωστο κάνοντας το γρήγορα γνωστό.
Ο Κριός όταν ντύνεται με χρωματικούς συνδυασμούς σε τόνους του απαλού κόκκινου δίνει ξεκάθαρα το στίγμα του στους άλλους και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τους κάνει να ακούσουν ό,τι έχει να τους πει. (πάνω)

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καφετιοί και άλλοι γήινοι τόνοι είναι τα χρώματα του Ταύρου και ανταποκρίνονται στη γήινη, ήρεμη και σταθερή φύση του. Η μεγάλη δύναμη του Ταύρου που έγκειται στην σταθερότητα και τη εμμονή του, μπορεί να συγκριθεί με την μεγάλη υπομονή που απαιτείται για την καλλιέργεια της γης, που αποδίδει όμως καρπούς.
Στην ήρεμη ιδιοσυγκρασία του Ταύρου, που έχει ανάγκη από ασφάλεια και εξασφάλιση, ταιριάζει και το Μπλε χρώμα που συμβολίζει την γλυκύτητα και την τρυφερότητα και αντιπροσωπεύει για τον Ταύρο την αγάπη του για την παράδοση.

Για το ντύσιμο του, ο Ταύρος καλό θα ήταν να επιλέξει σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου κάτι που θα τον κάνει να αισθανθεί πιο άνετα με τους γύρω του και γιατί όχι να καταφέρει να εκδηλώσει μια πιο κοινωνική συμπεριφορά. (πάνω)

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στους Διδύμους ταιριάζει το κίτρινο χρώμα που ενεργοποιεί την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζουν τη ζωή, τη τάση τους για διαρκή κίνηση, αλλαγή και ανάπτυξη. Επειδή ως σύμβολο του ήλιου, αποτελείται από στοιχεία φωτεινότητας, φαντασίας και μυστηρίου το κίτρινο χρώμα ενισχύει τη δημιουργικότητα, βελτιώνει τη διάθεση και ικανοποιεί την ανάγκη των Διδύμων να δείξουν στους άλλους πως η πρωτοτυπία είναι κάτι συνηθισμένο στη ζωή τους.
Επίσης όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου ανταποκρίνονται στο πάθος των διδύμων για ανάλυση, αμφισβήτηση, συνεχή δοκιμή και διαπραγμάτευση.
Το ζώδιο των Διδύμων ως δισυπόστατη προσωπικότητα ποτέ δεν μένει σε ένα χρώμα έτσι για το ντύσιμο του καλό θα ήταν να επιλέξει ρούχα σε χρώμα λευκό και απαλό πορτοκαλί αποπνέουν ένα αίσθημα άνεσης αλλά και μυστηρίου, ενώ το πορτοκαλί κεντρίζει τη φαντασία των άλλων να ανακαλύψουν και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του. (πάνω)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επειδή ο Καρκίνος αλλάζει εύκολα διάθεση και είναι ευαίσθητος και εσωστρεφής, του ταιριάζει το γκρι χρώμα που κρατάει τις αποστάσεις και δίνει την αίσθηση του πάγου. Επίσης επειδή το γκρι χρώμα αντικατοπτρίζει το παρελθόν, ανταποκρίνεται στην ανάγκη του Καρκίνου να προσκολλάται στα παλιά και να αποφεύγει οτιδήποτε καινούργιο έχει να του προσφέρει η ζωή. Ιδιαίτερη σχέση έχει το γκρι χρώμα με τη ευαισθησία του Καρκίνου και την έντονη διαισθητική του ικανότητα.
Ως προς το ντύσιμο ο Καρκίνος που επιλέγει γήινα χρώματα όπως το ανοιχτό καφέ ή το απαλό πράσινο βοηθάει τους άλλους να καταλάβουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι άνθρωπος των άκρων, εντούτοις είναι σε θέση και θα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του. (πάνω)

ΛΕΩΝ
Το ζώδιο του Λέοντα "πάει γάντι" με το έντονο πορτοκαλί που αντιπροσωπεύει τον ενεργητικό, δημιουργικό και οργανωτικό Λέοντα που είναι έτοιμος για κάθε γενναία δράση που απαιτεί θάρρος και τόλμη και δεν κάνει ποτέ πίσω στις προσκλήσεις της ζωής.
Το πορτοκαλί χρώμα καταδεικνύει έναν έντονο χαρακτήρα ανθρώπου που ενδιαφέρεται για τους άλλους και συνήθως κατακτάει την κορυφή σε οτιδήποτε βάλει σκοπό. Αυτός είναι ο Λέοντας στον οποίο ταιριάζει επίσης το χρυσαφί χρώμα που συνδέεται με την λαμπρότητα και την επιβλητικότητα του. Όταν ο Λέοντας επιλέγει ρούχα στο χρώμα αυτό, εκπέμπει στους άλλους μία λάμψη και έναν αυτοκρατορικό αέρα που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών. (πάνω)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το απαλό καφέ ή λαδί χρώμα ταιριάζουν στον Παρθένο που διακρίνεται από διαλλακτικότητα και συμβιβασμό και δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Ιδιαίτερα το καφέ χρώμα που περιλαμβάνει το άγχος για την επίτευξη του στόχου τέλεια ανταποκρίνεται, στην εργατική φύση του Παρθένου.
Επίσης, στην ανάγκη του Παρθένου να κρίνει τα πάντα, να μη του ξεφύγει τίποτα από τον έλεγχο, ταιριάζει το γκρι χρώμα, αλλά και το απαλό μπλε ή θαλασσί.
Οι Παρθένοι που επιλέγουν να ντυθούν με χρωματικούς συνδυασμούς του καφέ ή λαδί, τονίζουν ένα αίσθημα δύναμης και πυγμής που συνήθως δεν έχουν όταν βρίσκονται μπροστά σε δυσκολίες και εμπόδια. (πάνω)

ΖΥΓΟΣ
Στο Ζυγό ταιριάζει το αρμονικό λευκό αλλά και το απαλό λιλά που εκφράζουν το έντονο αίσθημα αισιοδοξίας και ακαταμάχητης γοητείας του Ζυγού.
Επιπλέον οι Ζυγοί εναρμονίζονται απόλυτα με το μπλε χρώμα που αντιπροσωπεύει το βάθος των αισθημάτων τη γλυκύτητα, την τρυφερότητα και τη ανάγκη τους για συντροφικότητα.
Οι χρωματικοί συνδυασμοί του λευκού και του μπλε ταιριάζουν στον Ζυγό κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται πως το άτομο που έχουν απέναντι τους έχει καλό γούστο, είναι άνετο και ανοιχτόκαρδο και δεν θα τους φερθεί εγωιστικά. (πάνω)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα χρώματα που ταιριάζουν στο πάθος και το δυναμισμό του Σκορπιού είναι το βαθυκόκκινο, το βυσσινί & το καφέ σκούρο. Ιδιαίτερα το βαθυκόκκινο αντιπροσωπεύει τον αισθησιασμό που κυριαρχεί στο μυαλό του και την τρομερή επίδραση που ασκεί ο Σκορπιός στα άτομα του αντίθετου φύλου. Επίσης με αυτό το χρώμα, τονίζονται η ψυχική δύναμη και το πείσμα του Σκορπιού. Το καφέ σκούρο βοηθά τον Σκορπιό να απαλύνει τη συναισθηματική του φόρτιση, την εσωστρέφεια του και να βρει τον πραγματικό του εαυτό.
Ο Σκορπιός που φοράει ρούχα σε βαθυκόκκινες αποχρώσεις, γίνεται ακαταμάχητος αφού με το αυτοκρατορικό αυτό χρώμα ενισχύεται ο έντονος ερωτισμός που διαθέτει. (πάνω)


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αγάπη του Τοξότη για περιπέτεια αντικατοπτρίζεται στο γαλάζιο χρώμα που με ιδανικό τρόπο τονίζει την ανάγκη του για μακρινά ταξίδια & για μια ελεύθερη και χωρίς δεσμεύσεις ζωή. Όλες οι αποχρώσεις του γαλάζιου χρώματος έχουν κάτι να πουν για τον Τοξότη. Το βαθυγάλανο ενισχύει την οξυδέρκεια και την πολύπλευρη προσωπικότητα του, ενώ το γαλαζοπράσινο ταιριάζει με την τόλμη, τη ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και γενικότερα με την φιλοσοφημένη του άποψη για την ζωή.
Το πορφυρό είναι ένα άλλο χρώμα που ταυτίζεται με τον Τοξότη ως σύμβολο του πάθους του για την κατάκτηση νέων τομέων γνώσης, της φιλοδοξίας, της αισιοδοξίας και του υψηλού του ηθικού.
Στο ντύσιμο, οι Τοξότες που θα επιλέξουν σκούρους μωβ ή μπλε χρωματισμούς νοιώθουν κύριοι του εαυτού τους, έχουν κύρος και δύναμη να φέρουν σε πέρας με επιτυχία οποιαδήποτε δραστηριότητα αναλάβουν. Φορώντας αυτά τα χρώματα, οι Τοξότες πραγματικά εντυπωσιάζουν. (πάνω)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αυτοσυγκράτηση, η αυστηρότητα, η συνέπεια και η αξιοπιστία του Αιγόκερου εκφράζονται με το μαύρο χρώμα. Ο Αιγόκερως μένει πιστός στην Ιεραρχία και την παράδοση. Όταν το καθήκον τον καλεί είναι ικανός να φερθεί με αυταπάρνηση.
Επίσης το καφέ χρώμα ταιριάζει στο έντονα πειθαρχημένο και υπερβολικά πρακτικό πνεύμα του Αιγόκερου, στο ανεπτυγμένο πνεύμα του και στην ωριμότητα του, στη τάση του να πετύχει αργά και σταθερά, έστω και αν αντιμετωπίσει δυσκολίες και περιορισμούς.
Για να αισθανθεί πιο χαλαρά και άνετα και να αποβάλει την συστολή και την ανασφάλεια του, ο Αιγόκερως μπορεί να επιλέξει να ντύνεται με φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο ή το ανοιχτό πράσινο. Αυτό θα τον βοηθήσει να δώσει έμφαση στο στυλ του και στην αίσθηση του χιούμορ που πολλές φορές κρύβεται πίσω από τον ορθολογισμό, τη σοβαρότητα και το πειθαρχημένο χαρακτήρα του. (πάνω)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στους Υδροχόους ταιριάζει το γαλαζοπράσινο χρώμα που αντιπροσωπεύει τη τόλμη, τη ζωντάνια, τις ιδεαλιστικές ιδέες και τις υψηλές ηθικές και πνευματικές αξίες τους. Επίσης το έντονο γαλάζιο του ταιριάζει γιατί εκφράζει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του, το καθαρό μυαλό του κα την ικανότητα να προσαρμόζεται σε όλα τα πεδία.
Τις ανθρωπιστικές τάσεις του Υδροχόου που τον κάνουν να παίρνει θέση σε σοβαρά θέματα δείχνοντας ενδιαφέρον για του ανθρώπους που έχουν ανάγκη, εκφράζει το μωβ και το βιολέ χρώμα. Αυτά τα χρώματα αποπνέουν μία αίσθηση του μεταφυσικού και αποδίδονται θαυμάσια στους Υδροχόους που είναι τόσο διαισθητικοί, επινοητικοί και διορατικοί ώστε αναπτύσσουν συχνά μια ολοκαίνουργια πολιτική με σκοπό να καλυτερέψουν αυτό το κόσμο.
Για τον Υδροχόο στο ντύσιμο επιβάλλονται χρώματα σε αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ αφού τραβά τη προσοχή με την προσωπικότητα του και δεν έχει ανάγκη τους έντονους ή παράξενους χρωματικούς συνδυασμούς στα ρούχα του. (πάνω)

ΙΧΘΕΙΣ
Το χρώμα που εκφράζει καλύτερα την ευαισθησία, την ανάγκη για επικοινωνία και την καρτερικότητα των Ιχθύων είναι το γαλάζιο του ουρανού που τους ταξιδεύει μακριά από την σκληρή πραγματικότητα από την οποία προσπαθούν να ξεφύγουν σε όλη τους τη ζωή και εξιδανικεύει πράγματα και καταστάσεις.
Άλλο χρώμα που τους ταιριάζει είναι το γαλαζοπράσινο που αποδίδει τις υψηλές ηθικές & πνευματικές αξίες και τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης των Ιχθύων. Άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν τέτοια ικανότητα να προσαρμόζονται ώστε καταφέρνουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να γίνονται ισχυρότεροι.
Επίσης στους Ιχθείς ταιριάζει απαλό ροζ που εκφράζει την ανάγκη τους να διατηρήσουν τη συναισθηματική ισορροπία τους, ανάγκη που πολλές φορές ικανοποιείται μέσα από ένα ιδιωτικό χώρο βαμμένο σε απαλό ροζ για στοχασμό και χαλάρωση.
Στο ντύσιμο τους οι Ιχθείς που επιλέγουν χρώματα όπως το απαλό ροζ, το γαλάζιο και το λευκό, τονίζουν την ευαισθησία τους, την ανάγκη τους για επικοινωνία επαφή με τους άλλους και ενισχύουν το συναίσθημα ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στο άμεσο μέλλον.

     
 
       
Παρ, 22 Αύγ 2008 7:43 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Cubilone
Έμπειρος
Έμπειρος


Jan 17, 2008
299


Wow fraoulitsa... Πολύ πράμα! Σαν Ιχθύς (με ωροσκόπο και σελήνη στον Σκορπιό) νοιώθω ότι τα χρώματα τα οποία παρέθεσες μου ταιριάζουν, αλλά όχι απόλυτα. Αναρωτιέμαι πόσο πραγματικά έχεις ασχοληθεί με την Αστρολογία! Όχι τίποτα άλλο, τουλάχιστον αν λεμε κάτι να το λέμε σωστά... Η αντιμετώπιση του όλου θέματος "περιοδικίστικα" (ψψψ γλωσσοπλάστης) δεν μου αρέσει καθόλου!

     
 
       
Σαβ, 23 Αύγ 2008 1:11 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού


Apr 25, 2006
606


ΟΝΤΩΣ το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα.Σε όλες τις αποχρώσεις του!ΚΑΙ μου αρέσει η περιπέτεια.Ασχολείσαι γενικά με αυτά?

Ολα καλά μέχρι εκείνο με το Δια και την κάθετο:
Παράθεση:

Μέχρι τις 24 έχεις πολλές ευκαιρίες για ντόλτσε βίτα, μεγάλους έρωτες, εξόδους με φίλους και πολλή χαρά στην καθημερινότητά σου.


Η εξεταστική τελειώνει 3 Οκτώμβρη γαμώτο!!!! Δε γίνεται να το παρατείνουμε λίγο???Και αν ναι πώς?

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απο πού είστε εσείς οι πρωτοετείς το...

από ge0rge007
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Απαντήσεις: 101

Τετ, 08 Οκτ 2008 10:40 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Είστε υπόλογος για τις καταλήψεις κυρ...

από Blondeamon
Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 8

Τετ, 11 Ιούν 2008 12:40 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Τατιανικοί είστε και φαίνεστε (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 0

Τετ, 19 Απρ 2006 11:11 am Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics