τελετες εναρξης και ληξης πεκινου 2008

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας τελετες εναρξης και ληξης πεκινου 2008

Κυρ, 24 Αύγ 2008 8:09 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

σας αρεσαν οι 2 τελετες? τις βρηκα βαρετες και λιγες για τον πολιτισμο της κινας! μα ουτε ενας δρακος! της εβαλαν και 10!!!! το μονο που μου αρεσε ηταν τα χρωματα και ο τσακι τσαν! και αναρωτιεμαι η κακιστρο.... ποσα εδωσαν στο μπεκαμ να κλωστησει μια μπαλα???? και κουτρουβαλιαστηκαν να την πιασουν!!!
αξιζαν τα 110 μεταλια οι αμερικανοι?
μπραβο στους ελληνες που συμμετηχαν
μπραβο στην αμερικανικη ντομπα!

περιμενω αποψειςςςς Smile

Κυρ, 24 Αύγ 2008 11:27 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Αμα σου πω οτι δεν την πρόλαβα ούτε την έναρξης,ούτε της λήξης θα με πιστέψεις?Τώρα τις κατεβάζω.

Αλλά από τα λίγο που είδα δεν τρελλάθηκα.Στην έναρξη ένα πραγμα τη χαρακτήριζε:ΜΑΖΑ.Ντάξει έχετε πληθυσμό αλλά έλεος.Κάπου διαβασα οτι αυτό έγινε για σαν επίδειξη ισχύος της Κίνας απέναντι στον κόσμο.Να μεταδώσει δηλαδή ακριβώς αυτό το μήνυμα:Είμαστε πολλοί.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

Ε διάβασα μετά και για τα playback του κοριτσιού και για τα σικέ πυροτεχνήματα,τι να λέμε τώρα.Εδώ μπλε οθόνη βγάλανε στην τελετή έναρξης:

Γενικά απλά δε μου αρέσει η όλη Ασιατική νοοτροπία της μαζικότητας.Είμαι οπαδός της Ευρωπαικής νοοτροπίας του ατομικισμού.Πίστεύω οτι τέτοιου είδους μαζοποιήσεις δίνουν απλώς πρόσφορο έδαφος στα δικτατορικά καθεστώτα.Οπως και γίνεται στην Κίνα.

Από τη λήξη μόνο την... αγγλική αποστολή πρόλαβα του Λονδίνου που ήταν πετυχημένη.Οκ είμαι και ο οπαδός των Led-zeppelin οπότε μου άρεσε ο Jimmy Page(ναιιιιιι!) αλλά και το οτι από οτι είδα είχαν και ανάπηρο(!) στο χορευτικό.Μπράβο για την ευασθησία τους.

Το μόνο που είδα ήταν πως έσβησε η φλόγα.Ε πιο πολύ μου άρεσε αυτό της Αθήνας με το κοριτσάκι που φύσαγε τη φλόγα παρά να βλέπω 3 χαζοτουρίστες από μια σκάλα αεροπλάνου(????) να κοιτάζουν... με δέος τη φλόγα.

Παρόλλαυτά το Πεκίνο είμαι βέβαιος οτι είχε καλύτερες μασκότ από τις δικές μας.Και σημείωση το λέω χωρίς καν να έχω δει τις μασκότ του Πεκίνου...

Δευ, 25 Αύγ 2008 12:02 pm

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Τι να σας πω.

Μου έρχετε να βάλω τα γέλια. Τελικά όσο περισσότερο τρελαίνεσαι στο τέλος στα χείλη σου σχιματίζεται ένα παράξενο χαμόγελο.

Μπορεί συμπτοματικά να μη διαβάσατε το τόπικ μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να ανοίξατε αυτό εδώ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!

http://my.aegean.gr/web/ftopict-941.html

Πόλλες άσχημες και προσβλιτικές λέξεις μου έρχονται στο μυαλό. Αλλά μετανιώνω και μόνο που τις σκέφτομαι. Άλλωστε ποιοί είμαστε εμείς για να αλλάξουμε κάτι στον κόσμο....

Τρι, 26 Αύγ 2008 4:27 pm

Cubilone
Έμπειρος
Έμπειρος

Jan 17, 2008
304

Σαν πολιτισμικά θεάματα και ΚΑΘΑΡΑ σαν πολιτισμικά θεάματα, αν συγκρίνουμε τις τελετές έναρξης Αθήνας και Πεκίνου, θα βρούμε αρκετές ομοιότητες. Γενικά μου άρεσε η τελετή έναρξης στην Αθήνα, άσχετα με το τι πρεσβεύει. Σαν να λέω ότι μου άρεσε μια ταινία. Ομολογώ ότι δεν έχω δει τις τελετές έναρξης και λήξης του πεκίνου, όταν γίνόταν η πρώτη ήμουν στην Σλοβενία...

Τρι, 26 Αύγ 2008 5:21 pm

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

...εγώ να πω την αλήθεια μου τις βαριέμαι απίστευτα για αυτό και δεν τις είδα, ούτε τις κατεβάζω...ούτε της Αθήνας τις έχω δει ολόκληρες...απλά παίχτηκαν τόσες φορές που θέλοντας και μη λόγω παρέας είδα κομμάτια...
Η δική μου κρίση, λοιπόν, έγκειται σε αυτά που άκουσα και έχω να δηλώσω ότι κατά τη γνώμη μου ήταν ιδιαίτερα πετυχημένες!!!Δεν υπήρξε ένας άνθρωπος που να έκανε ένα μέτριο σχόλιο...ήταν των άκρων, κάτι που σημαίνει ότι έκανε έντονη εντύπωση...Το αν ήταν θετική ή αρνητική αυτή η εντύπωση είναι υποκειμενικό, αλλά ότι έκανε είναι δεδομένο...

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κινηματογραφικές Cine-Ματιές - Προβολ...

Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 0

Τρι, 28 Φεβ 2023 4:32 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΑΔΙΠ] Εκθέσεις εξωτερικής αξιολόγηση...

από sgep
Συζήτηση: Παιδεία & Εκπαιδευτικά γενικά θέματα Απαντήσεις: 0

Τετ, 15 Φεβ 2012 4:33 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δράσεις ΦΣ [2008-2009]

από slide
Συζήτηση: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Θεσμικό-Νομικό Πλαίσιο Απαντήσεις: 16

Τετ, 14 Ιαν 2009 12:30 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις χριστούγεννα 2008/ πρωτοχρονια

από fraoulitsa
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 4

Σαβ, 20 Δεκ 2008 10:55 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συνάντηση Οικολογικής Ομάδας & Εκ...

από elli
Συζήτηση: [ΣΥΡΟΣ] Ομάδα Οικολογίας - Ανακύκλωσης Απαντήσεις: 1

Τρι, 25 Νοέ 2008 12:13 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics