Αμα σου πω οτι δεν την πρόλαβα ούτε την έναρξης,ούτε της λήξης θα με πιστέψεις?Τώρα τις κατεβάζω.
Αλλά από τα λίγο που είδα δεν τρελλάθηκα.Στην έναρξη ένα πραγμα τη χαρακτήριζε:ΜΑΖΑ.Ντάξει έχετε πληθυσμό αλλά έλεος.Κάπου διαβασα οτι αυτό έγινε για σαν επίδειξη ισχύος της Κίνας απέναντι στον κόσμο.Να μεταδώσει δηλαδή ακριβώς αυτό το μήνυμα:Είμαστε πολλοί.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
Ε διάβασα μετά και για τα playback του κοριτσιού και για τα σικέ πυροτεχνήματα,τι να λέμε τώρα.Εδώ μπλε οθόνη βγάλανε στην τελετή έναρξης:
Γενικά απλά δε μου αρέσει η όλη Ασιατική νοοτροπία της μαζικότητας.Είμαι οπαδός της Ευρωπαικής νοοτροπίας του ατομικισμού.Πίστεύω οτι τέτοιου είδους μαζοποιήσεις δίνουν απλώς πρόσφορο έδαφος στα δικτατορικά καθεστώτα.Οπως και γίνεται στην Κίνα.
Από τη λήξη μόνο την... αγγλική αποστολή πρόλαβα του Λονδίνου που ήταν πετυχημένη.Οκ είμαι και ο οπαδός των Led-zeppelin οπότε μου άρεσε ο Jimmy Page(ναιιιιιι!) αλλά και το οτι από οτι είδα είχαν και ανάπηρο(!) στο χορευτικό.Μπράβο για την ευασθησία τους.
Το μόνο που είδα ήταν πως έσβησε η φλόγα.Ε πιο πολύ μου άρεσε αυτό της Αθήνας με το κοριτσάκι που φύσαγε τη φλόγα παρά να βλέπω 3 χαζοτουρίστες από μια σκάλα αεροπλάνου(????) να κοιτάζουν... με δέος τη φλόγα.
Παρόλλαυτά το Πεκίνο είμαι βέβαιος οτι είχε καλύτερες μασκότ από τις δικές μας.Και σημείωση το λέω χωρίς καν να έχω δει τις μασκότ του Πεκίνου...