Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Μαύρη Λίστα - Άσπρη Λίστα: σε 2 μόνο σχόλια! |
|
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Μαύρη Λίστα - Άσπρη Λίστα: σε 2 μόνο σχόλια! |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Χαίρετε χαίρετε!
Μέσα σε μερικές συζητησούλες, σκεφτήκαμε να δημιουργηθεί ένα τόπικ σαν αυτό, όπως είναι για παράδειγμα σε μερικά περιοδικά... να γράφει δηλαδή ο καθένας κάθε μέρα π.χ. κάτι που είδε γύρω του και του άρεσε, κάτι που είδε και το κατακρίνει.. με σύντομες φράσεις!!
#######################
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ
#######################
Παρακαλείστε να μην γράφετε εκτενή κείμενα, ώστε να διατηρήσει το ύφος και τη φρεσκάδα του το τόπικ αυτό!
Παράδειγμα:
Παράθεση:
στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: ..... κάτι που είδατε και δεν σας άρεσε, μια αδικία, μια άσχημη συμπεριφορά, κάτι που σας έκανε να γκρινιάξετε από μέσα ή απ'έξω σας, κ.λ.π.
στην ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: ..... κάτι που είδατε γύρω σας, μια καλή πράξη, μια ωραία ιδέα, μια καλή κίνηση ή σκέψη κ.λ.π.
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Τετ, 21 Μάρ 2018 11:50 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
μαυρη λιστα ειδα τον υπουργο παιδιας στην ανατροπη και τρελαθηκα μου επεσαν τα μαλλια μου!!! ειπε οτι αν ο καθηγητης μας βαλει υλη απο δευτερο συγραμμα ειναι παρανομος!!! και ενας καθηγητης μας εξηγησε οτι συγγραμα δεν ειναι αναγκαστικα ενα βιβλιο!!! μπορει να ειναι 2 τομοι ενος συγγραματος!!!! αμαν!!!!
ασπρη λιστα που να βρεις κατι καλο? σπανιζουν!!! οταν βρω θα σου πω.....
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: Στις 16/12 είναι η ορκομωσία μου.. Και επίσημα πτυχιούχος λοιπόν!!!
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: Οι αλλαγές στα δρομολόγια του Νήσος Χίος που δε με βολεύουν καθόλου... Λες και ο καημός των Μυτιληνιών και των Χιωτών ήταν να βρεθούν Σύρο και Μύκονο..
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: Η ΔΑΠ διοργανώνε πάρτι... ανακύκλωσης. Είπα να πάω κι εγώ τα χαρτιά μου που μαζεύω τόσο καιρό (γιατί η Μυτιλήνη δεν έχει σύστημα ανακύκλωσης) και δεν υπήρχε κανείς. Και χαζό πάρτι και ανύπαρκτη εκτέλεση!
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: Η Amazon συνεχίζει να με εκπλήσει με την ευκολία με την οποία επιστρέφει τα χρήματα σου σε περίπτωση απαράδωτης αποστολής ή κάποιου άλλου προβλήματος!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: δεν έχω internet μετά από σχεδόν 3 μήνες στο νησί....
καταραμένος ΟΤΕ...
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: το τμήμα μας (Πληροφοριακών) είναι πολύ πολύ πολύ καλό......!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μαύρη λίστα:Tα μέσα ενημέρωσης έχουν δώσει τεράστια βάση στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και καθημερινά μειώνεται η σημασία των θεμάτων της παιδείας και της οικονομίας στα μάτια του μέσου θεατή.
Άσπρη λίστα: H Κίνα φαίνεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για επενδύσεις στην Ελλάδα σε ο,τι αφορά το λιμάνι του Πειραιά αλλά και για την εξαγωγή ελαιολάδου.Αυτό φάνηκε από την τελευταία επίσκεψη του κινέζου προέδρου
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
|
|
kotsos_licious έγραψε:
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: δεν έχω internet μετά από σχεδόν 3 μήνες στο νησί....
καταραμένος ΟΤΕ...
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: το τμήμα μας (Πληροφοριακών) είναι πολύ πολύ πολύ καλό......! |
επιτέλους έχω νετ...!!!
οπότε να αναθεωρήσω λίγο τις...λίστες μου...!
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: αχ αυτές οι πρόοδοι...!!!!
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: christmas coming...!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: Η ατμόσφαιρα των ημερών, που όπου και να πας βλέπεις γύρω σου χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια...
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: Η μελαγχολία που σε πιάνει αυτές τις μέρες, χωρίς πολλές φορές να ξέρεις την αιτία..
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
|
|
xaderfi έγραψε:
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: Η ατμόσφαιρα των ημερών, που όπου και να πας βλέπεις γύρω σου χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια...
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: Η μελαγχολία που σε πιάνει αυτές τις μέρες, χωρίς πολλές φορές να ξέρεις την αιτία.. |
πρόσθεσε και την μελαγχολία του να σκέφτεσαι "το μετά" των Χριστουγέννων...
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: Η φρικιαστική δολοφονία του νεαρού 16χρονου από αστυνομικό, μόλις πριν λίγες ώρες στην Αθήνα (Εξάρχεια)... (αν και οι καταστροφές σε καταστήματα, υλικά αντικείμενα κι άλλα με βρίσκουν αντίθετο)
ΑΣΠΡΗ ΛΙΣΤΑ: (σχετικά με το ίδιο γεγονός) Η εκπληκτική άμεση κινητοποίηση του κόσμου σε πολλές περιοχές της Ελλάδας... Ίσως αυτή η κραυγή διαμαρτυρίας δεν άφησε τις δεκάδες-εκατοντάδες αγανακτισμένες φωνές πολιτών, να μείνουν ήρεμοι στους ...καναπέδες τους...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |