Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Θέλω να διδάξω αγγλικά! Τι να κάνω; |
|
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Θέλω να διδάξω αγγλικά! Τι να κάνω; |
| |
|
|
|
Λοιπόν, απο του χρόνου, σκέφτομαι να κάνω ιδιαίτερα αγγλικών για ένα επιπλέον εισόδημα. Το εγχείρημα το έχω κατα νου απο το δεύτερο έτος, όμως τώρα πάμε στο τέταρτο και τα περιθόρια στενεύουν!
Γενικά, δεν είμαι τύπος ο οποίος θα διαφημίσω τον εαυτό μου, και αυτό αν και στις κοινωνικές σχέσεις μπορεί να έχει κάποιο πλενοέκτημα... κύρους, δεν βοηθάει καθόλου αν θέλω να ξεκινήσω μαθήματα απο μηδενικής βάσεως. Δεν ξέρω σε ποιούς να κάνω (παιδιά μόνο, ή και φοιτητές;) και πού να διαφημιστώ και με ποιούς τρόπους. Είχα δοκιμάσει μάλλον διστακτικά να κολλήσω κάποια αυτοκόλητα έξω απο σχολεία πριν δύο χρόνια με άσχημα αποτελέσματα!
Βοηθάει ότι ο πατέρας μου είναι καθηγητής αγγλικών χρόνια και μου έχει κληροδοτήσει το πολύ marketable επίθετο "Hall", αλλά πώς να το αξιοποιήσω; Και πώς να φτάσω το να βρω τους μαθητές μου; Τι τιμές να υιοθετήσω; Πώς να πλησιάσω τους γονείς της Μυτιλήνης; Για οποιαδήποτε ιδέα είμαι όλος αυτιά, Αιγαιόπαιδα!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Βάλε σε κρεωπολεία,μανάβικα,σουπερμάρκετ χαρτάκια. Οπου συχνάζουν οι μαμάδες δηλαδή. Αλλά το καλύτερο είναι από στόμα σε στόμα.Και ξεκίνα σε παιδάκια απλά πράγματα μην πας για proficiency.
Εχω μια φίλη εκεί ντόπια αν θες θα σου κάνω την γνωριμία όλο και κάτι θα σου γνωρίσει.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |