Θέλω να διδάξω αγγλικά! Τι να κάνω;

Το στέκι της κουβέντας...

Συγγραφέας Θέλω να διδάξω αγγλικά! Τι να κάνω;

Δευ, 13 Ιούλ 2009 4:52 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Cubilone
Έμπειρος
Έμπειρος

Jan 17, 2008
304

Λοιπόν, απο του χρόνου, σκέφτομαι να κάνω ιδιαίτερα αγγλικών για ένα επιπλέον εισόδημα. Το εγχείρημα το έχω κατα νου απο το δεύτερο έτος, όμως τώρα πάμε στο τέταρτο και τα περιθόρια στενεύουν!

Γενικά, δεν είμαι τύπος ο οποίος θα διαφημίσω τον εαυτό μου, και αυτό αν και στις κοινωνικές σχέσεις μπορεί να έχει κάποιο πλενοέκτημα... κύρους, δεν βοηθάει καθόλου αν θέλω να ξεκινήσω μαθήματα απο μηδενικής βάσεως. Δεν ξέρω σε ποιούς να κάνω (παιδιά μόνο, ή και φοιτητές;) και πού να διαφημιστώ και με ποιούς τρόπους. Είχα δοκιμάσει μάλλον διστακτικά να κολλήσω κάποια αυτοκόλητα έξω απο σχολεία πριν δύο χρόνια με άσχημα αποτελέσματα!

Βοηθάει ότι ο πατέρας μου είναι καθηγητής αγγλικών χρόνια και μου έχει κληροδοτήσει το πολύ marketable επίθετο "Hall", αλλά πώς να το αξιοποιήσω; Και πώς να φτάσω το να βρω τους μαθητές μου; Τι τιμές να υιοθετήσω; Πώς να πλησιάσω τους γονείς της Μυτιλήνης; Για οποιαδήποτε ιδέα είμαι όλος αυτιά, Αιγαιόπαιδα!

Τρι, 21 Ιούλ 2009 10:31 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Βάλε σε κρεωπολεία,μανάβικα,σουπερμάρκετ χαρτάκια. Οπου συχνάζουν οι μαμάδες δηλαδή. Αλλά το καλύτερο είναι από στόμα σε στόμα.Και ξεκίνα σε παιδάκια απλά πράγματα μην πας για proficiency.

Εχω μια φίλη εκεί ντόπια αν θες θα σου κάνω την γνωριμία όλο και κάτι θα σου γνωρίσει.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή [*] Είμαι από -[DELETED]- και ήθελα ν...

από TryUnluck
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet Απαντήσεις: 1

Παρ, 01 Νοέ 2019 12:32 am Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Δεν θέλω πλέον μόνο σεξ

από Depi2
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 8

Παρ, 27 Ιαν 2012 6:03 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή "την θέλω....."

Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 9

Παρ, 08 Απρ 2011 6:37 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Τον τσάκωσα αλλά θέλω τη γνώμη σας...

από artm
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 13

Παρ, 07 Ιαν 2011 6:27 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics