Έχω μια ακόμη ιδέα αλλά δεν ξέρω αν "κολλάει" εδώ ή να μπει σε άλλο topic!
Να φτιάξουμε μια "Λίστα"/"Playlist" από χριστουγεννιάτικα τραγούδια!
Ώσπου να έρθουν τα Χριστούγεννα, να "μαζέψουμε" παλιά ή πιο μοντέρνα, να τα βάλουμε σε μια λίστα και να φτιάξουμε κάτι σαν μια "προτεινόμενη συλλογή"!!
Inertia έγραψε:
Να φτιάξουμε μια "Λίστα"/"Playlist" από χριστουγεννιάτικα τραγούδια!
Ώσπου να έρθουν τα Χριστούγεννα, να "μαζέψουμε" παλιά ή πιο μοντέρνα, να τα βάλουμε σε μια λίστα και να φτιάξουμε κάτι σαν μια "προτεινόμενη συλλογή"!!
Ενδιαφέρουσα πρόταση, αν έχει και σχολιασμό για το κάθε κομμάτι, ίσως προσωπικές εμπειρίες, τι θυμίζει σε αυτούς που προσθέτουν τα κομμάτια στην playlist κλπ
Edit: Aφού ο αρχικός συντάκτης επιθυμούσε να κάνουμε playlist εδώ, το νέο τόπικ συγχωνεύτηκε με το παρόν και ακριβώς από πάνω βρίσκεται το δικό μου τραγουδάκι
Έγινε επεξεργασία από τον/την Dali_Doc στις Πεμ, 17 Δεκ 2009 7:26 pm, 3 φορές συνολικά
καλοι φαινονται οι κουραμπιεδες της μαμας xaderfi! φανταζομαι πως θα ναι στη γευση αν ειναι ετσι στην εικονα!! μου αρεσουν οι ιδεες σας και φυσικα μπορουμε να αφηνει καθενας και το χριστουγεννιατικο τραγουδι που τον εκφραζει..δημιουργωντας μια x-mas playlist!! αλλωστε γιατι να φτιαξουμε αλλο topic?! αφου το θεμα ειναι φετος τα χριστουγεννα... μαυτο το σκεπτικο εφτιαξα αυτο το topic..oti μετα απο καιρο θα βλεπουμε εδω μεσα πως νιωθαμε, τι προσδοκιες ειχαμε, πως περασαμε τα χριστουγεννα.....φετος..(και για του χρονου παλι θα μπορουμε να κανουμε το ιδιο....) λοιπον λοιπον,
κι αλλα ωραια απο τη Ροδο...