....με ο,τι αυτο συνεπαγεται(χειμερινοι καλοκαιρινοι, σε χιονια, σε ερημιες,σε θαλασσες,σε βουνα!)
κανω την αρχη και υμνω την λευκαδα την ποιοα αγαπησα περυσι που πηγα!
το πορτο κατσικι και οι εγκρεμνοι ηταν σαν παραμυθι!!! την συνιστω ανεπιφυλακτα! να περασετε και μια βολτα απο ολα τα χωρια! ευκολα μπορειτε να κανεται τον γυρο του νησιου!!!
το πορτο κατσικι
απο αλλη αποψη. τπ πλοιο αυτο κανει λευκαδα κεφαλονια ιθακη σκορπιος μινι κρουαζιερα με 15-20 ευρω. τελεια κρουαζιερα!
εγκρεμνοι
και να η αμμος ειναι λευκη και παραλια τεραστεια και εχει....
Λοιπόν στη Μυτιλήνη υπάρχει ένα πολύ ωραίο εκκλησάκι του Α.Νικόλα 300 μέτρα από την πόλη έξω προς το πανεπηστίμιο.Κατεβαίνεις κάτω με σκαλάκια και έιναι πάνω στη θάλασσα με ένα μίνι-λιμανάκι.Φαίνεται και από το καράβι όταν φτάνεις Μυτιλίνη.
Εγώ θα βάλω μια φωτό που πειραματικά έβγαλα από τον τόπο της καλοκαιρινής μου διαμονής και την ευρύτερη περιοχή καταγωγής μου, Πόρτο Ράφτι, στην ανατολική Αττική...
Οι φωτο είναι από φέτος (2008) μόλις μια μέρα πριν το αυγουστιάτικο φεγγάρι, και ο φωτισμός είναι φυσικό φως από το περιβάλλον.. Ναι, είναι βράδυ!
ωραιες οι φωτο ολων σας, αλλα την αληθεια μου θα την πω...η λιμνη πλαστηρα ειναι απο τους αγαπημενους μου προορισμους που θελω πολυ πολυ να βρεθω και λυπαμαι που δεν εχω βρεθει! πιστευω οτι ειναι απο τα μερη που γαληνευεις..
Λοιπον,σας εχω φωτογραφιες απο Πατρα τις αποκριες