|
ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Λέσβος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|

Resurealm
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2010
25
Τόπος: Ξάνθη
|
|
Θαλασσοπόροι και θαλασσοπόρες πρωτοετείς.
Ας κάνουμε μια αρχή.
Με λένε Βασίλη και είμαι καλά! χαχαχα
Επόμενος. Έλα.. άντε...!
|
|
|
|
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
Τόπος: Πάτμος
|
|
Ante next eg!
Eim H Aneza ( oi perissoteroi me 3eroun k m fonazoun Lita ) perasa sto tmhma Episthmwn ths 8alassas k mporw n pw pws eim xaroumenh g auto !!! Ante n gnwriasoume k kanenan gt edw stn Mutilhnh dn 3erw oute tis petres
Makia Makia...
Next plz....
|
|
|
|
| |
|
|
|
I seira muuuuu!!!! Geia su vasili geia su litakiiii!!!!!!
Xexexe
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 1:05 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Γειά σας παιδια!Μαρία εδώ!!Αντε να παμε Μυτιλήνη να γνωριστούμε και απο κόντα!Καλές σπούδες!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Resurealm έγραψε:
Θαλασσοπόροι και θαλασσοπόρες πρωτοετείς.
Ας κάνουμε μια αρχή.
Με λένε Βασίλη και είμαι καλά! χαχαχα
Επόμενος. Έλα.. άντε...! |
Παιδιά, εύγε για την πρωτοβουλία!!
Η ιδέα θαρρούμε πως αξίζει να γίνει πιο 'μαζική', και γι'αυτό μετακινήθηκε το topic στο "ΛΕΣΒΟΣ: Φοιτητικά / Ακαδημαϊκά" ώστε να περιλαμβάνει όλους τους πρωτοετείς του νησιού!!
Η σκέψη μπορεί και ευελπίστούμε να βρει ανταπόκριση και όμοια και από τα υπόλοιπα νησιά!!
Και μπορούμε να την προωθήσουμε μέσω των επαφών-καναλιών ενημέρωσης και της ομάδας του MyAegean άμεσα, προς πάσα κατεύθυνση, για ακόμη περισσότερη γνωστοποίηση!
Δώστε το παρόν!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας παιδιά! Καλώς ήρθατε στην όμορφη Μυτιλήνη!
Οι σχολές σας Βασίλη και Ανεζα είναι στο λόφο Ξενία μαζί με την δική μου σχολή (Γεωγραφία)! Οπότε σίγουρα θα σας πετύχω στο λεωφορείο για το Πανεπιστήμιο ή στην πάνω λέσχη (που είναι γνωστό σε όλους τους φοιτητές ότι έχει καλύτερο φαγητό σε σχέση με την κάτω!!!). Εγώ πάω για 3ο έτος(πως περνάνε τα χρόνια!:Ρ), ότι χρειαστείτε μη διστάσετε! Μια καινούρια ζωή ανοίγεται μπροστά σας!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
τωρα θα σας φορτωθουμε και μεις!! ολοι μαζι στις πανω σχολες!!!!! αγκαλιτσα βρε!!!
θα κανω νεες παρεες! γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
|
|
|
|
| |
|
|
|
φραουλινι χαρουμενο!
|
|
|
|
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
Τόπος: Πάτμος
|
|
maria_geo έγραψε:
Γεια σας παιδιά! Καλώς ήρθατε στην όμορφη Μυτιλήνη!
Οι σχολές σας Βασίλη και Ανεζα είναι στο λόφο Ξενία μαζί με την δική μου σχολή (Γεωγραφία)! Οπότε σίγουρα θα σας πετύχω στο λεωφορείο για το Πανεπιστήμιο ή στην πάνω λέσχη (που είναι γνωστό σε όλους τους φοιτητές ότι έχει καλύτερο φαγητό σε σχέση με την κάτω!!!). Εγώ πάω για 3ο έτος(πως περνάνε τα χρόνια!:Ρ), ότι χρειαστείτε μη διστάσετε! Μια καινούρια ζωή ανοίγεται μπροστά σας!!! |
Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αντε την Κυριακή Μυτιλήνη σου έρχομαι 
|
|
|
|