Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
|
|
Litaki έγραψε:
inertia έγραψε:
Litaki έγραψε:
Είμαι στν Μυτιλήνη και μπορω να πω πως μου έφυγε λίγο το αγχος που είχα! Είναι απίστευτο μέρος! Βρήκα και ένα όμορφο σπιτάκι στον Μακρύ Γυαλό.Μια συμβούλη για όσους σκοπέυουν να ψάξουν για σπίτι... μην νοικιάσεται το πρώτο που θα βρείτε και μην απογοητευτήτε αν δεν βρίσκεται κάτι στα γούστα σας... Θέλει πολύ υπομονή και ψάξιμο.. Σπίτια υπάρχουν άπειρα για όλα τα γούστα, βέβαια όσο πιο νωρίς έρθετε να ψάξετε, τόσο το καλήτερο Το μόνο που μένει τώρα ειναι να γνωρίσω κόσμο... Ακόμα δεν ξέρω κανέναν!!!
Πολλά Φιλιά απο την όμορφη Μυτιλήνη |
Litaki, ως "ανταποκρίτρια εκ Μυτιλήνης, για το MyAegean", σε ευχαριστούμεεεεεεεεεεεε!!!
Να'σαι καλά και ευχόμαστε καλή διαμονή και να περάσεις πανέμορφες ημέρες!
Αν έχει ακόμη ζεστό καιρό, ρίξε και καμιά βουτιά, το καλοκαίρι δεν τελειώνει, είναι από τα καλά των νησιών μας!!  |
Μ'άρεσε το tag που μου έκανες
Δυστυχώς έχει ψύχρα και δεν είναι για μπάνιο στην θάλασσα...
Έχω μια κρίσημη ερώτηση!!! Ποιες είναι οι "in" καφετέριες γτ προς το παρόν μόνο μπαρμπάδες έχω πετύχει όπου και αν παω.... Περιμένω σύντομα μια απάντηση
Φιλάκια Φιλάκια Φιλάκια  |
καταρχας καλως ηρθες!
in καφετεριες ειναι ολες πανω στην προκυμαια! εκει πανε ολοι, εκει θα δεις φοιτητες!!! να μην σε φοβιζει οτι δεν ξερεις κανεναν!! σε λογο θα τους ξερεις ολους!!!!!!!!
ολα θα βρεθουν σιγα σιγα και θα περασεις σουπερ!!!
σε φιλα η ετερη μυτιληνια/κοινωνιολογος!
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Eirini_sp kai egw apo kerkyra eimai!!!!!!oti voitheia thes pes mou!!!!an exeis facebook pes m n se kanw add!!!!
|
|
|
|
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
Τόπος: Πάτμος
|
|
Resurealm έγραψε:
Litaki και εσύ πρωτοετής θαλασσοπόρος? χεχε, μαζί θα είμαστε:) |
Teleia... Pote kateuaineis mutilhnh?
----> FRAOULITSA kukla mu thnx g tis kafeteries:) Vghka mia volta x8es k eida ti paizei panw katw... Ntaks ama dn exeis parea dn leei... 3enerwsa ligo... Arxh ein akm omws.... Shmera gurizw A8hna epitelous k paizei polu tre3imo m ola ta dikaiologitika ktl... exw mia vdomada mono g n kateuasw ola mou ta pragmata. 12 kateuainw monima... Elpizw n brw parea ws tote gt dn 8 tn palepsw monh mu!
----> E3ISWSI Oso g t agxos p les logiko ein. Fantasou n afhneis ta panta pisw n pas s ena kainourio meros... Einai kapws apo oles tis apopseis.. :/
|
|
|
|
| |
|

Resurealm
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2010
25
Τόπος: Ξάνθη
|
|
|
|
| |
|
|
|
Στη μυτηλίνη έχει ένα ωραίο ξωκλήσσι του Αγίου Νικόλαου στο δρόμο για το πανεπηστίμιο πάνω στη θάλασσα. Πολύ ωραίο γραφικό και ρομαντικό.
Εγγυημένη επιτυχία στα ραντεβού. Pm για περαιτέρω.
|
|
|
|
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
|
|
mystery_orange έγραψε:
Στη μυτηλίνη έχει ένα ωραίο ξωκλήσσι του Αγίου Νικόλαου στο δρόμο για το πανεπηστίμιο πάνω στη θάλασσα. Πολύ ωραίο γραφικό και ρομαντικό.
Εγγυημένη επιτυχία στα ραντεβού. Pm για περαιτέρω. |
Exm polu mellon mprosta mas g rantebou Katse n gnwrisoume kanan an8rwpo n poume duo kouventes gt pros t paron.... Egw m t pc mu kanw parea Pantws ty g tn pliroforiaaaa
Resurealm apo tis 12 sempt. 8 eim k eg katw ex n ftia3w t spitaki mu ^^
P.M me t msn su an 8es 
|
|
|
|
| |
|
|
|
αααα ε τότε να προσέχεις άμα σου πούνε να πας από κει γιατί θα έχει άλλα στο μυαλό του!!!
Δε μπορείς να φανταστείς τι επιτήδειοι κυκλοφορούν εκεί έξω που θέλουν να αποπλανήσουν αθώα κοριτσάκια!!!!!!
Οχι εγώ ένας φίλος μου το είπε. Αλήθεια.
Υ.Γ: Παρακαλώ πολύ ελληνικά και όχι greeklish. Είναι κουραστικα.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Litaki έγραψε:
----> E3ISWSI Oso g t agxos p les logiko ein. Fantasou n afhneis ta panta pisw n pas s ena kainourio meros... Einai kapws apo oles tis apopseis.. :/ |
Μα αυτό είναι το ωραίο
Κι εγώ έτσι ακριβώς έκανα και μάλιστα όλα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Στην αρχή ήθελα να πάρω μεταγραφή για Αθήνα. Μετά από 2 βδομάδες μαθημάτων έμαθα ότι δεν έχω 100% πιθανότητες και επειδή δεν ήθελα να χάσω εξάμηνο, ήρθα εδώ. Παρασκευή 19 Οκτωβρίου αγόρασα υπολογιστή, Κυριακή μπήκα στο καράβι, Δευτέρα 23 πρωί ήμουν Μυτιλήνη: Πήγα στο μάθημά μου, βρήκα σπίτι και το βράδυ ήταν όλα έτοιμα. Ωραίες μέρες, μου τα θυμήσατε... 
|
|
|
|
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
|
|
Σύγνωμη για τα Greeklish...
----> E3iswsi Κοίτα πλεον το πήρα απόφαση. Θα πάω και όπου με βγάλει. Πίστευω πως κανω καλη επιλογη...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|