Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
Τόπος: Πάτμος
|
|
Πολύ ομορφο... 
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi έγραψε:
Litaki έγραψε:
----> E3ISWSI Oso g t agxos p les logiko ein. Fantasou n afhneis ta panta pisw n pas s ena kainourio meros... Einai kapws apo oles tis apopseis.. :/ |
Μα αυτό είναι το ωραίο
Κι εγώ έτσι ακριβώς έκανα και μάλιστα όλα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Στην αρχή ήθελα να πάρω μεταγραφή για Αθήνα. Μετά από 2 βδομάδες μαθημάτων έμαθα ότι δεν έχω 100% πιθανότητες και επειδή δεν ήθελα να χάσω εξάμηνο, ήρθα εδώ. Παρασκευή 19 Οκτωβρίου αγόρασα υπολογιστή, Κυριακή μπήκα στο καράβι, Δευτέρα 23 πρωί ήμουν Μυτιλήνη: Πήγα στο μάθημά μου, βρήκα σπίτι και το βράδυ ήταν όλα έτοιμα. Ωραίες μέρες, μου τα θυμήσατε...  |
Τωρα με άγχωσες ...
Λοιπόν, λέγομαι Χρήστος και πέρασα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας ,στην Μυτιλήνη . Έχω σκοπο να πάρω ομως μετεγγραφη για Αθήνα , διοτι κατα 95 % την δικαιούμαι.
Μυτιλήνη θα κατέβω είτε στις 14 ,ειτε στις 15 . Σκοπεύω να μείνω σε κανα ξενοδοχείο 1 ή 2 μέρες, ετσι ώστε να κάνω την εγγραφή την 1 μέρα , να κάτσω αλλη 1 για διακοπές και μετα επιστροφή στη βάση . Έχετε να προτείνετε κανα καλο ξενοδοχείο με κανα 40αρι την βραδιά ;
|
|
|
|
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
|
|
Έπεσε σιγή αυτες τις μέρες μετά τον Χρήστο!
Ήπιατε το αμίλητο νερό;
Υ.Γ. άμα βρήκατε την πηγή με το "αμίλητο νερό" σας παρακαλώ φέρτε μου ένα μπουκαλάκι να δώσω λίγο στην μητερα μου! Ειναι επίγουσα ανάγκη!
|
|
|
|
| |
|
|
|
δεν ξερω αν η υπερβολικη χορηγηση "γλιστριδας" να εχει το επιθυμητο κ αντιθετο αποτελεσμα
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Shiroi_Kumo έγραψε:
Γεια σας
Όνομα: Shiroi a.k.a. άσπρος
Τμήμα: Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων
Νησί:Σάμος
Έτος: 3ο (και έχω να δηλώσω ότι σ'αυτό το εξάμηνο πέρασα και μαθήματα)
Ενδιαφέροντα: Κάψιμο, ότι έχει σχέση με υπολογιστές, μουσική, ότι έχει σχέση με rock/metal, Rpg, κυρίων Vampire, Anime/Manga, Comics (από Lucifer & Hellblazer μέχρι Don Rosa & Carl Barks)
Αγαπημένο Συγκρότημα: Amorphis
Ξέρω το μπαρμπά-Apan από πάνω... Αυτά  |
Ονομα:irida
Νησι:Ροδος
Ετος:2ο(στην πραγματικοτητα ειμαι καπου στην αρχη του δευτερου εξαμηνου!!!!)
Ενδιαφεροντα:Συνηθιζαν να υπαρχουν πολλα απο αυτα αλλα πλεον ειναι πολυ συγκεκριμενα:συζητηση για θεματα που με ενδιαφερουν,γνωριμια με νεους ανθρωπους και με το σκεπτικο τους,διαδικτυο,ροκ και ποπ μουσικη ολες τις ωρες,υπνος.
Σημειωση:Θα χαρω να ερχομαι σε επαφη με τα ατομα εδω και να γνωριστουμε και στην πραγματικοτητα εαν αυτο ειναι εφικτο και ειδικα απο το τμημα μου.
Αγαπημενη συνηθεια:Η τρομακτικη αναλυση σε ολα
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
irida έγραψε:
Ενδιαφεροντα:Συνηθιζαν να υπαρχουν πολλα απο αυτα αλλα πλεον ειναι πολυ συγκεκριμενα:συζητηση για θεματα που με ενδιαφερουν,γνωριμια με νεους ανθρωπους και με το σκεπτικο τους,διαδικτυο,ροκ και ποπ μουσικη ολες τις ωρες,υπνος.
Σημειωση:Θα χαρω να ερχομαι σε επαφη με τα ατομα εδω και να γνωριστουμε και στην πραγματικοτητα εαν αυτο ειναι εφικτο και ειδικα απο το τμημα μου.
Αγαπημενη συνηθεια:Η τρομακτικη αναλυση σε ολα |
Γεια και χαρά σου Irida! Μπράβο, η Ρόδος πλέον μπαίνει δυναμικά στο My, και μας χαροποιεί ιδιαίτερα κι αυτό!!
Σε ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή σου! Ευχόμαστε ολόψυχα "καλή διαμονή", και οπωσδήποτε θα είναι μια όμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, γεμάτη ιδέες, δημιουργικές ενασχολήσεις και μπόοοοολικο κέφι!!
welcome στο "καραβάκι" του Αιγαίου, πολυταξιδεμένο και με υπέροχους ανθρώπους φορτωμένο! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
μια χαρα σε βλεπω ιριδα!!!
καλως μας ηρθες και καλη παραμονη!
|
|
|
|
| |
|
|
|
irida έγραψε:
Αγαπημενη συνηθεια:Η τρομακτικη αναλυση σε ολα |
Όλα καλά αλλά βγάλε το ποπ και κράτα την ροκιά !!!!!
Καλή διαμονή στο νησί της Ρόδου και αφού ψήνεσε για γνωριμίες θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά μιας και μένω Ρόδο !!!!!
|
|
|
|
| |
|

Litaki
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2010
27
|
|
Γτ τετοια νεκρική σιγή;
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
θέλεις να γράφουμε κάθε μέρα σε αυτό το τόπικ;
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|