Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς -> Λέσβος. Ας γνωριστούμε. |
|
|
ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Λέσβος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Παλιά θυμάμαι ότι δεν ήταν τόσο χάλια. Τα 2 τελευταία χρόνια το παράκαναν. Πέρυσι ειδικά, ακόμα και για τα ορεκτικά που παλιά τα είχαν πολλά μαζί πάνω στο γυαλί, αν θέλαμε δεύτερο έπρεπε να σταθούμε στην ουρά για να μας βάλουν ένα κομματάκι.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας Γιωργο με λενε ειμαι απο Χαλκιδα και σαν παιδι κι εγω περασα στο τμημα πολιτισμικης πληροφορικης. Σε 4-5 μερες ανεβαινω μονιμα στο νησι και βασικα θελω να κανω 74328643 ερωτησεις για το μερος αλλα λεω πρωτα να κοψω λιγο κινηση μονος μου. Ελπιζω να βρω και καμια παρεα με τον καιρο.Αυτα...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Summerjam333 έγραψε:
Γεια σας Γιωργο με λενε ειμαι απο Χαλκιδα και σαν παιδι κι εγω περασα στο τμημα πολιτισμικης πληροφορικης. Σε 4-5 μερες ανεβαινω μονιμα στο νησι και βασικα θελω να κανω 74328643 ερωτησεις για το μερος αλλα λεω πρωτα να κοψω λιγο κινηση μονος μου. Ελπιζω να βρω και καμια παρεα με τον καιρο.Αυτα... |
Summerjam333 (Γιώργο) καλωσόρισες και ευχόμαστε ολόψυχα καλή διαμονή στην υπέροχη γωνιά του My!
Καλές σπουδές ευχόμαστε, προς το παρόν, δεν αμφιβάλουμε διόλου πως θα γίνεις ...expert από την πρώτη κιόλας ώρα (έστω δύο) που θα βρεθείς στο νησί και στην όμορφη Μυτιλήνη!
Ήδη υπάρχουν πολλά παιδιά κι κεφάτο παρεάκι για να γνωριστείτε, όλα καλά θα πάνε!! Σκεφθείτε πως τέτοια εποχή του χρόνου, ίσως να δίνετε εσείς "τα φώτα" σας στα νεότερα "ψαράκια" του Αιγαίου! Μέχρι τότε, απολαύστε κάθε ημέρα, γιατί είναι υπέροχη!!!
welcome again ...στο κατάστρωμα του MyAegean και στο Πανεπιστήμιό μας, στο Αιγαίο! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Summerjam333 έγραψε:
Γεια σας Γιωργο με λενε ειμαι απο Χαλκιδα και σαν παιδι κι εγω περασα στο τμημα πολιτισμικης πληροφορικης. Σε 4-5 μερες ανεβαινω μονιμα στο νησι και βασικα θελω να κανω 74328643 ερωτησεις για το μερος αλλα λεω πρωτα να κοψω λιγο κινηση μονος μου. Ελπιζω να βρω και καμια παρεα με τον καιρο.Αυτα... |
Ά λίγες ερώτησεις ! Να το κοιτάξεις ! Ούτε γκόμενα να ανέκρινε !!!!!
Συμβούλή : Μην ακούσεις κανένα ! Go check yourself !
Τις υπόλοιπες ευχές τις ξέρεις μην γράφω πολλά !!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Supersonic έγραψε:
Go check yourself |
Supersonic, έχω την εντύπωση πως (μπορεί να κάνω λάθος) εννοείς "go check for yourself".. Δηλαδή: "πήγαινε να δεις από μόνος σου".. γιατί το πρώτο φοβάμαι πως σημαίνει: "πήγαινε κάνε τσεκ στον εαυτό σου!"..... LOL
Αλλά, anyways, θαρρώ πως το νόημα είναι ένα! Γίνετε οι ίδιοι οι "εξερευνητές", ωσάν καπετάνιοι στις ανοιχτές θάλασσες!!
ok. είναι βράδυ. παραληρώ! i stop here.. LOL 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Όσοι και όσες θελουν πρωτοετείς ή μη σκεφτόμουν να κάναμε μια συνάντηση να πηγαίναμε για κανα καφεδάκι να γνωριστούμε.... λοιπόν τι λέτε???
|
|
|
|
| |
|

stevy
Μικρό Μολύβι

Sep 14, 2010
11
Τόπος: MANH
|
|
καλη ιδεα!!!!! μεσα εγω!!!!
|
|
|
|
| |
|

capo
Ψαρούκλα

Sep 21, 2010
3
|
|
nai re paidiaaaaa.  facebook connection arxika einai to kalitero
|
|
|
|
| |
|

stevy
Μικρό Μολύβι

Sep 14, 2010
11
Τόπος: MANH
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
παιδιά, μην ξεχνάτε πως το facebook είναι ένα "κλειστό" σύστημα. Κι επειδή δεν θέλουμε να υπάρχουν διακρίσεις ή διαφοροποιήσεις μεταξύ όσων είναι "μέσα" κι όσων είναι "εκτός", θα ήταν καλό πάντοτε να προσφέρουμε επαφή και επικοινωνία/ενημέρωση και σε ένα ανοιχτό κανάλι!
Οπότε, τονίζουμε πως αν κανονίζετε ή αν υπάρχει κάποια μορφή συνεννόησης ή συνάντησης, προτείνουμε την ανοιχτή οδό και διάχυση της πληροφόρησης μέσω του forum εδώ! Βοηθά ώστε να μπορούμε να κάνουμε και "ανα-κοινοποιήσεις" με ό,τι τρόπο μπορούμε, και από τα προφίλ/ανακοινώσεις της Ομάδας, εντός κι εκτός net αν χρειαστεί!! (γενικά μιλώντας) btw, αν κανονιστεί συναντησούλα, να στείλετε φωτό ή/και βιντεάκι, να το μοιραστούμε και να δούν όλοι το τρελό παρεάκι του Αιγαίου!!!!!!
Και η ΦωτοGallery επίσης μας περιμένει! -> http://my.aegean.gr/gallery/
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |