e3iswsi έγραψε:Ώστε έτσι κακιά μάγισσα Μοργκάνα. Μάγεψες τη φωτογραφία σου να μη σε αναγνωρίσουμε.
Αλλά εγώ είμαι εξίσωση και αν μου δείξεις ένα κομμάτι σου, σε λύνω και σε βρίσκω ολόκληρη. Σταματία.
κανε με να νιωσω αμηχανα εξισωση..
χαιρομαι που σας αρεσαν.. ειναι η μεγαλυτερη ανταμοιβη να βλεπεις πως οι κοποι σου ειχαν αντικρυσμα
e3iswsi έγραψε:
Ο inertia εννοεί ότι σας προσκαλεί όλους να συνεργαστούμε και να φτιάξουμε αιγαιο-αριστουργήματα
..ακριβώς αυτό, e3iswsi thnx! Βασικά υπάρχουν πολλλλλές δροσερές σκέψεις που έχουν πέσει εδώ και καιρό... Τις μαζεύουμε.. αναμείνατε soon, θα υπάρξουν νεότερα! Και ευελπιστούμε να διατηρηθεί ο "παλμός" δυνατός!
Πριν από κάτι χρονάκια είχα γυρίσει με τους φίλους μου 2 ερασιτεχνικές ταινιούλες μεγάλου μήκους για την πλάκα μας, πραγματική cultίλα και κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων!!!
Είχα ανεβάσει τις ταινίες για κάμποσο καιρό στο σάιτ μου και τις κατέβαζε όποιος ήθελε δωρεάν, αλλά πλέον το σάιτ δεν υπάρχει!
Έτσι δημιούργησα μια σελίδα στο Φέισμπουκ, όπου και θα προβάλω τις 2 ταινίες σύντομα, για να τις δουν όσοι θα ήθελαν!
Σας δίνω τα λινκ για τα 2 επίσημα τρέιλερ των ταινιών:
bierhoff20 έγραψε:
Γεια σας, παιδιά!
Είμαι ο Δημήτρης από Πάτρα!
Πριν από κάτι χρονάκια είχα γυρίσει με τους φίλους μου 2 ερασιτεχνικές ταινιούλες μεγάλου μήκους για την πλάκα μας, πραγματική cultίλα και κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων!!!
Είχα ανεβάσει τις ταινίες για κάμποσο καιρό στο σάιτ μου και τις κατέβαζε όποιος ήθελε δωρεάν, αλλά πλέον το σάιτ δεν υπάρχει!
Έτσι δημιούργησα μια σελίδα στο Φέισμπουκ, όπου και θα προβάλω τις 2 ταινίες σύντομα, για να τις δουν όσοι θα ήθελαν!
Σας δίνω τα λινκ για τα 2 επίσημα τρέιλερ των ταινιών:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να σας δω στη Σελίδα μας!!!
Δημήτρης.
Δημήτρη χαιρετούμε και καλωσόρισες στην παρέα μας!
Να υποθέσουμε πως είσαι ο ίδιος Δημήτρης του ποστ: http://my.aegean.gr/web/ftopicp-16792.html#16792 ;;;; (δες προηγούμενες σελίδες, το τόπικ είναι ενιαίο για τις διάφορες ερασιτεχνικές δουλειές)
Σε ευχαριστούμε για το update των συνδέσμων!
Αναμένουμε νέα σας, το τόπικ παραμένει ζωντανό, κι η "ζούρλα" δημιουργίας φαντάζομαι επίσης! keep up.
Υπολογίζουμε γύρω στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου να αρχίσουμε να ανεβάζουμε τις ταινίες σε επεισόδια σιγά σιγά στη Σελίδα μας στο Φέισμπουκ!!!
Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη!!!
Και πάλι χρόνια πολλά και καλά να περάσετε αυτές τις μέρες!!!