Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|

Danto
Ψαρούκλα

Oct 29, 2010
2
|
|
Γεια σας κι απο μένα, με λένε Εύα και ειμαι πρωτοετής στο τμήμα κοινωνιολογίας. Αν και την πρωτη εβδομάδα την πέρασα με κατάθλιψη λογω απόστασης απο αγαπημένα πρόσωπα, οι επόμενες δύο ήταν αρκετά ικανοποιητικές ώστε να προμηνύουν μια ευχάριστη και γεμάτη περιπέτειες φοίτηση σε αυτό το πανέμορφο μέρος που λέγεται Μυτιλήνη, πόσο μάλλον τώρα που ανακάλυψα και το my aegean
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Danto έγραψε:
Γεια σας κι απο μένα, με λένε Εύα και ειμαι πρωτοετής στο τμήμα κοινωνιολογίας. Αν και την πρωτη εβδομάδα την πέρασα με κατάθλιψη λογω απόστασης απο αγαπημένα πρόσωπα, οι επόμενες δύο ήταν αρκετά ικανοποιητικές ώστε να προμηνύουν μια ευχάριστη και γεμάτη περιπέτειες φοίτηση σε αυτό το πανέμορφο μέρος που λέγεται Μυτιλήνη, πόσο μάλλον τώρα που ανακάλυψα και το my aegean  |
Εύα καλώς μας όρισες στην παρεούλα! "Στην κατάθλιψη λέμε 'τζου'", και με του myaegean το παρεάκι 'ταξιδεύουμε' παντού!!!
Εδώ θα βρεις μια ενδιαφέρουσα παρέα, με πολλά πράγματα για να κάνεις μαζί μας αλλά και να ανακαλύψεις around! Ευχόμαστε ολόψυχα "καλή διαμονή", και μη διστάσεις να συμμετέχεις στην κοινότητα, να γράφεις στο forum ή να συμμετέχεις όπου αλλού σου κάνει κέφι!! Και δεν είμαστε μονάχα "online" κοινότητα, οπότε stay tuned, όσο μεγαλώνει η όλη παρέα και η ομάδα απλώνεται σε όλα τα νησιά, προσπαθούμε να κάνουμε ενδιαφέρουσες και με κέφι και μεράκι δραστηριότητες!!
~~ welcome... on board! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γειά χαρά και από μένα λοιπόν!
Με λένε Ινώ και πάω τρίτη λυκείου ενδιαφέρομαι γιά το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων &Συστημάτων και ίσως να είναι η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Αποφάσισα να δημιουργήσω και γώ έναν λογαριασμό για να μάθω περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τμήμα, από τα παιδιά πού ήδη φοιτούν εκεί, ώστε να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα και τελικά να μπορέσω να κάνω την επιλογή μου λίγο πίο εύκολη.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
marshmallow έγραψε:
Γειά χαρά και από μένα λοιπόν!
Με λένε Ινώ και πάω τρίτη λυκείου ενδιαφέρομαι γιά το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων &Συστημάτων και ίσως να είναι η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Αποφάσισα να δημιουργήσω και γώ έναν λογαριασμό για να μάθω περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τμήμα, από τα παιδιά πού ήδη φοιτούν εκεί, ώστε να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα και τελικά να μπορέσω να κάνω την επιλογή μου λίγο πίο εύκολη.  |
Γεια χαρά σου Ινώ & καλωσόρισες στην παρεούλα μας!!
Όπου μπορούμε να σε κατατοπίσουμε, με μεγάλη μας χαρά! Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο forum του τμήματος είτε στο πιο συγκεκριμένο topic: http://my.aegean.gr/web/ftopict-283.html όπου κατά καιρούς ήδη προσπαθούμε όλοι να προσφέρουμε μια σχετική "ματιά" μας!
Μην αγχωθείς αν δεν σου απαντήσει κάποιος άμεσα! (επειδή άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μην δει άμεσα κάποιος ό,τι γραφτεί, μα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!)
Καλωσόρισες στο ...κατάστρωμα και το πολυταξιδεμένο μας καραβάκι!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Σ' ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και για τα topics, η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας εδώ χάθηκα λίγο και τώρα κατατοπίστηκα, διάβασα το forum και μπορώ να πω ότι μου λύθηκαν πολλές απορίες.
Ευχαριστώ και πάλι!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
να'σαι καλά Ινώ!
Εδώ είμαστε, να σε κατατοπίσουμε σε ό,τι θελήσεις!
Πολύ χαίρομαι αν βρήκες άκρη στις σελίδες, αναμένουμε με χαρά στη συμμετοχή σου, όπου σου κάνει κέφι!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σε όλα τα παιδιά,
με λένε Ιωάννη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο κατά κύριο λόγο.
Αρχικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον το πολύ όμορφο και διαφορετικό site αυτό, που δεν θυμάμαι αν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν....
Αργότερα διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα θέματα στο forum και αποφάσισα να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας!!!
καλώς σας βρήκα λοιπόν
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
ioannis_BG έγραψε:
Γεια σε όλα τα παιδιά,
με λένε Ιωάννη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο κατά κύριο λόγο.
Αρχικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον το πολύ όμορφο και διαφορετικό site αυτό, που δεν θυμάμαι αν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν....
Αργότερα διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα θέματα στο forum και αποφάσισα να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας!!!
καλώς σας βρήκα λοιπόν  |
Φίλε Ιωάννη γεια και χαρά σου!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και ευχόμαστε ολόψυχα 'καλή διαμονή' στην παρεούλα μας!!
Θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας στα ...ταξίδια μας!
Και επίσης, μας κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον το σχόλιό σου για τις εντυπώσεις που σου έκανε αυτή μας η 'γωνιά'! Θα θέλαμε πολύ να μας μεταφέρεις όποιο σχόλιο ή σκέψεις σου, για να δούμε κι εμείς πώς σου φαίνεται κι εσένα!! Αλήθεια, ποια πραγματάκια σε τράβηξαν ή σου έκαναν εντύπωση;
Αναμένουμε νέα σου !!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γeia XaRa και από εμένα τον Πατροκλέα:
"2ο ετης στη Σύρο και γουστάρω καλό μπύρο..
άμα λάχει γράφω ρήμες,μα κυρίως βγάζω φήμες" Υο!
Σπουδές: εκπαιδευτής ουρακοτάγκων και λοιπών πηθικοειδών Νότιας Αφρικής(έχω ενα ξαδελφάκι συνάδελφο ,προς Θεου ,μην μας μπερδέψετε επειδή έχουμε ίδιο όνομα στην πραγματικότητα).
Συν τις άλλοις απόφοιτος Παραμυθάς..ίσως και να μου αρέσει να νταντεύω πιτσιρίκια γτ..ε,χμ.. έχουν γέλιο?!απλά αυτό!
Α,και σκιτσάρω περιστασιάκα μιας και είμαι comic fun,Μanga-otaku και ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα -'ο ναι!...Επιπλέον , στις προηγούμενες μου ζωές πρέπει να υπήρξα Λουθηρανός Προτεστάντης(ίσως έτσι να εξηγείται κ η συντηρητική μου πλευρά) ,Αναρχικός Επαναστάτης (μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να φέρω σε αρμονία την διττή μου φύση~oh well,next time!) κ ένα κάρο άλλα 'σημαντικά' πράγματα που δεν Θυμάμαι πλέον.΄Υποτιθεται όμως ότι όλα αυτά προσδιορίζουν την ταυτότητά μας,σωστα?!και ΟΧΙ δεν ΝιΏθω ότι όλα αυτά μου βάζουν τείχη απέναντι στους "Άλλους" συνανθρώπους...και να πάνε να G@m*8oun οι Πράσινοι Οικολόγοι γτ τα Πύρηνικα είναι ακίνδυνα..
Για να μην μακρυγορώ,είμαι αυτό που Θέλω να είμαι,μάλλον..Ένας υβριδικός Πάτροκλευς..μια μιγαδική αυθυπαρξία περιπλανόμενη στο μεγάλο Μυστήριο της Ζωής...ή μήπως όχι?!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πολλά προσόντα βλέπω
Τόσο το καλύτερο
χαχα!!
Καλώς μας ήρθες και πάλι
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|