Μερικές Συστάσεις...

Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε

Συγγραφέας Μερικές Συστάσεις...

Σαβ, 30 Οκτ 2010 2:36 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Danto
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Oct 29, 2010
2

Γεια σας κι απο μένα, με λένε Εύα και ειμαι πρωτοετής στο τμήμα κοινωνιολογίας. Αν και την πρωτη εβδομάδα την πέρασα με κατάθλιψη λογω απόστασης απο αγαπημένα πρόσωπα, οι επόμενες δύο ήταν αρκετά ικανοποιητικές ώστε να προμηνύουν μια ευχάριστη και γεμάτη περιπέτειες φοίτηση σε αυτό το πανέμορφο μέρος που λέγεται Μυτιλήνη, πόσο μάλλον τώρα που ανακάλυψα και το my aegean Happy

Σαβ, 30 Οκτ 2010 4:26 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Danto έγραψε:
Γεια σας κι απο μένα, με λένε Εύα και ειμαι πρωτοετής στο τμήμα κοινωνιολογίας. Αν και την πρωτη εβδομάδα την πέρασα με κατάθλιψη λογω απόστασης απο αγαπημένα πρόσωπα, οι επόμενες δύο ήταν αρκετά ικανοποιητικές ώστε να προμηνύουν μια ευχάριστη και γεμάτη περιπέτειες φοίτηση σε αυτό το πανέμορφο μέρος που λέγεται Μυτιλήνη, πόσο μάλλον τώρα που ανακάλυψα και το my aegean Happy

Εύα καλώς μας όρισες στην παρεούλα! "Στην κατάθλιψη λέμε 'τζου'", και με του myaegean το παρεάκι 'ταξιδεύουμε' παντού!!! Smile

Εδώ θα βρεις μια ενδιαφέρουσα παρέα, με πολλά πράγματα για να κάνεις μαζί μας αλλά και να ανακαλύψεις around! Ευχόμαστε ολόψυχα "καλή διαμονή", και μη διστάσεις να συμμετέχεις στην κοινότητα, να γράφεις στο forum ή να συμμετέχεις όπου αλλού σου κάνει κέφι!! Και δεν είμαστε μονάχα "online" κοινότητα, οπότε stay tuned, όσο μεγαλώνει η όλη παρέα και η ομάδα απλώνεται σε όλα τα νησιά, προσπαθούμε να κάνουμε ενδιαφέρουσες και με κέφι και μεράκι δραστηριότητες!!

~~ welcome... on board! Cool

Τετ, 22 Δεκ 2010 10:08 am

marshmallow
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Dec 22, 2010
9

Γειά χαρά και από μένα λοιπόν!
Με λένε Ινώ και πάω τρίτη λυκείου ενδιαφέρομαι γιά το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων &Συστημάτων και ίσως να είναι η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Αποφάσισα να δημιουργήσω και γώ έναν λογαριασμό για να μάθω περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τμήμα, από τα παιδιά πού ήδη φοιτούν εκεί, ώστε να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα και τελικά να μπορέσω να κάνω την επιλογή μου λίγο πίο εύκολη. Happy

Τετ, 22 Δεκ 2010 10:28 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

marshmallow έγραψε:
Γειά χαρά και από μένα λοιπόν!
Με λένε Ινώ και πάω τρίτη λυκείου ενδιαφέρομαι γιά το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων &Συστημάτων και ίσως να είναι η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Αποφάσισα να δημιουργήσω και γώ έναν λογαριασμό για να μάθω περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τμήμα, από τα παιδιά πού ήδη φοιτούν εκεί, ώστε να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα και τελικά να μπορέσω να κάνω την επιλογή μου λίγο πίο εύκολη. Happy
Γεια χαρά σου Ινώ & καλωσόρισες στην παρεούλα μας!! Smile Smile

Όπου μπορούμε να σε κατατοπίσουμε, με μεγάλη μας χαρά! Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο forum του τμήματος είτε στο πιο συγκεκριμένο topic: http://my.aegean.gr/web/ftopict-283.html όπου κατά καιρούς ήδη προσπαθούμε όλοι να προσφέρουμε μια σχετική "ματιά" μας!

Μην αγχωθείς αν δεν σου απαντήσει κάποιος άμεσα! (επειδή άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μην δει άμεσα κάποιος ό,τι γραφτεί, μα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!)

Καλωσόρισες στο ...κατάστρωμα και το πολυταξιδεμένο μας καραβάκι!! adventure-boat

Τετ, 22 Δεκ 2010 10:59 am

marshmallow
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Dec 22, 2010
9

Σ' ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και για τα topics, η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας εδώ χάθηκα λίγο και τώρα κατατοπίστηκα, διάβασα το forum και μπορώ να πω ότι μου λύθηκαν πολλές απορίες.
Ευχαριστώ και πάλι!
Big Ups Happy

Πεμ, 23 Δεκ 2010 1:26 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

να'σαι καλά Ινώ!
Εδώ είμαστε, να σε κατατοπίσουμε σε ό,τι θελήσεις!

Πολύ χαίρομαι αν βρήκες άκρη στις σελίδες, αναμένουμε με χαρά στη συμμετοχή σου, όπου σου κάνει κέφι!! Smile

Σαβ, 29 Ιαν 2011 1:27 am

ioannis_BG
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 29, 2011
2

Γεια σε όλα τα παιδιά,

με λένε Ιωάννη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο κατά κύριο λόγο.

Αρχικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον το πολύ όμορφο και διαφορετικό site αυτό, που δεν θυμάμαι αν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν....

Αργότερα διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα θέματα στο forum και αποφάσισα να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας!!!

καλώς σας βρήκα λοιπόν Smile

Σαβ, 29 Ιαν 2011 6:01 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

ioannis_BG έγραψε:
Γεια σε όλα τα παιδιά,

με λένε Ιωάννη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο κατά κύριο λόγο.

Αρχικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον το πολύ όμορφο και διαφορετικό site αυτό, που δεν θυμάμαι αν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν....

Αργότερα διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα θέματα στο forum και αποφάσισα να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας!!!

καλώς σας βρήκα λοιπόν Smile
Φίλε Ιωάννη γεια και χαρά σου!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και ευχόμαστε ολόψυχα 'καλή διαμονή' στην παρεούλα μας!!

Θα χαρούμε να σε έχουμε κοντά μας στα ...ταξίδια μας! Smile
Και επίσης, μας κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον το σχόλιό σου για τις εντυπώσεις που σου έκανε αυτή μας η 'γωνιά'! Θα θέλαμε πολύ να μας μεταφέρεις όποιο σχόλιο ή σκέψεις σου, για να δούμε κι εμείς πώς σου φαίνεται κι εσένα!! Αλήθεια, ποια πραγματάκια σε τράβηξαν ή σου έκαναν εντύπωση;

Αναμένουμε νέα σου !!

Τρι, 03 Μάϊ 2011 3:16 am

PaTRokleuS
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

May 02, 2011
33

Γeia XaRa και από εμένα τον Πατροκλέα:
"2ο ετης στη Σύρο και γουστάρω καλό μπύρο.. drink some beer
άμα λάχει γράφω ρήμες,μα κυρίως βγάζω φήμες" Υο! Cool
Σπουδές: εκπαιδευτής ουρακοτάγκων και λοιπών πηθικοειδών Νότιας Αφρικής(έχω ενα ξαδελφάκι συνάδελφο ,προς Θεου ,μην μας μπερδέψετε επειδή έχουμε ίδιο όνομα στην πραγματικότητα).
Συν τις άλλοις απόφοιτος Παραμυθάς..ίσως και να μου αρέσει να νταντεύω πιτσιρίκια γτ..ε,χμ.. έχουν γέλιο?!απλά αυτό! Laugh
Α,και σκιτσάρω περιστασιάκα μιας και είμαι comic fun,Μanga-otaku και ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα -'ο ναι!...Επιπλέον , στις προηγούμενες μου ζωές πρέπει να υπήρξα Λουθηρανός Προτεστάντης(ίσως έτσι να εξηγείται κ η συντηρητική μου πλευρά) ,Αναρχικός Επαναστάτης (μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να φέρω σε αρμονία την διττή μου φύση~oh well,next time!) κ ένα κάρο άλλα 'σημαντικά' πράγματα που δεν Θυμάμαι πλέον.΄Υποτιθεται όμως ότι όλα αυτά προσδιορίζουν την ταυτότητά μας,σωστα?!και ΟΧΙ δεν ΝιΏθω ότι όλα αυτά μου βάζουν τείχη απέναντι στους "Άλλους" συνανθρώπους...και να πάνε να G@m*8oun οι Πράσινοι Οικολόγοι γτ τα Πύρηνικα είναι ακίνδυνα.. Mad
Για να μην μακρυγορώ,είμαι αυτό που Θέλω να είμαι,μάλλον..Ένας υβριδικός Πάτροκλευς..μια μιγαδική αυθυπαρξία περιπλανόμενη στο μεγάλο Μυστήριο της Ζωής...ή μήπως όχι?! Eh drink some beer drink some beer drink some beer
party smiley

Τρι, 03 Μάϊ 2011 9:01 am

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

Πολλά προσόντα βλέπω Happy
Τόσο το καλύτερο Happy
χαχα!! Happy

Καλώς μας ήρθες και πάλι xalara dike mou

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...

από inertia
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές Απαντήσεις: 1

Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...

από inertia
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet Απαντήσεις: 0

Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...

από maria_geo
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών Απαντήσεις: 9

Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις AIESEC... Μερικές ακόμη info!

από inertia
Συζήτηση: AIESEC Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics