Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
erasmus problimatismos...opoios kserei as boithisei..... |
|
|
Erasmus - Ανταλλαγή Φοιτητών |
| Συγγραφέας |
erasmus problimatismos...opoios kserei as boithisei..... |
| |
|
|
|
geia sas paidia....apo xthes eimai kai go neo melos stin parea sas!!
tha ithela an mporousate na me boithousate se kati...
eimai 5o eksamino kai skeftomai sto 7o na pao erasmus....
1)kipro
2)konstantinoupoli
3)barkeloni
an kai kleino stis 2 protes.....
i erotisi mou ousiastika einai an tha exo problima pou tha mai 7o eksamino;dil.ekei pou tha pao mporei na min peraso kapoia mathimata meta tha mporeso na kano ptuxiaki;;autos einai o monos problimatismos mou...kata ta alla mou xei ginei emmoni idea na pao...
pernane oi foitites toso kala oso lene;;;;
perimeno apantiseis sas paidia
na ste kala
filia
stella
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα πας στο 7ο, ισα ισα, αλλά η αλήθεια είναι πως όλο και κάποια μαθήματα θα σου μείνουν για χρεωστούμενα. Τώρα για το μέρος πες μας πρώτα τί περίπου σπουδάζεις. :Από εμπειρίες πολλών φίλων θα σου συστήσω να πας Βαρκελώνη χωρίς δεύτερη σκέψη, επέλεξε να πας για εξάμηνο, ή έτος, όχι για τρίμηνο και όντως θα περάσεις τόσο καλά όσο λένε και ακόμα πιο πολύ...!!
|
|
|
|
| |
|

nikosft
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2005
49
|
|
Εγώ είχα πάει στο Lund στην Σουηδία και πέρασα καταπληκτικά! Επίσης πολύ καλά πέρασαν και 2 φίλοι μου στο Oulu της Φιλανδίας.
Όποιο εξάμηνο και να πας κάποια μαθήματα θα τα χάσεις, αλλά οι εμπειρίες που θα κερδίσεις θα είναι πολύ πιο σημαντικές!
Άντε παιδιά όσοι μπορείτε φύγετε για ένα εξάμηνο! Είναι εμπειρία ζωής!!!!
|
|
|
|
| |
|

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens
|
|
Θα συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου με τα παιδιά το Εράσμους είναι φοβερή εμπειρία για την οποία αξίζει να θυσιάσει κανείς και κάποια μαθήματα. Στην περίπτωση που κάποιος δεν βολεύεται λόγω του ότι θέλει να πάρει πτυχίο, υπάρχει πάντοτε και η λύση του AIESEC!!! (το οποίο μπορείς να το κάνεις και μετά το πτυχίο σου!)
Εγώ πήγα στην Αγγλία για ένα εξάμηνο και πέρασα τέλεια!! Απέκτησα πάρα πολλούς φίλους από όλα τα μέρη και συχρόνως έκανα και τα κονέ μου για μεταπτυχιακό που θέλω να κάνω εκεί!
.....οι ευκαρίες είναι πολλές!  go for it !!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Βαρκελώνη...απίστευτη πόλη!!! Πήγα πέρυσι με τη σχολή και ξετρελάθηκα! Αν και δεν έχω πάει Κύπρο ή Κων/πολη, η Βαρκελώνη έχει Μεσογειακό κλίμα, δηλαδή μοιάζει με αυτό της Ελλάδας, και έχει πολύ ήλιο! Φοβερά μνημεία...το πάρκο του Γκαουντί, τη Σαγράδα Φαμίλια, το Κάμπ Νου
Ναι, ναι, το τελευταίο ανεπανάληπτη εμπειρία...Μπήκα όταν ήταν άδειο και μου κόπηκε η ανάσα! Είδα και προπόνηση της Barca...Τρελά γούστα!!!
Δε θα πας φυσικά για το γήπεδο, αλλά έχει πολλά ατού σαν πόλη
Αν και είμαι της άποψης ότι όπου και να πας, αν έχεις καλή παρέα περνάς ωραία
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Θα συμφωνήσω με τον ForzaInter μιας και μοιραστήκαμε ομοιες εμπειρίες από την εν λόγω εκπαιδευτική εκδρομή! Η Barcelona είναι απλώς υπέροχη!!
Ένα μικρό δείγμα από Ισπανία υπάρχει και στη Φωτοθήκη-Gallery: http://my.aegean.gr/gallery/Places/Spain/
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |