|
τμ. Μαθηματικών |
| Συγγραφέας |
Σάμος - Τμήμα Μαθηματικών |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Supersonic έγραψε:
katy έγραψε:
geia sas...eimai nea sto forum..logika pernaw mathimatiko sti samo...kai thelw na mathw pws einai ekei...posa einai ta e3javascript:emoticon(' ')
Happyoda??ola enoikia proswpika e3oda...kai gia metafores apo samo gia thessaloniki??? |
Μεταφορές έχει αεροπλάνα και βαπόρια xD ! Τώρα τα υπόλοιπα έξοδα τα ρυθμίζεις εσύ ! Άντε με το καλό ! |
katy χαίρετε και καλώς μας όρισες στην παρεούλα! [σε παρακαλούμε ΟΧΙ GREEKLISH!]
Το topic σου ενοποιήθηκε με ένα παλαιότερο, ώστε να μην έχουμε επαναλήψεις θεμάτων (ίσως στο εγγύς διάστημα να τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί ώστε να βοηθιούνται κι άλλα παιδιά)!
Όλα καλά θα πάνε! Σίγουρα θα βρεις κι άλλα παιδιά around για να γνωριστείτε και να σε κατατοπίσουν!
welcomeeee again!
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
Τόπος: Ρόδος
|
|
Πωπω! πολύ φρέσκο αίμα για Σάμο μαζεύτηκε
Έλα να γινόμαστε πολλοί οι πρωτοετής εδώ
|
|
|
|
| |
|
|
|
Desyle έγραψε:
Έλα να γινόμαστε πολλοί οι πρωτοετής εδώ  |
Άμα περάσεις πουθενά αλλού να σου πώ εγώ xD !
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
|
|
Supersonic έγραψε:
Desyle έγραψε:
Έλα να γινόμαστε πολλοί οι πρωτοετής εδώ  |
Άμα περάσεις πουθενά αλλού να σου πώ εγώ xD ! |
Χαχαχαχαχα τα 'παμε αυτά ρε 
|
|
|
|
| |
|

katy
Μικρό Μολύβι

Aug 12, 2011
27
|
|
ξερετε εχω καποιες φοβιες με αυτο που θα συναντισω στη σαμο...με γιατρους πως παει?
|
|
|
|
| |
|
|
|
katy έγραψε:
ξερετε εχω καποιες φοβιες με αυτο που θα συναντισω στη σαμο...με γιατρους πως παει? |
Katy μην αγχώνεσαι ! Όλα θα πάνε καλά !
Από γιατρούς μιά χαρά πάει !
|
|
|
|
| |
|

katy
Μικρό Μολύβι

Aug 12, 2011
27
|
|
σας εχω πριξει??πωπωπω απλα δεν ξερω απο την μια πετυχαινω να περασω στο ονειρο της ζωης μου(μαθηματικο)και απο την αλλη φευγω πολυ μακρια απο την ζωη που εχω εδω(λαρισα)...αγχωτικο αυτο...με 14254 μαλλον πιανω σαμο και θελω να μαθω για τιν ζωι εκει...εκπτωσεις στα αεροπορικα εισιτιρια εχουμε?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν μας έχεις πρήξει ! Χαλάρωσε ! Έχω την εντύπωση ότι περνάς ! Εκπτώσεις έχεις αν το κλήσεις σχετικά νωρίς το εισιτήριο, αλλώς έχει και πλοίο για Πειραιά και μετά από εκεί ΚΤΕΛ για Λάρισα  !
|
|
|
|
| |
|

katy
Μικρό Μολύβι

Aug 12, 2011
27
|
|
απλα αντι για πειραια προτιμω θεσ/νικη...
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
|
|
katy έγραψε:
σας εχω πριξει??πωπωπω απλα δεν ξερω απο την μια πετυχαινω να περασω στο ονειρο της ζωης μου(μαθηματικο)και απο την αλλη φευγω πολυ μακρια απο την ζωη που εχω εδω(λαρισα)...αγχωτικο αυτο...με 14254 μαλλον πιανω σαμο και θελω να μαθω για τιν ζωι εκει...εκπτωσεις στα αεροπορικα εισιτιρια εχουμε? |
Αν έχεις την Σάμο πολύ πάνω π.χ κάτω απο τα υπόλοιπα μαθηματικά νομίζω το πιθανότερο είναι πως περνάς Σάμο, οι αποστάσεις δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα, συγκοινωνία υπάρχει ευτυχώς... Θέμα συνήθειας μάλλον.... Άν το θες πολύ το μαθηματικό δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι το μέρος...
|
|
|
|