Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Φοιτητικές Εστίες [Λέσβος 2011] |
|
|
ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Εστιες |
| Στεγαση |
|
42% |
[ 3 ] |
| Εστιες |
|
57% |
[ 4 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 7 |
|
| Συγγραφέας |
Φοιτητικές Εστίες [Λέσβος 2011] |
| |
|
|
|
Γεια σας..Ειμαι πρωτοετης κ σ λιγες μερες θα παω Μυτιληνη για να κανω την εγγραφη μου...θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις τι παιζει μ τις εστιες,..;;;;;;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ψηφίζω στέγαση γιατί οι εστίες είναι εκτός Μυτιλήνης κατά πολλά χιλιόμετρα. Και τώρα πια που πληρώνουμε τα εισιτήρια, δεν θα σου βγει και τόσο φτηνό το πήγεν'έλα...
Ψηφίζω εστία γιατί η στέγαση μπορεί να σου φανεί πολύ ακριβή αλλά θα είσαι στο κέντρο και θα έχεις δίπλα σου όλα τα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ...
You better deside for yourself με τη βοήθεια και άλλων...μάζεψε ιδέες από όλους εδώ μέσα!!
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:53 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Αν δεν μπορουν οι γονεις σου να στηρίξουν ενα σταθερό έξοδο ενοικίου τον μήνα, εννοείται εστίες! Τώρα τα περί ταξι και λεωφορείου και φαγητού είναι στις δικές σου επιλογές καθαρά. Αν δεν θες να πληρώσεις ταξι, δεν εχεις ρε παιδί μου φοιτητές ήμασταν κι εμεις , μένεις σε εναν φίλο το βράδυ. Επίσης με τον καιρό δικτυώνεσαι οπότε και πάλι όλο και κάποιον θα βρεις να γυρίζεις το βράδυ στις εστίες. Το εισιτήριο του λεωφορείου, οκ δε θα πηγαινοέρχεσαι όλη μέρα, με τον καιρό όπως και να χει θα μάθεις να κάνεις το κουμάντο σου! Όπως και να το πάρεις ένα ενοίκιο, είναι ένα εξοδο παραπάνω, αν δεν μπορεις να το κάνεις, δεν το κάνεις. Επίσης είναι και τα πάγια, ρεύμα, νερό. Επειδή τα περάσαμε και ξέρουμε θα παρακαλέσω να μην δίνονται τόσο βιαστικές κι επιπόλαιες απαντήσεις.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ψηφιζω εστιες...
μενω σε εστια και αν δεν εχεις προβλημα με τον μικρο χωρο εξοικονομεις πολυ χρημα, απο λογαριασμους και εχεις καρτα δωρεαν για τις μετακινησεις σου, αν παρεις εστια!
μπορει να εισαι μακρια απο την πολη και αυτο να αποτελει μειονεκτημα, αλλα το συνηθιζεις πολυ συντομα! βεβαια παιζει και ρολο ο τροπος ζωης σου και το τι θελεις να κανεις!
οτι θελεις ρωτα με μενω σε εστια
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας...ακομα δν ξερω τι θα κανω...μεχρι την Πμεπτη που θα ειμαι Μυτιληνη θα εχω αποφασισει!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
εστίες ασυζητητί...αν και δεν τις έχω δεί ακόμα :p
|
|
|
|
| |
|

melaki
Έμπειρος

Aug 24, 2008
289
Τόπος: corfu
|
|
Να ξέρεις πάντως πως αν μένεις σε εστία και είσαι με μια κοπέλα απαγορεύεται να μένει σπίτι σου!Αν σας δουν την έβαψες!Επίσης ακόμη και σε ένα μικρό σπιτάκι τ προτιμώ...Νιώθω πιο ανεξάρτητη και ήρεμη!Συν ότι οι εστίες είναι μες στην υγρασία!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εξαρτάται την εστία.........
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, σορρυ κιόλας, η εστία είναι λύση ανάγκης....όχι σικάτη επιλογή!!!
Έλεος πια! αμα δεν την έχετε ανάγκη μην μπείτε καν στη διαδικασία να τη στερήσετε απο κάποιον που την έχει!
|
|
|
|
| |
|
|
|
διευκρινίζω: δεν έχω μεγάλη οικονομική δυνατότητα οπότε είναι καλή επιλογή για εμένα οι εστίες
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |