Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Εγγραφή σε τμήμα, με εξετάσεις πέραν κατακτηρίων; |
|
|
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα |
| Συγγραφέας |
Εγγραφή σε τμήμα, με εξετάσεις πέραν κατακτηρίων; |
| |
|
|
|
Καλησπερα!
ειχα ξαναγραψει ενα topic και ρωταγα κατα ποσον ειναι ευκολη η σχολη πολιτισμικης τεχνολογιας και επικοινωνιας για ενα παιδι απο θεωρητικη.Τωρα θελω να ρωτησω εαν υπαρχουν εξετασεις περαν των κατακτηριων για να γραφτει στην σχολη ενασ φοιτητης απο αλλη σχολη,τι θελω να πω¨-Οπως υπαρχουν οι κατατακτηριες,αντιστοιχα να δινεις εξετασεις για να μπεις στο τμημα,μου το ειχε αναφερει μια κοπελα και θα ηθελα να μαθω αν και κατα ποσον ισχυει.Για εξωτερικο που το εχω ψαξει,υπαρχει η δυνατοτητα credit transfer για να εισαχθεις σε καποιο σχετικο προγραμμα της επιλογης σου.Δεν ξερω αν εφαρμοζεται η μεθοδος του credit transfer στην ελλαδα η καποια αλλη μεθοδος,παντως θα το ψαξω!
ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας,καλες γιορτες.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς!
Από όσο ξέρω μόνο με πανελλαδικές μπορείς να εγραφείς σε ένα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Ρώτα κανά διευθυντή λυκείου ή κάποιον υπεύθυνο σε κανά φροντιστήριο.
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 1:09 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
δυστυχως αλλη λυση δεν υπαρχει ειναι μονοδρομος! η κατατακτηριες η πανελληνιες η 10%..... διαλεγεις και παιρνεις. αν ησουν αγγλια θα ταν πιο ευκολο, αλλα ειμαστε ελλαδα....
δυστυχως δεν εχεις επιλογες.... απο οσο γνωριω.....
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Κάτι τέτοια απαρχαιωμένα πάνε να αλλάξουν μερικοί νέοι νόμοι και επειδή αντιδρούν κάποιοι, όλο και καθυστερούν οι αλλαγές.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |