Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς τμ. Γεωγραφίας > Ας γνωριστούμε! |
|
|
τμ. Γεωγραφίας |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς τμ. Γεωγραφίας > Ας γνωριστούμε! |
| |
|

angpap
Ψαρούκλα

Sep 07, 2013
4
|
|
Καλημέρα παιδιά! Σκέφτηκα να δημιουργήσω το συγκεκριμένο θέμα, καθώς δεν βρήκα κάτι ανάλογο στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ας γνωριστούμε όλοι οι πρωτοετείς του τμήματος Γεωγραφίας λοιπόν!
Ονομάζομαι Άγγελος, και πλέον ανήκω στους πρωτοετής του τμήματος Γεωγραφίας στην Μυτιλήνη. Από ενδιαφέροντα, ασχολούμαι πάρα πολύ με την μετεωρολογία και διατηρώ συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στο ζήτημα της φιλοξενίας και της συντήρησης των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών Νέας Μάκρης Αττικής και Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Επίσης, η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μέσα στα πράγματα που μου αρέσουν να κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν !
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας παιδιά έψαχνα και εγω να βρω κάτι ανάλογο τόσες ημέρες! Με λένε Ηλιάνα και μου αρέσει να σχεδιάζω και επέλεξα το τμήμα επειδή θα ασχοληθούμε και με την σχεδίαση χάρτη! Ελπίζω να περάσουμε τέλεια!!!
|
|
|
|
| |
|

angpap
Ψαρούκλα

Sep 07, 2013
4
|
|
Καλησπέρα Ηλιάνα! Επιτέλους, χαίρομαι που γνωρίζω το πρώτο άτομο από τη σχολή μου!  Εννοείτε ότι θα περάσουμε όμορφα! Έκανες εγγραφή?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς ορίσατε παιδιά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Μυτιλήνη. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλό κουράγιο στην αναζήτηση σπιτιού σε περίπτωση που δεν έχετε βρει. Απολαύστε όσο μπορείτε τα φοιτητικά σας χρόνια.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Sexy_Kalogria έγραψε:
Καλώς ορίσατε παιδιά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Μυτιλήνη. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλό κουράγιο στην αναζήτηση σπιτιού σε περίπτωση που δεν έχετε βρει. Απολαύστε όσο μπορείτε τα φοιτητικά σας χρόνια.  |
geia sas paidia onomazomai sofia vevaia den eimaste sto idio tmhma egw anhkw sto tmhma perivallontos 8a xarw poly na sas gnwrisw.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πως σας φάνηκε η Μυτιλήνη παιδιά?
|
|
|
|
| |
|

SofiaW
Ψαρούκλα

Sep 16, 2013
2
|
|
Καλησπέρα παιδιά Με λένε Σοφία και είμαι πρωτοετής στο τμήμα Γεωγραφίας!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
αγγελε πολυ ενδιαφερον το γεγονος οτι συνεργαζεσαι με το αστεροσκοπειο αλλα πως προεκυψε?
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |