|
ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Λέσβος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|

doraki
Ψαρούκλα

Sep 15, 2012
4
|
|
παιδιααα!!κανονιστε να γνωριστουμε οι πρωτοετεις της μυτιληνης!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
wow meta apo tria xronia mpainei kapoios na grapsei edw :l
mallon dn exei polu uperasei to nhsi. elpizw na mn vgainei o xeimwnas me preza!
tes pa.. Me lene Alex, eimai arketa megalh , exw adunamia sth thalassa kai eimai mellontikh katoikos ths Mutilhnhs.
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:38 am, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Δεν είναι 3 χρόνια. Στην 6η σελίδα είμαστε. Πέρυσι έγινε το τελευταίο ποστ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Litaki έγραψε:
maria_geo έγραψε:
Γεια σας παιδιά! Καλώς ήρθατε στην όμορφη Μυτιλήνη!
Οι σχολές σας Βασίλη και Ανεζα είναι στο λόφο Ξενία μαζί με την δική μου σχολή (Γεωγραφία)! Οπότε σίγουρα θα σας πετύχω στο λεωφορείο για το Πανεπιστήμιο ή στην πάνω λέσχη (που είναι γνωστό σε όλους τους φοιτητές ότι έχει καλύτερο φαγητό σε σχέση με την κάτω!!!). Εγώ πάω για 3ο έτος(πως περνάνε τα χρόνια!:Ρ), ότι χρειαστείτε μη διστάσετε! Μια καινούρια ζωή ανοίγεται μπροστά σας!!! |
Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αντε την Κυριακή Μυτιλήνη σου έρχομαι  |
γεια σας παιδιά με λένε Σοφία και πέρασα στο τμήμα περιβάλλοντος την Παρασκευή έρχομαι και είμαι κατενθουσιασμένη
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
sohoney έγραψε:
γεια σας παιδιά με λένε Σοφία και πέρασα στο τμήμα περιβάλλοντος την Παρασκευή έρχομαι και είμαι κατενθουσιασμένη |
sohoney καλώς μας όρισες στην κοινότητα και καλώς να ορίσεις και στη νησιωτική γη του Αιγαίου
Κάνε μια βόλτα τριγύρω στις σελίδες της πύλης και γράψε όπου σου κάνει κέφι και βρίσκεις ενδιαφέρον! Το site έχει εκπληκτικούς "θησαυρούς" να ανακαλύψεις... 
|
|
|
|
| |
|

SofiaW
Ψαρούκλα

Sep 16, 2013
2
|
|
Καλησπέρα και μένα με λένε σοφία πέρασα στο τμήμα γεωγραφίας και πέμπτη φτάνω στο όμορφο νησάκι Χάρηκα!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την sohoney στις Δευ, 16 Σεπ 2013 4:12 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
μα και βεβαια πρεπει να κανονισουμε μη τα λεμε μονο μεσω υπολογιστη να γνωριστουμε απο κοντα
|
|
|
|
| |
|

Pas_K
Ψαρούκλα

Sep 17, 2013
1
|
|
geia sas.... perasa sto politismikis texnologias k epikoinwnias k tn epomeni evdomada 8a er8w na kanw tn eggrafi k na kanw aitisi gia sitisi k stegasi.... mporei na m pei kapoios posoi ma8ites ginontai dextoi sts esties k pote peripou vgainoun to poioi exoun mpei sts esties???
|
|
|
|