Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς -> Λέσβος. Ας γνωριστούμε. |
|
|
ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Λέσβος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|
|
|
|
|
| |
|

danae
Ψαρούκλα

Sep 11, 2013
2
|
|
γεια σας:) ειμαι η δαναη περασα στο τμημα κοινωνικης ανθρωπολογιας και ιστοριας και ερχομαι στο νησι τριτη πρωι
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
danae έγραψε:
γεια σας:) ειμαι η δαναη περασα στο τμημα κοινωνικης ανθρωπολογιας και ιστοριας και ερχομαι στο νησι τριτη πρωι  |
Γεια σου Δανάη!
Καλώς μας όρισες στο Αιγαίο και την κοινότητα! Επ, μην μας ξεχάσεις εδώ, όταν πάς στο νησάκι, εε?. Το σίγουρο είναι πως θα το λατρέψεις
teaser:
.....λίγο από Μυτιλήνη:
....και λίγο από Πανεπιστήμιο Αιγαίου:
___
Γενικώς παιδιά πώς αισθάνεστε; Έχετε πάει ήδη στο νησάκι κάποιες/κάποιοι;
Όσοι δεν πήγατε ακόμη, πως είστε;
Είναι πολύ ενδιαφέρον να "ταξιδεύεις" μέσα από τα μάτια νέων "Αιγαιόπουλων", είναι σαν να γυρνάς λίγο (για τους παλαιότερους) στις δικές σου μικρές αναμνήσεις των πρώτων ημερών...
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Σαβ, 21 Σεπ 2013 1:14 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
SofiaW έγραψε:
Καλησπέρα και μένα με λένε σοφία πέρασα στο τμήμα γεωγραφίας και πέμπτη φτάνω στο όμορφο νησάκι Χάρηκα!!! |
Αχχχ κ εγώ έρχομαι την τετάρτη συμφοιτήτρια!!
|
|
|
|
| |
|

danae
Ψαρούκλα

Sep 11, 2013
2
|
|
ελπιζω να περασουμε τοσο καλα οσο φανταζομασταν τοσο καιρο! το νησι ειναι πανεμορφο
|
|
|
|
| |
|
|
|
καλησπερα κι απο μενα...καινουργιος κι εγω στο νησι..εκανα 10% και ηρθα μυτιληνη..και ειμαι σιγουρος πως δε θα το μετανιωσω..βεβαια δεν ξερω κανεναν αλλα ολα οκ..για πρωτη φορα περιμενω να ξεκινησουν τα μαθηματα να γνωρισω κανεναν..καλη ανταμωση λοιπον παιδες..
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |