Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Απορίες στη Μαγειρική |
| |
|
|
|
Καιρός να επιβεβαιώσω το ρόλο της νοικοκυράς και ειδικά της μαγείρισσας που μου έχουν "χρεώσει"... Για να σταματήσουμε λοιπόν -ή τουλάχιστον να περιορίσουμε- το έτοιμο φαγητό, τα delivery, κτλ, θα στείλω μερικές εύκολες συνταγούλες!! Τα υπόλοιπα πλέον εξαρτώνται από το πότε θα δημοσιευθούν οι συνταγές αυτές ώστε να τις πάρετε και να τις εκτελέσετε!! Και φυσικά θέλω feedback κάθε φορά που θα δοκιμάσετε κάποια... Και αν υπάρχει και κάτι άλλο που θα θέλατε, δέχομαι και παραγγελίες!!
Πωπωωωω, θα το πω στη μαμά μου να είναι περήφανη για την κορούλα της...
|
|
|
|
| |
|

Leonidas
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα
|
|
xaderfi σε καλύπτω... θα είμαι τακτικός επισκέπτης αυτού του θέματος! Βέβαια δεν είμαι κανένας grand chef, αλλά 13 χρόνια εργένικης ζωής στην Αθήνα, αποκομμένος από τις ρίζες και αφού τα delivery μου είχαν κάνει το στομάχι σφουγγάρι, όλο και κάτι τρελές επινοήσεις είχα στην μαγειρική...
όσο για σένα, "ας είναι περήφανη η μάνα που έβγαλε τέτοια νοικοκυρά"
|
|
|
|
| |
|
|
|
Να 'σαι καλά Leonidas!! Ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια. Δηλαδή μόλις βρήκα τον πρώτο μου fan...
Πάντως στείλε και εσύ καμιά συνταγή. Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Και φυσικά περισσότερες γεύσεις!!!
|
|
|
|
| |
|

elli
Μικρό Μολύβι

Nov 03, 2007
49
Τόπος: ΚΥΠΡΟΣ
|
|
nice
προσεχως κοντά σας "Αφέλια"
η κυπριακή κουζίνα ερχεται να σαε ταράξει τα νερά...........
|
|
|
|
| |
|

Hipisa
Έμπειρος

Sep 23, 2007
268
|
|
wow νέες γεύσεις στην κουζίνα
|
|
|
|
| |
|

elli
Μικρό Μολύβι

Nov 03, 2007
49
Τόπος: ΚΥΠΡΟΣ
|
|
ΑΦΕΛΙΑ
ΥΛΙΚΑ
1. μισό κιλό σουβλάκι χοιρινο
2.ενα ποτήρι γλυκό κρασι κοκκινο
3.νερο
4.αλατι
5.λαδι καλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ζεστένουμε το λαδι μεσα σε βαθί τυγάνι, βαζουμε μετα τα κομματια απο σουβλάκι και περιμενουμε μεχρι να κοκκινισουν λιγο. Όταν κοκκινισουν τα σουβλάκια προσθέτουμε το νερό. Μόλισ εξατμιστεί το νερο βαζούμε το κρασί
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΥΓΑΝΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
( δεν θελετε να μαθετε τι θα γίνει αν δεν το κανετε αυτό )
περιμενετε 5 λεπτά και μετα κλείνετε την φωτια
Μπορείτε να το σινοδέψετε με τυγανιτά αυγα και πατάτες.....
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Elli, σε ευχαριστούμε θερμά για τη συνταγούλα!!
Προτείνω παιδιά τις συνταγές να τις περνάμε στη θεματική κατηγορία "Συνταγές", ώστε να είναι εύκολο να βρίσκονται από εκεί!!! Ήδη το ενδιαφέρον έχει επανέλθει και αναμένουμε ιδέες για το πώς να το διαμορφώσουμε!! Προς το παρόν, θα δημοσιεύεται τουλάχιστον 1 νέα συνταγή κάθε εβδομάδα!! Κάτι σαν μόνιμη στήλη, ένα πράμα.. 
Στο myaegean ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr (βάλτε κι ένα τίτλο: "ΣΥΝΤΑΓΗ:" αν θέλετε στο mail) μπορείτε να στέλνετε, ή καλύτερα, στη σελίδα Υποβολής Άρθρου: http://my.aegean.gr/web/submit.html
 keep up cooking!! χιχι
Υ.Γ: @ Elli: μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το post σου αυτό για να το περάσουμε ως αρθράκι κάποια στιγμή, στην Κατηγορία "Συνταγές", έτσι? Δεν έχεις κανένα πρόβλημα για αυτό? Και by the way, αν υπάρχει και φωτογραφία-εικονίτσα, στείλτε μας και αυτές!
upload σε εικόνες μπορείτε να κάνετε από εδώ:
http://my.aegean.gr/gallery/myAegean/ARTICLES-FORUM/
|
|
|
|
| |
|

elli
Μικρό Μολύβι

Nov 03, 2007
49