Τι εστι Δεξια σημερα και ποιους εκφραζει..?

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας Τι εστι Δεξια σημερα και ποιους εκφραζει..?

Παρ, 05 Σεπ 2008 10:52 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

loukoumaki
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Sep 15, 2007
10

υπαρχουν και άλλα να μαθαινουμε,πολιτισμος και πολιτικη εχουν ενα κοινο τοπο ¨καμια φορα...

Σαβ, 06 Σεπ 2008 6:18 am

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Δηλαδη ψηφιζεις Πανουση? Και τι κοινο εχει με την πολιτικη ο Πανουσης εκτος απο το να τους βριζει ολους?

Σαβ, 06 Σεπ 2008 2:24 pm

Legend-x
Γκουρού
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος

Παιδιά κατά την άποψη μου δεξιά έχει καταντήσει να είναι λίγο απ'όλα δηλαδή λίγο πασοκ λίγο συριζα λίγο λαος. Θα μηλίσω τώρα συγκεκριμένα για τη ΡΟΔΟ κατ αρχας το νησι ηταν και είναι αριστερό δλδ πασοκ όμως κάτι απίστευτο έχει γίνει. Η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ συγκεντρονουν το 67% των φοιτητών δεν είναι λίγο παράξενο να γίνεται αυτο σε ένα νησι που δίνει πάντα 70 και πάνω % στο πασοκ? Θέλω τις απόψεις σας!!!

Σαβ, 06 Σεπ 2008 7:08 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503

Το ΠΑΣΟΚ ειναι αριστερο?
Η μεθοδος με την οποια η ΔΑΠ συγκεντρωνει τοσο πολυ μεγαλο ποσοστο και χρησιμοποιει καθημερινα ονομαζεται "τραμπουκισμος". Αλλα μην αγχωνεσαι. Στη σχολη μας δεν θα παρατηρησεις τετοια φαινομενα αφου σχεδον τους εχουνε θαψει... Smile

Σαβ, 06 Σεπ 2008 10:23 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

o τραμπουκισμός είναι γνωστή τακτική πολλών παρατάξεων. Από τη στιγμή που υπάρχει ο φανατισμός και η λάθος (όσον αφορά στη δημοκρατία) παιδεία όπως θίξατε και πρωτύτερα αυτά τα φαινόμενα θα υπάρχουν...

Τρι, 09 Σεπ 2008 4:49 pm

teo
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 31, 2005
51

Λοιπόν ας πιάσουμε το θέμα από την ρίζα του. Δλδ με βάση τις τάξεις που εκφράζουν κάθε χώρο. Στην χώρα μας και γενικά σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 3 "κατεθύνσεις" Δεξιά, Αριστερά και κέντρο. η δεξιά κατα βάση εκφράζεται από την αστική και μεγαλοαστική τάξη δλδ κεφάλαιο) η Αριστερά από την εργατική τάξη(δλδ προλεταριάτο) και το κέντρο από την μεσαία τάξη δλδ τους μικροαστούς και φυσικά και από την ανταλλαγή κόσμου και από Δεξιά και από Αριστερά(κατι σαν μπαλαντερ ένα πράμα).Επειδή το θέμα είναι η Δεξιά θα προσπαθήσω να δώσω την "αποψάρα" μου γι'αυτή.
Από την στιγμή που εκφράζει την αστική τάξη δλδ τα φράγκα λογικό είναι ο στόχος της να είναι η συντήρηση του κεφαλαίου σε αυτήν και γι'αυτό προσπάθεί να βάλει τον λαό αν όχι στον πάγο έστω στην συντήρηση με ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο...Αυτό συνεπάγεται χούντες, δικτατορίες, εξορίες, πολιτικές δολοφονίες και πολλά άλλα που έχει κατηγορηθεί(όχι πάντα άδικα) Αλλά αυτές είναι πρακτικές που τις εφαρμόζει όταν βλέπει ότι πάει να ΄χασει την κουτάλα μαζί με τα ζουμιά (που λέει και ο Β.Παπ).
Αν κάνουμε μια αναδρομή στην ελληνική Ιστορία από την Δικτατορία του Μεταξά και μετά θα δούμε ότι μας κυβερνάει κατα κύριο λόγο η Δεξιά. Πάρά τον εμφύλιο όπου οι αντάρτες είχαν σαφές προβάδισμα και όμως χάσαν. Παρά το Πολυτεχνείο που ήταν μια λαική εξέγερση ενάντίον της Ακροδεξιάς.Γιατί? Γιατί πολύ απλά η ελληνική Δεξια δεν ήταν ποτέ μόνη της είχε πάντα από πίσω της την μαμά Αμερική και την θεία Αγγλία.
Και εδώ θέλω να ρωτήσω τον distefo αυτή η Δεξιά υπερασπίστικε την πατρίδα? Που την ξεπούλησε στις Μεγάλες Δυνάμεις? Αυτή η Δεξιά σκότωσε ανθρώπους ως προδότες που το μόνο που κάναν ήταν να αντιστέκονται σε έναν καλυμένο κατακτητή που είχε τον μανδύα της προστάτιδος χώρας. Αυτή η Δεξιά σκότωσε ανθρώπους που δεν ήταν κομμονουνιστές όυτε καν αριστεροί αλλά επειδή είχαν τον μπατζανάκη της ξαδέρφης του θέιου γνωστό και επειδή αυτός ήταν κομμουνιστής έπρεπε να τον φάν και αυτόν...Έλεος δλδ!!
Στην τελική αυτό που υπερασπίστικαν την χώρα επί κατοχής ήταν το ΕΑΜ που δεν αποτελείτο από κομμουνιστές μόνο.Και αυτό ήταν που πολέμησε στα βουνά τους προδότες, τους δοσίλογους και τους συνεργάτες των Γερμανών οι οποίοι ακόμα κυβερνούν...
Anyway ξέφυγα από το θέμα λίγο.
Δεν λέω πως η Δεξιά είναι κακή απλά λέω πως η βασική της ιδεολογία είναι τα λεφτά και η συγκέντρωση τους σε λίγους που θα κάνουν κουμάντο στην χώρα με οποιδήποτε κόστος. Επι της ουσιίας περίπατος επί πτωμάτων...Αυτά τα ολίγα για αρχή.

Τρι, 09 Σεπ 2008 6:04 pm

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503

Ο distefo μαλλον δεν εχει κατανοησει ακριβως ουτε τι ειναι δεξια αλλα ουτε και γιατι υποστηριζει την συγκεκριμενη δεξια. Τεσπα, Η (ορθη) δεξια σαν ιδεολογια εχει σαν στοχο την συντηρηση. Αλλα οχι του κεφαλαιου κατ αναγκη. Εχει σαν στοχο την συντηρηση του ανθρωπου και της οικογενειας, του σπιτιου. Και ΟΧΙ τα λεφτα και η συγκεντρωση τους σε λιγους. Δηλαδη σαν ιδεολογια ταιριαζει απολυτα με την ανθρωπινη φυση. Για αυτο και επικρατει σχεδον παντου. Δεν αποτέλειται μονο απο χούντες, δικτατορίες, εξορίες, πολιτικές δολοφονίες και πολλά άλλα.
Εχει επισεις χτισει πετυχημενα κρατη μεσα σε ελαχιστα χρονια με ισχυρες οικονομιες απο την ημερομηνιας της ιδρυσης τους. (βλεπε Κυπρος που αρχισε να γεννιεται το 1974)
Αν μια δεξια κυβερνηση λειτουργει σωστα (και οχι σαν την Ελλαδα η την Ιταλια), τοτε ειναι μακραν το καλυτερο καθεστως.

Οσοι πολεμησαν για την υπερασπιση της χωρας τους στον πολεμο επι κατοχης, αλλα δεν ανηκαν στο ΕΑΜ, ηταν λιγοτερο πατριωτες, η δεν ηταν ηρωες? (Επειδη το εχω ακουσει και αυτο απο κουμμουνιστες)
Λενε πως δεν πολεμουσαν για τη χωρα οσοι δεν ανηκαν στο ΕΑΜ, αλλα πολεμουσαν επειδη απλα υπακουαν διαταγες απο την κυβερνηση...
Το πιστευετε αυτο???? (δηλαδη εχει πεσει τοση πολλη πλυση εγγεφαλου)

Τετ, 10 Σεπ 2008 4:17 am

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Παρατηρώ μια τάση για αναμάσηση "παλιών καλών θεματολογιών"...
Κατ'αρχην να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
Κομμουνισμός και πατριωτισμός ιδεολογικά δεν ταιριάζουν. Γιατί; Γιατί πολύ απλά η μαρξιστική ιδεολογία αναφέρεται στο διεθνισμό και στην πάλη των τάξεων, όχι στις διακρατικές διαμάχες ούτε στη διαφύλαξη πατρικών εστιών...
Παρ'όλα αυτά οι επονομαζόμενες λαϊκές οργανώσεις της αντίστασης όπως ο ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ περιέχουν τη λέξη ΕΘΝΙΚΟΣ και ΕΘΝΙΚΟ (βλέπε και λεξικό Μπαμπινιώτη).

Οπότε είναι εύλογο το ερώτημα...Γιατί τέτοιες οργανώσεις να τις προσεταιρίζεται μια ιδεολογία και κατ'επέκταση μια σφαίρα επιρροής; Ίσως ήρθε ο καιρός στον αιώνα που ζούμε πλέον να δούμε την ιστορία και με κάπως πιο κριτική ματιά, μακριά από στερεότυπα και φανατικές μονομανίες...

Τρι, 04 Νοέ 2008 4:29 am

astrud
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 11, 2007
143

distefo έγραψε:
Θα σας πω μία ιστορία:
Μέχρι το 19ο αιώνα, όχι στον αλλά μέχρι διότι αυτά που θα πώ ίσχυαν μέχρι τότε. Μέχρι τότε λοιπόν δεν υπήρχαν δεξιοί ή αριστεροί, φασίστες ή διεθνιστές, καπιταλίστες ή κομουνιστές. Υπήρχαν οι σωστοί άνθρωποι:
αυτοί που πίστευαν σε κάποια θρησκεία όποια και αν ήταν
αυτοί που ήταν σωστοί οικογενιάρχες
και φυσικά αυτοί που αγαπούσαν την πατρίδα τους και πολεμούσαν για αυτή
όποιος είχε τα παραπάνω ήταν σωστός
και υπήρχαν και οι άλλοι:
αυτοί που δεν πίστευαν πουθενά
αυτοί που είχαν διαλύμένες οικογένειες
και αυτοί που δεν νοιάζοταν για την πατρίδα τους και μπορεί να την πρόδιδαν λιποτακτώντας ή ακόμα χειρότερα δίνοντας πληροφορίες στον εχθρό όπως τους Πέρσες(π.χ.)
επειδή όμως οι "άλλοι" γινόνταν όλο και περισσότεροι δεν ήθελαν να τους αποκαλούν προδότες ή λιποτάκτες ή να τους μαλλώνουν επειδή τα έκαναν σκ**ά με το σπίτι τους, τα έκαναν ιδεολογίες. Ο λιποτάκτης και ο προδότης δηλ. είπε "εγώ είμαι διεθνιστής" ή "εγώ είμαι ειρηνιστής" ενώ η μάνα που άφησε τα παιδιά της είπε "εγώ είμαι φεμηνίστρια" και αποκάλεσαν όλους τους σωστούς "ακροδεξιούς", "οπισθοδρομικούς", "δογματικούς" κλπ.
Και ζήσαν (και ζουν)οι δεύτεροι καλά και εμείς σκ**ά...

Τι κοινό έχουν η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ και η επιστήμη? ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΕΙΡΕΣ!!!

distefo έγραψε:
Το ότι αυτοί που είπαν το Πατρις-Θρησκεία-Οικογενεια το είπαν οι Συνταγματάρχες και γενικά οι υποστηρικτές της Κυβερνήσεως της 21ης Απριλίου, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα λάθος. Όπως και το ότι οι διεθνιστές δεν ενδιαφέρονται για το έθνος τους είναι μία αλήθεια. Θα μπορούσε άνετα ένας δειλός να αποκαλέσει τον εαυτό του διεθνιστή και να ισχυριστεί ότι η πράξη του δεν είναι αποτελεί λιποταξία αλλά διεθνιστικό έργο.

Pardon…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ? ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ???? Shocked Shocked Shocked

Μα είναι σουρεαλιστικά αυτά που λες!
Παιδιά όντως είναι απίστευτο το πόσο extreme μπορεί να γίνει ο εθνικισμός έτσι?

distefo έγραψε:
Και όσο για το θέμα της 21ης Απριλίου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ύπαιθρος την δέχτηκε διότι χάρισε τα δάνεια, έφερε ρεύμα σε πολλά χωριά και τα ένωσε με δρόμους. Είναι αλήθεια ότι μετα από 3-4 χρόνια και αυτοί τα σκάτωσαν διότι ο κάθε χωροφύλακας ή αγροφύλακας το έπαιζε τοπικός άρχοντας. Ας σχολιάσουμε και το τρίπτυχο Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία. Παραδέχομαι ότι οι ελευθερίες ήταν περιορισμένες γιαυτό δεν χρειάζεται σχολιασμό. Το "παιδεία" όμως; Ποιος ήταν αυτός που έφερε την δωρεάν παιδεία; πριν με τον βασιλιά τα βιβλία τα πλήρωνες. Πολλά παιδιά σπούδασαν χωρίς να έχουν οικονομική υποστήριξη από την οικογένειά τους, αντίθετα με σήμερα όπου χρειάζονται τουλάχιστον 10.000 ευρώ το χρόνο για να σπουδάσει ένα παιδί η πλειοψηφεία των οικογενειών. Και όσο για το "Ψωμί", όπως είπα χάρισε τα δάνεια στους αγρότες, έδωσε επιδοτήσεις, έκανε έργα όπως το ηλεκτρικό εργοστάσιο στην πτολεμαϊδα και έδωσε διαμερίσματα δωρεάν ή πολύ φθηνά σε ανθρώπους των πόλεων. Για την θέση της Κυβρνήσεως της 21ης Απριλίου απέναντι στους κομουνιστές, πριν αρχίσουμε να βρίζουμε ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα είχε βγεί από έναν εμφύλιο πόλεμο στον οποίο στην μια εκ των δύο παρατάξεων ήταν οι κομουνιστές, δεν μπορείς σε λίγα χρόνια αργότερα να τους νομιμοποιήσεις.

Κλασσικά επιχειρήματα για τη δικαιολόγηση της δικτατορίας. Λες και οι Συνταγματάρχες νοιαζόντουσαν για τη Παιδεία των Ελλήνων.
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι κατά τη διάρκεια της χούντας τα σχολεία δεν ήταν χώροι εκπαίδευσης αλλά προπαγάνδας? Τι νομίζεις ότι διδάσκανε στα παιδιά εκείνη τη εποχή? Confused

Τραγικό.

distefo έγραψε:
Τέλος κάτι για εμένα, είναι λάθος να λες ότι επειδή αγαπάω την πατρίδα μου μια από τις θρησκείες της και είμαι υπέρ της οικογένειας ότι είμαι μέλος ενός πολιτικού κόμματος ή μιας εθνικιστικής οργάνωσης. Ούτε ο Λεωνίδας ανήκε σε μία από τις δύο ομάδες ούτε ο Νικόλαος Πλαστήρας ούτε και οι ομοιδεάτες τους όπως οι συγχρονοι Ιερολοχίτες ή το Τάγμα των Ευζώνων..

Ναι βρε! Αφού δεν ανήκε ο Λεωνίδας σε φασιστικό κόμμα ή εθνικιστική οργάνωση…γιατί να ανήκει ο distefo? Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh

Με συγχωρείς, σοβαρά τώρα...την εποχή του Λεωνίδα υπήρχαν πολιτικά κόμματα όπως υπάρχουν σήμερα? Υπήρχε ο εθνικισμός? Confused

Εσύ έχεις μια συγκεκριμένη - πολύ επικίνδυνη - πολιτική κατεύθυνση, ανεξάρτητα από το αν είσαι μέλος ενός πολιτικού κόμματος ή όχι. Ούτε εγώ είμαι γραμμένη σε κάποιο κόμμα, αλλά ψήφισα τον Veltroni. (….Είχα άλλη επιλογή μήπως? Sad )

Και όσον αφορά τη αγάπη για τη πατρίδα και τους αρχαίους, όλοι μας - και οι Ιταλοί και οι Έλληνες - είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας πιστεύω. Αυτό που μετράει για τις ζωές μας όμως είναι το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ. Μήπως ήρθε ο καιρός να συγκεντρωθούμε στα σοβαρά προβλήματα της Ελλάδας και να αφήσουμε τους μύθους της Ιστορίας λιγάκι? Ζούμε στις 2 πιο διεφθαρμένες χώρες της Ε.Ε., που έχουν και από τους χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης…δεν έχουμε κ πολλούς λόγους για να αγαπάμε τις πατρίδες μας μου φαίνεται (βασικά μόνο ένας ψυχοπαθής θα έλεγε κάτι τέτοιο για τη Ιταλία…είναι τα πράγματα εδώ πέρα τόσο χάλια που νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο πάτωμα πλέον…ελπίζω δηλαδή να μη υπάρχει πιο πάτωμα απ’αυτό… Sad ). Θέλω να πω ότι είναι πραγματικά γελοίο να ασχοληθούμε ακόμα με πράξεις που έγιναν πριν από χιλιάδες χρόνια. Έλεος ο Έλληνας ΔΕΝ είναι πια ο Λεωνίδας των Θερμοπυλών, ο Μεγαλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης etc etc... Πάνε αυτά. Ο Έλληνας είναι ο Ζαχόπουλος (απίστευτο το σκάνδαλο με τη Τσέκου! μου θύμισε ένα noir book του Πέτρου Μάρκαρη που είχα διαβάσει…) και ο εθνικιστής του ΛΑΟΣ. Καλύτερα να το παραδεχτούμε αυτό και να προχωρήσουμε.

Anyway, το τι σημαίνει δεξιά - ή μάλλον ακροδεξιά - σήμερα από άποψη ιδεολογίας, το εξηγεί πολύ καλά ο distefo πιστεύω.

Τετ, 12 Νοέ 2008 2:37 am

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Παράθεση:
Εχει σαν στοχο την συντηρηση του ανθρωπου και της οικογενειας, του σπιτιου. Και ΟΧΙ τα λεφτα και η συγκεντρωση τους σε λιγους.

Ολες οι κοινωνικές ιδεολογίες έχουν βάση το χρήμα και το μοιρασμό της πίτας.Ολα τα υπόλοιπα μπαίνουν για να "στολιστεί" η απληστία μας με ένα ιδεολογικό και ηθικό λόγο γιατί όπως και να το κάνουμε αν δεν έχεις και έναν ιδεολογικό λόγο της προκοπής είσαι για κλάμματα και έξω από δω έχουμε και δουλειές να κάνουμε.

Σε όλες τις συγκρούσεις όλοι σου λένε οτι έχουνε δίκιο.Λέγανε παλιά

-Εμείς έχουμε το Θεό με το μέρος μας!
Και λέγαν οι άλλοι
-Πριτς εμείς τον έχουμε!

Και δώστου ξύλο λες και άλλη δουλειά δεν είχε ο Θεός.

Σήμερα λένε

-Εμείς σκιζόμαστε για το καλό της κοινωνίας,για το δίκαιο και το αγνό.
Και λένε οι άλλοι
-Οχι εμείς νοιαζόμαστε για το καλό της κοινωνίας και το λαό.

Επειδή έχω κέφια θα κάνω μετάφραση.

Μετάφραση

Δεξιοί(αυτοί που έχουν)

-Εμείς έχουμε λεφτά και θέλουμε να τα κρατήσουμε.Αμ τι χαζοί είναι να τα αφήσουμε?

Για αυτό και τους είπανε συντηρητικόύς.Tα λεφτά θέλουν να κρατήσουν.Ολα τα άλλα λόγια του αέρα.

Αριστεροί

-Οχι τα λεφτά σε λίγους να πάρουμε και εμείς.

Oι μπροστάρηδες δηλαδή τα παίρνουν και γίνονται σύστημα.Αυτοί οι 5-10 που φαίνονται.Γιατί οι πολλοί,ο λαός πάντα μα πάντα μένει πίσω στη μοιρασιά.Και δώστου λόγου μετά.Πως γίνεται σε κάθε επανάσταση να συμβαίνει αυτό????

-Νικήσαμε στην επανάσταση!!!
-Ναιιιιιιι!
-Για μια καλύτερη κοινωνία!!
-Γιουπιιιιιι!
-Και από αύριο νέοι φόροι!!!
-?????

Μετά οι άλλοι που τους ρίξανε γίνονται αυτοί "επανάσταση" και πάει τούμπα.

Και όποιος θέλει ας με βγάλει ψεύτη με ιστορικό παρακαλώ πολύ παράδειγμα.

Κοινως καμιά οικογένεια,καμιά θρησκεία,κανένα πιστεύω επανάστασης.Ολα γίνονται για το ποιος θα πάρει το... πολύ από το παπλωμα.Τα μπλα μπλα είναι για τους πολλούς.

Εδώ επίσης να πούμε οτι και οι αριστεροί δεν είναι κατά της οικογένειας.Να εξηγούμαστε.Μαι χαρά υπέρ είναι και αυτοί.Αλλά όλα τα παραπάνω ισχύουν.

Κοινώς η δεξία και αριστερά είναι ο αιώνιος καβγάς ανάμεσα σε αυτόν που έχει και θέλει να τα κρατήσει και σε αυτόν που δεν έχει και θέλει να φάει.Και αυτό είναι φαύλοςς κύκλος.

Εκτός από την Ελλάδα όπου όπως ξαναείπα ψηφίζουμε με βάση το μέσο και για να διοριστούμε στο δημόσιο καθώσον πιο έξυπνοι σα λαός έχουμε καταλάβει οτι όλα αυτά είναι αηδίες και μήτε σε δεξιές μήτε σε αριστερές μήτε σε τίποτα δεν πιστέουμε και θέλουμε απλά να διοριστούμε.

Sorry κιόλας...

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Σημερα στις 18:00 εχουμε μαθημα πιλατες!

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Ομάδα Yoga Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Ιαν 2015 9:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις το μαθημα για σημερα ακυρωνεται

Τρι, 02 Δεκ 2014 10:46 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Τι θα κανουμε σημερα στο μαθημα;

Σαβ, 26 Οκτ 2013 2:14 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Τι εστι Αριστερα σημερα, και ποιους ε...

από Dali_Doc
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 20

Δευ, 13 Νοέ 2006 2:25 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics