ΤΜΣΠΣ - Κατατακτήριες εξετάσεις & Βιβλιογραφία - Ερωτήσεις

τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων

Συγγραφέας ΤΜΣΠΣ - Κατατακτήριες εξετάσεις & Βιβλιογραφία - Ερωτήσεις

Σαβ, 21 Μάϊ 2011 10:32 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

kamari
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

May 21, 2011
3
Τόπος: Αθήνα

Καλησπέρα σε όλους σας και συγχαρητήρια για το forum!

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο τριγυρνάει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο των κατατακτηρίων για την ένταξη στο τμήμα σας!
Δεν έχω απορείες για τη ζωή στη Σύρο,ούτε για την ίδια, καθώς είναι λατρεμένο μέρος και μπορώ να φανταστώ άνετα τη ζωή μου εκέι!
Μόλις τελέιωσα με τη σχολή μου στην Αθήνα (συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης) και κατα τη διάρκεια των σπουδών μου έψαξα εκτενέστερα το περιεχόμενο του αναφερόμενου τμήματος!
Για να μην φλυαρώ, γνωρίζω το περιεχόμενο των σπουδών και θεωρώ πως είναι ένας πολύπλευρος χώρος που με προσελκύει, ωστόσο γνωρίζω καλά πως όλα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα από την οπτική των φοιτητών! Επίσης μιλώντας για δεύετερο πτυχίο, φυσικά και με ενδιαφέρει (όπως και όλους μας) η επαγγελματική αποκατάσταση... Όχι, δνε ψάχνω κάτρι που θα με κάνει πλούσια, ούτε έχω την ιδέα της ουαου καταξίωσης! Απλά αν υπάρχει εύρως εφαρμογής του γνωστικού αντικειμένου!!!
Για αυτό το λόγο θα ήθελα τη γνώμη σας... Smile

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

υγ: ήταν που δεν θα φλυαρούσα! Rolling Eyes

Σαβ, 21 Μάϊ 2011 5:52 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

καλησπέρα από εμένα...

η απάντηση στο ποια σχολή είναι καλή και με επαγγελματική αποκατάσταση είναι μια απάντηση που όλοι θα θέλαμε να έχουμε για να σπεύσουμε σε αυτήν την σχολή....

αυτό το ερώτημα δυστυχώς δεν απαντάται εύκολα... και για μένα καλό είναι να είμαστε σε μια σχολή που να μας ενδιαφέρει και να την αγαπάμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε... διότι επαγγελματική αποκατάσταση γενικά είναι δύσκολη στην Ελλάδα... στο εξωτερικό ίσως.....

είχα μπει και γω στο "τρυπάκι" της δεύτερης σχολής, μιας και το όνειρο μου είναι η Νομική... όμως ξέρω ότι και η νομική όπως και η Κοινωνιολογία, η σχολή μου, δεν έχουν επαγγελματική αποκατάσταση κυρίως εδώ... γι αυτό και ένα καλό μεταπτυχιακό καλύπτει αυτήν την ανάγκη...

Τα μεταπτυχιακά είναι καλές λύσεις για να κάνουμε επιπλέον σπουδές, αρκεί να επιλεγεί προσεκτικά...

αυτά απο μένα και να κλείσω με μια δική μου πεποίθηση...: όποιος είναι καλός σε κάτι και το αγαπά δεν χάνεται...

Κυρ, 22 Μάϊ 2011 12:50 am

kamari
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

May 21, 2011
3
Τόπος: Αθήνα

Συμφωνώ μαζί σου και πάντα είχα την αποψή οτι πρεπει να μας αρεσει αυτό που σπουδάζουμε, για αυτό άλλωστε επελεξα το συγκεκριμένο πρώτο πτυχίο... Όσο για τα μεταπτυχιακά, έχω ήδη στειλει τις αιτήσεις μου αλλά πίστεψε με... ο χώρος και ο κύκλος σε αυτό που έχω σπουδάσει είναι τοσο περίεργος που μόνο αν το δεις απο μέσα το κατανοείς!!!!!

Το ερώτημα μου δεν είναι ποια σχολή έχει επαγγελματική αποκατάσταση, θα ήταν αστείο να έχω μία τέτοια απορία!!!!
Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά Blush

Το ερώτημα αφορά στο συγκεκριμένο τμήμα της Σύρου! Ποια η εμπειρία των παιδιών που ήδη σπουδάζουν και πως βλέπουν τα πράγματα??? Πάντα οι φοιτητές της εκάστοτε σχολής γνωρίζουν ποιο πολλά...

Κυρ, 22 Μάϊ 2011 11:32 am

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

xixixi ναι σωστα δικιο εχεις!!

Κυρ, 22 Μάϊ 2011 5:06 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

kamari καλωσόρισες στην παρέα του My! Smile
Θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε κοντά μας no matter what!!

kamari έγραψε:
Το ερώτημα αφορά στο συγκεκριμένο τμήμα της Σύρου! Ποια η εμπειρία των παιδιών που ήδη σπουδάζουν και πως βλέπουν τα πράγματα??? Πάντα οι φοιτητές της εκάστοτε σχολής γνωρίζουν ποιο πολλά...

Είδες πιο αναλυτικά μήπως το topic στο τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων (Σύρος)? Έχει αρκετά στοιχεία και πληροφορίες, οι οποίες καλύπτουν ίσως ένα ευρύ φάσμα ερωτημάτων σχετικά με το τμήμα! Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από εκεί ως "αφετηρία", και είμαστε εδώ και πάλι για να προσφέρουμε ό,τι εξτρά σου έρθει ως απορία!

welcome again!! Smile

Πεμ, 29 Αύγ 2013 7:34 pm

marilena
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 29, 2013
3

Παιδιά πως θα βρω τη βιβλιογραφία για να διαβάσω για κατατακτήριες;Παλιά θέματα για να καταλάβω στυλ και επίπεδο δυσκολίας; Η ύλη πιστεύετε οτι θα διαφοροποιηθεί φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές;

Ευχαριστώ!!!

Πεμ, 29 Αύγ 2013 7:48 pm

marilena
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 29, 2013
3

Γειά σας!
Ελπίζω στην πολύτιμη βοήθειά σας!
Θέλω να δώσω κατατακτήριες όμως δεν βρίσκω ποια είναι η βιβλιογραφία..Η ύλη, αν είναι κάθε χρόνο η ίδια, έχει αναρτηθεί, αλλα ποιά βιβλία να αναζητήσω;; Θα μπορούσα να βρω και παλιά θέματ να καταλάβω το στυλ και το επίπεδο των εξετάσεων;Γνωρίζετε ίσως κάποιον καθηγητή που θα έπρεπε να αναζητήσω και θα μπορούσε να με διαφωτήσει;

Ευχαριστώ πολύ.

Πεμ, 29 Αύγ 2013 9:14 pm

tzorvas
Γκουρού
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side

#deleted

Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:38 am, 2 φορές συνολικά

Σαβ, 31 Αύγ 2013 8:43 pm

marilena
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 29, 2013
3

tzorvas έγραψε:
καλώς μας ήρθες Smile

κατατακτήριες για ποιο τμήμα; για το μηχανικών σχεδίασης της σύρου;
ακριβώς μηχανικων σχεδιασης Συρου.

Σαβ, 31 Αύγ 2013 8:49 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

marilena έγραψε:
tzorvas έγραψε:
καλώς μας ήρθες Smile

κατατακτήριες για ποιο τμήμα; για το μηχανικών σχεδίασης της σύρου;
ακριβώς μηχανικων σχεδιασης Συρου.

marilena καλωσόρισες στην κοινότητα, και με το καλό, ό,τι και αν αποφασίσεις, να σε έχουμε κοντά μας! (ακόμη και αν δεν επιλέξεις τελικά να είσαι σε τμήμα του Αιγαίου μας!) Smile

Η ιστοσελίδα του τμήματος ΜΣΠΣ της Σύρου γενικά περιλαμβάνει ένα σετ από πληροφορίες και ενημερώνεται συνεχώς και τακτικά. Π.χ. έχει κάποιες αναφορές εδώ για τις Κατατακτήριες Εξετάσεις: http://www.syros.aegean.gr/proptyhiakes-spoudes/katataktiri...asis-.aspx [edit: χμ, είναι περσινές, πρέπει να ενημερωθούν!]

Μη διστάσεις όμως να πάρεις ένα τηλέφωνο στη Γραμματεία. Η κα. Ρούσσου ή η κα. Δαφνά (εκτός αν αλλάξει κάτι, όποιος κι αν είναι anyways) θα μπορούν άμεσα να σε κατατοπίσουν σε τυχόν εξτρά απορίες, για αρχή... Δες εδώ τα σχετικά τηλέφωνα: http://www.syros.aegean.gr/hrisimes-plirofories/epikinonia.aspx

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ψήφισμα (9/2/2021) του ΤΜΣΠΣ σχετικά ...

Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Απαντήσεις: 0

Τετ, 10 Φεβ 2021 8:31 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ερωτήσεις πρωτοετή για σπουδές / μέρι...

από flery
Συζήτηση: τμ. Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών Απαντήσεις: 8

Πεμ, 25 Αύγ 2016 11:00 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Εμπειρία και διευκρινίσεις για Κατατα...

από stella-3
Συζήτηση: τμ. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας & Ιστορίας Απαντήσεις: 8

Δευ, 10 Νοέ 2014 10:04 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Τριήμερο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Επισ...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Απαντήσεις: 1

Κυρ, 16 Δεκ 2012 5:11 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Εξετάσεις Αγγλικών και ερώτηση για ερ...

από irene_stam
Συζήτηση: τμ. Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Απαντήσεις: 3

Κυρ, 30 Σεπ 2012 1:15 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics