ερωτήσεις πρωτοετή για σπουδές / μέριμνα / τμ.Επιστ.Θάλασσας

τμ. Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών

Συγγραφέας ερωτήσεις πρωτοετή για σπουδές / μέριμνα / τμ.Επιστ.Θάλασσας

Πεμ, 25 Αύγ 2016 11:00 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

flery
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 21, 2016
7

Γεια σας! Επειδή είμαι λιγο ασχετη και δεν ξερω πως λειτουργει το ολο θεμα της εγγραφης θελω να ρωτησω:
α) Μεχρι ποτε είναι η διορια των εγγραφων
β) Εχοντας κλεισει τα 18 για την εγραφη χρειαζεται να παρευρεθώ και εγω ή μπορει να το κανει και καποιος γονιος?
γ) Η εστια που εχετε είναι καλη? Πως είναι τα δωματια?
δ) Τι γνωρίζεται για το τμημα επιστημων της θαλασσας?
-εχει καλους καθηγητές? -παιδια που εχουν τελειωσει βρισκουν δουλεια?

Ευχαριστώ!

Πεμ, 25 Αύγ 2016 11:37 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

flery έγραψε:
Γεια σας! Επειδή είμαι λιγο ασχετη και δεν ξερω πως λειτουργει το ολο θεμα της εγγραφης θελω να ρωτησω:
α) Μεχρι ποτε είναι η διορια των εγγραφων
β) Εχοντας κλεισει τα 18 για την εγραφη χρειαζεται να παρευρεθώ και εγω ή μπορει να το κανει και καποιος γονιος?
γ) Η εστια που εχετε είναι καλη? Πως είναι τα δωματια?
δ) Τι γνωρίζεται για το τμημα επιστημων της θαλασσας?
-εχει καλους καθηγητές? -παιδια που εχουν τελειωσει βρισκουν δουλεια?

Ευχαριστώ!

σημείωση: το topic μεταφέρθηκε στο sub-forum του τμήματος Επιστημών της Θάλασσας για συνέπεια ως προς πληροφορία

Πεμ, 25 Αύγ 2016 11:42 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Flery,
για τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για πρωτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές, θα βρεις εδώ όλες τις επίσημες πληροφορίες του πανεπιστημίου (η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς):
https://quality.aegean.gr/ypodoxi/

Για το τμήμα, οι τυπικές-γενικές πληροφορίες θα βρείς μερικές στην επίσημη σελίδα του:
http://www.mar.aegean.gr/index_el.php

Πιστεύω ως ένα πρώτο βήμα, να βοηθούν. Για τη σελίδα "Υποδοχής" είναι ο μπούσουλάς σου, καθώς ενημερώνεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο, θα βρεις εκεί όλες τις ακριβείς και σωστές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να χαωθείς με τρίτες πηγές ή άλλες ανακοινώσεις.
(η "πηγή" είναι εκεί, και η Γραμματεία του τμήματός σου).

Για άλλες, πιο άτυπες πληροφορίες ή απόψεις παιδιών, μπορεί κάποια ή κάποιος από παλαιότερους να περάσει από εδώ να σου προσφέρει κάποιες πληροφορίες.

Όμως, για θέματα Εγγραφών κλπ, επειδή αυτά αλλάζουν και μόνο οι Γραμματείες μπορούν να προσφέρουν επίσημη ενημέρωση, έχε υπομονή ώστε να βρεις τις επίσημες πληροφορίες.
Wink

Παρ, 26 Αύγ 2016 9:54 am

Bacon
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jun 19, 2010
15
Τόπος: Αθήνα

γεια σου!
Στην εγγραφη μπορεις να πας ειτε μονη, ειτε να στειλεις καποιον αλλα παντα με εξουσιοδότηση. Απο την σελιδα του τμηματος θα ενημερωθεις για το πως γινονται οι εγγραφες.
Οι εστίες είναι μια χαρά και οι ανθρωποι στην διοίκηση που θα σε βοηθήσουν με αυτά ειναι πολυ εξυπηρετικοί.
Το τμήμα της Θαλασσας ειναι παρα πολυ ενδιαφερον απο οτι μου χουν πει, μπες και τσεκαρε τα μαθηματα και τα εργαστηρια. Δουλεια θα βρεις οπως θα βρουμε ολοι μας αυτη την εποχη Poke Tounge Αν σε ενδιαφερει το θεμα και το χεις θα βρεις μια ακρη, μιας και υπαρχουν ερευνητικα προγραμματα, πρακτικες κλπ

Παρ, 26 Αύγ 2016 3:22 pm

flery
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 21, 2016
7

inertia έγραψε:
Flery,
για τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για πρωτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές, θα βρεις εδώ όλες τις επίσημες πληροφορίες του πανεπιστημίου (η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς):
https://quality.aegean.gr/ypodoxi/

Για το τμήμα, οι τυπικές-γενικές πληροφορίες θα βρείς μερικές στην επίσημη σελίδα του:
http://www.mar.aegean.gr/index_el.php

Πιστεύω ως ένα πρώτο βήμα, να βοηθούν. Για τη σελίδα "Υποδοχής" είναι ο μπούσουλάς σου, καθώς ενημερώνεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο, θα βρεις εκεί όλες τις ακριβείς και σωστές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να χαωθείς με τρίτες πηγές ή άλλες ανακοινώσεις.
(η "πηγή" είναι εκεί, και η Γραμματεία του τμήματός σου).

Για άλλες, πιο άτυπες πληροφορίες ή απόψεις παιδιών, μπορεί κάποια ή κάποιος από παλαιότερους να περάσει από εδώ να σου προσφέρει κάποιες πληροφορίες.

Όμως, για θέματα Εγγραφών κλπ, επειδή αυτά αλλάζουν και μόνο οι Γραμματείες μπορούν να προσφέρουν επίσημη ενημέρωση, έχε υπομονή ώστε να βρεις τις επίσημες πληροφορίες.
Wink

ευχαριστώ πολύ!!

Παρ, 26 Αύγ 2016 3:23 pm

flery
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 21, 2016
7

Bacon έγραψε:
γεια σου!
Στην εγγραφη μπορεις να πας ειτε μονη, ειτε να στειλεις καποιον αλλα παντα με εξουσιοδότηση. Απο την σελιδα του τμηματος θα ενημερωθεις για το πως γινονται οι εγγραφες.
Οι εστίες είναι μια χαρά και οι ανθρωποι στην διοίκηση που θα σε βοηθήσουν με αυτά ειναι πολυ εξυπηρετικοί.
Το τμήμα της Θαλασσας ειναι παρα πολυ ενδιαφερον απο οτι μου χουν πει, μπες και τσεκαρε τα μαθηματα και τα εργαστηρια. Δουλεια θα βρεις οπως θα βρουμε ολοι μας αυτη την εποχη Poke Tounge Αν σε ενδιαφερει το θεμα και το χεις θα βρεις μια ακρη, μιας και υπαρχουν ερευνητικα προγραμματα, πρακτικες κλπ

ευχαριστώ πολύ!! χαχαχα ωραια τοτε

Δευ, 26 Σεπ 2016 1:23 pm

kateoik
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 26, 2016
1
Τόπος: Μυτιλήνη

Γεια σαααας, ειμαι πρωτοετης φοιτητρια και οπως ειναι λογικο δεν ξερω που παν τα τεσσερα Poke Tounge
Πηγα στη σχολη σημερα να ολοκληρωσω τη διαδικασια εγγραφης μου, ξεμπερδεψα με τα χαρτια αλλα δεν πολυκαταλαβα τι πρεπει να κανω εγω στο διαδικτυο. Το site του πανεπιστημιου που μου δωσαν για να δημιουργησω τους προσωπικουσ μου κωδικουσ ζηταει εναν κωδικο τον οποιο δεν μου δωσαν και δεν ξερω που θα τον βρω!
Επισης, πως θα γραφτω στα εργαστηρια? HELP MEEEEEEE

Τετ, 28 Σεπ 2016 3:27 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Ποιο site σου έδωσαν;

Λογικά ο κωδικός που σου ζητάει είναι ο κωδικός που θα σου δώσουν από τα εργαστήρια. Οι υπεύθυνοι των εργαστηρίων είναι οι υπάλληλοι ΕΤΕΠ. Από αυτούς θα πας να τον ζητήσεις.
Αν θυμάμαι καλά, τα εργαστήρια είναι στον τελευταίο όροφο, άρα και το γραφείο τους κάπου εκεί θα είναι. Αν δεν τους βρεις ρώτα όποιον παλιό βρεις μπροστά σου και θα ξέρει να σου πει.

Μπορείς βέβαια πάντα να ρωτάς και στη γραμματεία για ό,τι απορία έχεις σχετικά με διαδικαστικά.

Τετ, 28 Σεπ 2016 3:29 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Γεια δείτε εδώ: http://www.aegean.gr/aegean2/news/2016_17/general/2016_9_9_unsernames.html ρε παιδιά λίγο.

Έχουν αλλάξει κάποιες διαδικασίες, η σελίδα αυτή συνοψίζει κάποια βασικά βήματα...

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή [*] Είμαι από -[DELETED]- και ήθελα ν...

από TryUnluck
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet Απαντήσεις: 1

Παρ, 01 Νοέ 2019 12:32 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Σπουδές χωρίς παρακολούθηση

από Augustus
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών Απαντήσεις: 0

Τετ, 14 Αύγ 2019 9:34 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερώτηση για μεταπτυχιακές σπουδές στη...

από TOMH_A-A
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 12

Κυρ, 20 Ιούλ 2014 11:43 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις σχετικά με το τμήμα Επιστημών της Θάλ...

Συζήτηση: τμ. Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών Απαντήσεις: 34

Τετ, 03 Ιούλ 2013 9:40 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δίκαιο της Θάλασσας & Αποκλειστικ...

από e3iswsi
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 1

Τετ, 13 Ιούν 2012 7:47 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics