Καλησπέρα παιδιά
Αρχικά συγγνώμη αν γράφω σε λάθος τόπικ ή αν επαναλαμβάνομαι, διάβασα τα όσα συμβουλεύατε τους περσινούς υποψήφιους και πρωτοετείς αλλά δεν έβγαλα και πολύ νόημα...
Έχω κάποιες ερωτήσεις για έναν άμεσα ενδιαφερόμενο για το συγκεκριμένο τμήμα, που πρέπει να συμπληρώσει μηχανογραφικό μέχρι τις 5 Ιουλίου.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι από την Θεωρητική αλλά του αρέσει πολύ η πληροφορική, οι υπολογιστές κτλ. (Ενδεικτικά να αναφέρω ότι έχει ecdl expert από το δημοτικό). Απλά στάθηκε άτυχος στην Θεωρητική και ψάχνουμε τι άλλο μπορεί να κάνει αλλά και του άρεσε εξαρχής και η πληροφορική μόνο που δύσκολα πιάνει κάποιο άλλο ΑΕΙ.
Να μην τα πολυλογώ,πριν καταλήξουμε στο ΤΕΙ, σχετικά με το τμήμα στη Σάμο θέλαμε να ρωτήσουμε: Τα μαθηματικά,η φυσική κτλ που διαβάσαμε στο πρόγραμμα σπουδών, τι βαθμό δυσκολίας έχουν; Πόσο απαιτητικά είναι και οι καθηγητές είναι καλοί ώστε να μεταδώσουν την γνώση; Σε τι διαφέρει διαφέρει από ένα ΤΕΙ Πληροφορικής πχ στη θεσσ/νικη και ποιες είναι οι δυσκολίες στο νησί γενικά; Επειδή κ εγώ ήμουν 4 χρόνια στη Μυτιλήνη γνωρίζω ότι υπάρχουν αρνητικά (και θετικά) αλλά κάπου διάβασα για μεγάλες αποστάσεις από αεροδρόμια κ ακριβά εισιτήρια...
Συγγνώμη για τις χιλιάδες ερωτήσεις αλλά είναι ζήτημα ζωής και θανάτου

(λέμε τώρα)
Ευχαριστώ που δεν με βρίζετε, περιμένω τις ευγενικές σας διευκρινήσεις και προσωπικές εμπειρίες...