Γεια σας παιδιά, θα φοιτήσω στο ΤΝΕΥ και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα, που δεν μπορώ να βρω μόνη μου. Έχω δει μια συζήτηση για τις εστίες είναι όμως από το 2009 και δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια πράγματα. Σχετικά σε δέχονται εύκολα στις εστίες από την στιγμή που καταθέτεις τα χαρτιά σου; Επίσης μπορείς να φιλοξενήσεις δικά σου άτομα;
Poso tyxeri eisai p pas TNEY dn fantazesai! Eukoli sxoli k endiaferousa!
Gnk einai ok na filokseneis atoma stis esties, an k to domatio einai poly mikro.
Dn mporeis omos na dineis to domatio sou se kanenan otan esu leipeis.
Tora to na mpeis esties kathe xrono einai duskolotero logo krisis, mporeis omos na kaneis mia prospatheia
Des edo nea info
Παράθεση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία για τις αιτήσεις και την υποβολή δικαιολογητικών για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης στους φοιτητές (εκτός των νεοεισαχθέντων) είναι από τις 3 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2012. Το υπόδειγμα της αίτησης σίτισης μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος, στην ενότητα ‘’Φοιτητές’’ και την υποενότητα ‘’Σίτιση’’ με τίτλο Υπόδειγμα Αίτησης Σίτισης Ακαδημαϊκού Έτους 2012 – 2013 (καθώς και την σχετική Νομοθεσία).
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται:
· στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας της Σχολής, Μιχάλων 8, υπ’όψιν κου Χ.Κουτσουράδη, τηλ. 22710-35025 κατά τις ώρες 10:00 με 14:00 καθημερινά και
· στις Φοιτητικές Εστίες Χίου στο γραφείο του κου Ν.Γανιάρη, τηλ. 22710-35500 κατά τις ώρες 10:00 με 14:00 καθημερινά.
Στο διάστημα όμως που θα γίνονται οι εγγραφές των πρωτοετών (νειεισαχθέντων) φοιτητών συγκεκριμένα από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2012 οι παραπάνω αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Αμφιθέατρο της Σχολής και από ώρα 9:00 έως 12:30 στους παραπάνω αρμόδιους υπαλλήλους που θα βρίσκονται εκεί.