τον αγαπω ακομα μετα απο δυο χρονια,θελει να τα ξαναβρουμε ΣΟΣ

Το Χρονοντούλαπο

Συγγραφέας τον αγαπω ακομα μετα απο δυο χρονια,θελει να τα ξαναβρουμε ΣΟΣ

Πεμ, 17 Ιαν 2013 8:40 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

gabriella
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 17, 2013
2

Γεια σας! ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε ενα τετοιο φορουμ και αυτο γιατι ειμαι πολυ απελπισμενη, πριν απο δυο χρονια γνωρισα ενα παιδι και τον ερωτευτικα οπως δεν ειχα ξαναερωτευτει,αλλα εκεινος δεν ενιωθε το ιδιο για εμενα,μετα απο ενα μηνα περιπου χωρισαμε,επειτα απο καμποσους μηνες με ξαναθυμιθηκε και ηθελε να τα ξαναβρουμε,μου ελεγε οτι εχει αλλαξει κλπ κλπ ε και εγω επειδη ημουν πολυ ερωτεθμενη και χαζι συναμα δεχτηκα να τα ξαναβρουμε,εκεινος ομως παλι εκανε τα ιδια και χωρισαμε,η ιδια φαση εγινε μετα απο λιγους μηνες παλι,μετα απο αυτο δεν του ξαναμιλησα.περασαν δυο χρονια απο τοτε,εκεινος τα ειχε σχεδον ολο τον καιρο αυτον με μια κοπελα και ηταν πολυ ερωτευμενος.πραγματικα αυτη τη φορα!μετα μπηκε στρατο και η κοπελα του τον αφησε,τοτε ειναι που με ξαναθυμιθηκε,εγω ομως ολον αυτον τον καιρο παλευα να τον ξεχασω και αυτο ειχα κανει τον ειχα ξεχασει και νομιζα οτι τα αισθηματα μου για κεινον ειχαν περασει.σιγουρη γ το οτι δεν νιωθω τιποτα πια ειπα να τον συγχωρεσω,ουτως η αλλως ηταν ο πρωτος μεγαλος μου ερωτας με εκανε να νιωσω πολυ ωραια πραγματα ηταν κριμα,αρχισαμε να μιλαμε ολο και πιο πολυ ερχοταν και με εβλεπε στις αδειες του,πηγαιναμε βολτες μιλαγαμε και ξαφνικα επιασα τον εαυτο μου να τον κοιταει οπως τοτε,και καταλαβα οτι οχι απλα ενιωθα το ιδιο ερωτευμενη με πριν,αλλα με ειχε κανει να τον ξαναερωτευτω απο την αρχη,τοτε προσπαθησα να ξεκοψω αλλα δεν ηταν ευκολο γιατι εκεινος ρωτουσε και εγω δεν ηξερα τι να του πω,με τα πολλα αποφασισα να του μιλησω να του πω πως αισθανομαι για να με αφησει ησυχη μιας και προσπαθουσε να μου δειξει οτι εχει αλλαξει και δεν ειναι αυτος που ηταν,τωρα ομως αυτος πηρε ελπιδεσ,και εγω δεν ξερω τι να κανω,θελω παρα πολυ να τα ξαναβρουμε αλλα ξερω οτι δεν πρεπει,ξερω οτι παλι θα με κοροιδεψει αλλα δεν ξερω πως να απομακρυνθω,πειτε μου τη γνωμη σας και τι θα κανατε στη θεση μου,στους φιλουσ μου δεν εχω πει τιποτα γιατι δεν πιστευω οτι μπορουν να με βοηθησουν,εξ αλλου καπου ακουσα οτι σε βοηθανε καλυτερα στα προβληματα σου ανθρωποι που δεν σε ξερουν,γιατι τα βλεπουν ολα πιο αντικειμενικα,ευχαριστω πολυ

Πεμ, 17 Ιαν 2013 9:46 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Πιο αντικειμενικά δεν ξέρω. Πιο κανονικοποιημένα ίσως (μαθηματικός όρος).

Έχουμε και ένα παλαιότερο (παρόμοιο?) θέμα. Πιθανόν θα σε ενδιέφερε να ρίξεις μια ματιά: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1428.html

Εσύ λες πως έχεις πάρει την απόφασή σου. Άρα δεν έχεις παρά να την εφαρμόσεις.
Τι σε δυσκολεύει ακριβώς; Η εφαρμογή; Αν ναι, τότε είναι μεθοδολογικά απλό σχετικά:
Πες του καθαρά "Δεν σου έχω εμπιστοσύνη. Ξέρεις γιατί. Αν πράγματι άλλαξες, βρες κάποια άλλη και κοίτα να μην κάνεις τα ίδια".
Αν είσαι σίγουρη για την απόφασή σου, τήρησέ την αυστηρά και δήλωσέ την με κάθε τρόπο.
Αν δεν είσαι σίγουρη, τότε έχεις ένα μικρό πρόβλημα.

Παρ, 18 Ιαν 2013 5:51 am

gabriella
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 17, 2013
2

σε ευχαριστω παρα πολυ που απαντησες,η αληθεια ειναι πως εχεις δικιο..

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 60 ΧΡΟΝ...

από haritos
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 24 Μάϊ 2017 11:14 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Φοιτητρια κοινωνιολογιας μετα απο 10 ...

από Kiki28
Συζήτηση: τμ. Κοινωνιολογίας Απαντήσεις: 1

Πεμ, 25 Αύγ 2016 8:45 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πωλείται Laptop Fujitsu-Siemens μεταχ...

από ZIOVANI23
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Πεμ, 05 Μάρ 2009 12:18 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Χριστουγεννα/ Πρωτοχρονια που θυμαστε

από fraoulitsa
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 8

Παρ, 26 Δεκ 2008 10:05 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις χριστούγεννα 2008/ πρωτοχρονια

από fraoulitsa
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 4

Σαβ, 20 Δεκ 2008 10:55 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics