Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[τΜΠΕΣ] Πληροφορίες για το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
|
|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
[τΜΠΕΣ] Πληροφορίες για το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| |
|

cool
Ψαρούκλα

Aug 27, 2007
2
|
|
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον/α που σπουδάζει σε αυτό το τμήμα
1. αν μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα "δίκτυα υπολογιστών" - Ε' εξάμηνο
2. αν μπορεί να μου δώσει κάποια εργασία (οποιαδήποτε) απο το μάθημα "Τεχνολογία Λογισμικού" για να δω τι ζητείται απο τον καθηγητή (διαγράμματα κτλ) - Ε' εξάμηνο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Υπάρχει πουθενά αναρτημένη ύλη(σε site/forum/blog εννοώ) για το μάθημα των διακριτών μαθηματικών?
Γενικά υπάρχει καποιος ιστοχώρος για το τμήμα μας?
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Διακριτά Ι ( forum για το οποίο απαιτείται εγγραφή )
Γενικά, σαν πρώτο βήμα για πληροφορίες μαθημάτων, από τη σελίδα του προσωπικού κάθε τμήματος (πχ. των μελών ΔΕΠ) θα επιλέγεις το όνομα του διδάσκοντα και στη συνέχεια την προσωπική του σελίδα, εάν αυτή υπάρχει.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Παιδιά μια εξυπηρέτηση.
Ξέρει κανείς το password για τα zip αρχεια του Βουγιούκα στις Δορυφορικές επικοινωνίες????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
13.01.2012 έγραψε:
Femtocell Winter School
6-10 February 2012
Barcelona, Spain
Το εργαστήριο Computer and Communication Systems Laboratory (CCSL) θα χρηματοδοτήσει την συμμετοχή ενός φοιτητή του τμήματος μας (προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού) στο Femtocell Winter School 2012 (program).
Η επιλογή θα γίνει με βάση την επίδοση του κάθε υποψηφίου σε συναφή αντικείμενα.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση και εκτενές βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 17/01 στον διευθυντή του εργαστηρίου Χ. Σκιάνη |
Καλή σκέψη, αν και θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει νωρίτερα (αν είχαν τη δυνατότητα, μπορεί να μην ήταν σίγουρο).
|
|
|
|
| |
|
|
|
κατι ασχετο και σχετικο που μου εστειλε ενας φιλος και ελιωσα! χαχα
|
|
|
|
| |
|

nikosd
Ψαρούκλα

Aug 29, 2016
2
|
|
fraoulitsa έγραψε:
κατι ασχετο και σχετικο που μου εστειλε ενας φιλος και ελιωσα! χαχα
 |
καλησπερα, ειμαι μαθηματικος και θελω να κανω το μεταπτυχιακο μου στα Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα.υπαρχει καποιος που να ειναι ηδη σε αυτο το προγραμμα ωστε να μπορεσει να μου λυσει καποιες αποριες..αν ειναι κ συναδελφος πιστευω θα με βοηθησει ακομα περισσοτερο.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |