Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Nέο μέλος! - ερωτήσεις για παρακολούθηση - τμ. Γεωγραφίας |
|
|
τμ. Γεωγραφίας |
| Συγγραφέας |
Nέο μέλος! - ερωτήσεις για παρακολούθηση - τμ. Γεωγραφίας |
| |
|

Bacon
Μικρό Μολύβι

Jun 19, 2010
15
Τόπος: Αθήνα
|
|
Παιδιά καλησπέρα!
Δε ξέρω αν έχω γράψει στο σωστό μέρος για αυτό συγχωρέστε με..
Πέρασα πέρσυ στο τμήμα γεωγραφίας,γράφτηκα κανονικά αλλά δεν ήρθα να παρακολουθήσω..
Από φέτος όμως θα ξεκινήσω κανονικά και έχω χιλιομπερδευτεί γιατί δε ξέρω που παν τα τέσσερα..Θα ρωτήσω φυσικά και τη γραμματεία αλλά μέχρι να έρθω θα ήθελα αν έχετε τη διάθεση να μου λύσετε μερικές απορίες.
Αρχικά,έχω χάσει το φοιτητικό μου πάσο
Αρκεί η αστυνομική ταυτότηκα και η επιβεβαίωση εγγραφής μου στο τμήμα;
Τώρα..Εγώ δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από πρώτο έτος..Θα πάω κανονικά σε αυτό;Τι παίζει σε αυτή τη περίπτωση;
Εξηγήστε μου λίγο το όλο σύστημα είμαι τελείως σκράπας
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Δεν έγραψες στο σωστό μέρος αλλά δεν πειράζει. Θα μεταφερθεί.
Τον Οκτώβρη που θα αρχίσουν τα μαθήματα, θα έρθεις κανονικά να γραφτείς στο 3ο εξάμηνο (στην αρχή κάθε εξαμήνου γραφόμαστε και δηλώνουμε μαθήματα) και θα δηλώσεις τα 6 μαθήματα του 1ου εξαμήνου.
Κάθε χρόνο μας δίνουν καινούριο πάσο. Μην ανησυχείς.
|
|
|
|
| |
|

Bacon
Μικρό Μολύβι

Jun 19, 2010
15
Τόπος: Αθήνα
|
|
Συγγνώμη και πάλι.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση:)
Δηλαδή θα το πηγαίνω έτσι ε? Θα γραφτώ μετά τέταρτο και θα δηλώσω τα μαθήματα του δεύτερου,δεν υπάρχει πρόβλημα που σε άλλο εξάμηνο είμαι και άλλα μαθήματα και εργαστήρια παρακολουθώ και δίνω,έτσι;
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
όχι, κανένα. ξέρω αρκετούς που κάνουν το ίδιο.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Bacon γεια χαρά σου και καλωσόρισες στην παρέα μας!
(καθώς δεν είμαι στο τμήμα σας, θαρρώ ο e3iswsi μπορεί να απαντήσει σχετικά, you're lucky!).
_Ενημερώνω απλώς πως το θέμα αλλαξε τίτλο για να είναι πιο σαφές και μεταφέρθηκε στον κατάλληλο χώρο, το forum του τμ. Γεωγραφίας!
Εύχομαι καλή 'διαμονή' στην παρέα και με χαρά να σε δούμε και να μας γνωρίσεις ακόμη καλύτερα!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αγαπητέ συνάδελφε είμαι κ εγώ φοιτήτρια της Γεωγραφίας. Να θυμάσαι ότι στην σχολή μας δεν επιτρέπεται να δηλώσεις παραπάνω από 6 μαθήματα το κάθε εξάμηνο. Έχεις δικαίωμα να δηλώσεις όποια από τα μαθήματα του 1ου ή του 3ου εξαμήνου θέλεις εφόσον έχεις γραφτεί τον πρώτο χρόνο. Προτιμότερο είναι βέβαια να επιλέξεις τα μαθήματα με την σειρά από το 1ο εξάμηνο δλδ κανονικά. Αλλά κάθε φορά αυτά θα είναι 6. Όσο για το πάσο κάθε χρόνο αλλάζει. Και αν τυχόν το χάσεις γτ μου έχει συμβεί βγάζεις άλλο αμέσως από την γραμματεία.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΤΥΧΕΡΕ!!
καλως ηρθες!! θα εισαι στα πιο ωραια κτηρια του πανεπιστημιου! θα χεις κοντα σου την λεσχη με το καλο φαι και θα σαι σε ενα νησι γεμααατο φοιτητες!!!
καλη αρχη, θα σε δουμε στις εγραφες ψαρι! μην σε τρελανουν οι παραταξεις, αγνοησε τους και ΜΗΝ δωσεις το κιν σου! θα σε φακελωσουν! δωστο μονο αν θελεις να ενταχθεις! αλλιως δεν θα σε βοηθησουν και πολυ! σε βεβαιωνω!
|
|
|
|
| |
|
|
|
παιδιά και εγώ λογικά πέρασα σε αυτό το τμήμα στο νησί σας...είναι καλή η σχολή?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς ήρθες! Τι εννοείς είναι καλή η σχολή από ποια άποψη; Για γενικές απορίες σχετικά με τα μαθηματα και το προγραμμα σπουδών μπορείς να βρεις εδώ
http://www.geo.aegean.gr//
|
|
|
|
| |
|
|
|
ennow apo apopsh ma8hmatwn, kai dyskolias tous.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |