Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς --> Ρόδος. Ας γνωριστούμε! |
|
|
ΡΟΔΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς --> Ρόδος. Ας γνωριστούμε! |
| |
|
|
|
ελπίζω να μαζευτούν εδώ περισσότερα παιδιά απο ρόδο, ώστε με την "ιντερνετική" γνωριμία, να ειναι πιο εύκολη κ ευχάριστη η προσαρμογή μας στο νέο περιβάλλον
|
|
|
|
| |
|

valia
Ψαρούκλα

Sep 16, 2010
1
|
|
geiaa eimai ap t tmhma tepaes tc rodou!!ac grapcei kapoioc epitelouc na arxicoume na rwtame diafora!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Άντε ναι καιρός ήταν! Είχαμε "ανταποκριτές", όπως λέει και ο inertia, από Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη και Σύρο ! Καιρός να μπαίνει σίγά σιγά Ρόδος και Λίμνος !
Καλή αρχή παίδες !
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Έτσι έτσι να διαδοθεί κ λίγο το myaegean στη Ρόδο be active members παίδες.
|
|
|
|
| |
|

irida
Γκουρού

Sep 16, 2010
455
|
|
Εγω ειμαι απο ΤΜΣ Ροδου καλε εχω τρεις μερες μεσα στη σελιδα και ειμαι μεσα συνεχεια,δεν ξεκολλαω με εχετε τρελανει !!!!!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Καλό αυτό να αναπτυχθεί και να διαδωθει και λιγο στη Ρόδο το myaegean κανονίστε και κανένα meeting στα τέλη του μήνα εγώ κατεβαίνω Ρόδο 28 και φευγω στισ 6 οκτώβρη αν ειστε εκει και θελετε κανονίζουμε καμια συναντηση του my.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Παιδιά βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας εκεί στην Ρόδο ! Τακτοποιήθειται και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν !
Υπομονή θέλει !
P.S. : Μην κλέβετε ατάκες ! Προτοτυπίστε στην ζωή σας ! Be unique  !!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Χαίρετε σε όλες + όλους!
Περνάμε εδώ 'μαζεμένα' τα αφισάκια που πρόσφατα ετοιμάσαμε, για όλα τα τμήματα της Ρόδου (και του Πανεπιστημίου μας γενικότερα), ως μια μικρή δροσερή χροιά "καλωσορίσματος"!
Παλαιότεροι ή νεότεροι, μπορείτε να τα κατεβάσετε στον Η/Υ σας και να τα εκτυπώσετε σπίτι σας κιόλας (προσπαθήσαμε να είναι low-cost γι'αυτό και δεν καταναλώνουν πολύ μελάνι) κι έπειτα να κολλήσετε σε κτίρια της σχολής ή άλλα σημεία συχνής πρόσβασης φοιτητών!! Είναι λογικής "do-it-yourself"!
Απολαύστε!
|
|
|
|
| |
|

MKan
Ψαρούκλα

Sep 14, 2010
5
|