|
ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Λέσβος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|
|
|
Fata_morgana έγραψε:
φραουλινι χαρουμενο!  |
αχ βρε κουκλα μου να μην σε εχουμε μυτιληνη!! κριμα ειναι...
αντε Litaki ελα μας!! το νησι σε περιμενει!!
οτι βοηθεια πες μας ε?? εχω και μπρατσα σε βοηθαω και σε ψωνια!! χιχι
αααα και τωρα που λεω ψωνια καντε μια καλη ερευνα αγορας! στον κολπο της γερας εχει φτηνοτερα επιπλα απο μεσα στην πολη!! σας μιλαει η πειρα! και αν δεν σιχαινεστε οι νιωθετε καπως γνωμη μου παρτε επιπλα αποφοιτων! συμφερει 100%!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
εγώ θα 'θελα να 'μασταν εμείς στη Χίο
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi έγραψε:
εγώ θα 'θελα να 'μασταν εμείς στη Χίο |
δεν ειναι κ ασχημα εδω 
|
|
|
|
| |
|
|
|
fraoulitsa έγραψε:
τωρα θα σας φορτωθουμε και μεις!! ολοι μαζι στις πανω σχολες!!!!! αγκαλιτσα βρε!!!
θα κανω νεες παρεες! γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  |
αλήθεια???για πε για πε .....τι γίνεται μετακομίζεται??/που?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
maria_geo έγραψε:
fraoulitsa έγραψε:
τωρα θα σας φορτωθουμε και μεις!! ολοι μαζι στις πανω σχολες!!!!! αγκαλιτσα βρε!!!
αλήθεια???για πε για πε .....τι γίνεται μετακομίζεται??/που? |
μάλλον αναφέρεται η fraoulitsa στην εξής είδηση: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1624.html όπου μάλλον όλα τα τμήματα και τα της εντός Μυτιλήνης, μπορεί να "ανεβούν" στον λόφο του Πανεπιστημίου... 
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
maria_geo έγραψε:
fraoulitsa έγραψε:
μάλλον αναφέρεται η fraoulitsa στην εξής είδηση: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1624.html όπου μάλλον όλα τα τμήματα και τα της εντός Μυτιλήνης, μπορεί να "ανεβούν" στον λόφο του Πανεπιστημίου...  |
Πάντα εξυπηρετικός inertia με σκλαβώνεις!
Δεν είχα ακούσει την είδηση, μου φαίνεται θετικό αλλά δεν νομίζω ότι χωράμε στα υπάρχοντα κτίρια...και τεσπα πρέπει κάποια στιγμή κάποια κυβέρνηση να δαπανίσει περισσότερα για την παιδεία όχι να δίνουν όλο και λιγότερα συνεχώς! Είναι το Α και το Ω σε μία κοινωνία!
|
|
|
|
| |
|
|
|
maria_geo έγραψε:
inertia έγραψε:
maria_geo έγραψε:
fraoulitsa έγραψε:
μάλλον αναφέρεται η fraoulitsa στην εξής είδηση: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1624.html όπου μάλλον όλα τα τμήματα και τα της εντός Μυτιλήνης, μπορεί να "ανεβούν" στον λόφο του Πανεπιστημίου...  |
Πάντα εξυπηρετικός inertia με σκλαβώνεις!
Δεν είχα ακούσει την είδηση, μου φαίνεται θετικό αλλά δεν νομίζω ότι χωράμε στα υπάρχοντα κτίρια...και τεσπα πρέπει κάποια στιγμή κάποια κυβέρνηση να δαπανίσει περισσότερα για την παιδεία όχι να δίνουν όλο και λιγότερα συνεχώς! Είναι το Α και το Ω σε μία κοινωνία! |
θα μας χωρεσουν με το ζορι κουκλα μου ασε.. δεν τους νοιαζει η παιδεια ποτε τους ενοιαζε???
το κακο ειναι οτι θα νιωθουμε ανεπιθυμητοι ενω ειμαστε στο ιδιο πανεπιστημιο! θα υπαρχει γκρινια και δυσφορια! και το ερευνητικο μας εργαστηρι να δω που θα παει!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Αν δω πουθενά σύνθημα "Έξω οι κοινωνιολόγοι", θα κρεμάσω κι εγώ "Κοινωνιολόγοι, μη μας αφήνεται μόνους με τους γεωγραφαράδες".
Μια χαρά θα βολευτούμε. Έχουμε αρκετούς αχρησιμοποίητους χώρους. Όσο το σκέφτομαι, μου αρέσει όλο και πιο πολύ η ιδέα.
Με τη λέσχη θα υπάρχει ένα πρόβλημα γιατί αυτή τη στιγμή τις ώρες αιχμής η ουρά φτάνει μέχρι τα σκαλιά. Αν έρθετε κι εσείς...
Εγώ όμως πιστεύω ότι αυτό δεν οφείλεται στο κόσμο αλλά στην τεμπελιά των μαγείρων. Αντί να μας ρωτάνε έναν-έναν τί να μας βάλουν στο πιάτο, θα πρέπει να αφήνουν συνεχώς πολλά πιάτα πάνω στο γυαλί για να τα παίρνουμε χωρίς να καθυστερούμε. Και θα δείτε για πότε θα εξαφανιστεί η ουρά!
|
|
|
|
| |
|

fountas
Μικρό Μολύβι

Sep 13, 2010
27
|
|
Τις θερμές μου καλησπέρες και απο μένα στην ομορφη Μυτιλήνη..Γιαννης-19 απο τα όμορφα Χανιά!!!! Πρωτοετείς στην Γεωγραφια !
Καλά να περάσουμε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi έγραψε:
Αν δω πουθενά σύνθημα "Έξω οι κοινωνιολόγοι", θα κρεμάσω κι εγώ "Κοινωνιολόγοι, μη μας αφήνεται μόνους με τους γεωγραφαράδες".
Μια χαρά θα βολευτούμε. Έχουμε αρκετούς αχρησιμοποίητους χώρους. Όσο το σκέφτομαι, μου αρέσει όλο και πιο πολύ η ιδέα.
Με τη λέσχη θα υπάρχει ένα πρόβλημα γιατί αυτή τη στιγμή τις ώρες αιχμής η ουρά φτάνει μέχρι τα σκαλιά. Αν έρθετε κι εσείς...
Εγώ όμως πιστεύω ότι αυτό δεν οφείλεται στο κόσμο αλλά στην τεμπελιά των μαγείρων. Αντί να μας ρωτάνε έναν-έναν τί να μας βάλουν στο πιάτο, θα πρέπει να αφήνουν συνεχώς πολλά πιάτα πάνω στο γυαλί για να τα παίρνουμε χωρίς να καθυστερούμε. Και θα δείτε για πότε θα εξαφανιστεί η ουρά! |
εχεις απολυτο δικιο!!! συμφωνω απολυτα, να εισηγηθουμε στην λεσχη να γινεται ετσι!!! να σου πω και πριν την κατω λεσχη δεν ειχε και τοοση ουρα! εχω δει και χειροτερα στην κατω!
|
|
|
|