|
ΡΟΔΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς --> Ρόδος. Ας γνωριστούμε! |
| |
|
|
|
δεν πειραζει, εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας
|
|
|
|
| |
|
|
|
Fata_morgana έγραψε:
δεν πειραζει, εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας  |
Δεν έχεις και άδικο !!!!!
|
|
|
|
| |
|

Zoluku
Ψαρούκλα

Sep 19, 2010
1
|
|
Γειά σας!
Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο ΤΜΣ, αλλά καθώς για ένα εξάμηνο (τουλάχιστον) δε θα μπορώ να κατεβώ Ρόδο λόγω δουλειάς (είμαι μεγάαααλη και δεν είναι εποχές αυτές να αφήνεις δουλειες...  ) θα χρειαστώ όσο το δυνατο περισσότερη βοήθεια από άτομα που μπορούν να παρακολουθούν για να έχω μια επαφή με τα πράγματα! Θα με ενδιέφερε πολύ να ακουσω εντυπωσεις απο παιδιά που παρακολουθησαν τα μαθηματα που εχουν ήδη ξεκινησει...
Καλή αρχή σε όλους!
Μαρία
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Zoluku έγραψε:
Γειά σας!
Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο ΤΜΣ, αλλά καθώς για ένα εξάμηνο (τουλάχιστον) δε θα μπορώ να κατεβώ Ρόδο λόγω δουλειάς (είμαι μεγάαααλη και δεν είναι εποχές αυτές να αφήνεις δουλειες... ) θα χρειαστώ όσο το δυνατο περισσότερη βοήθεια από άτομα που μπορούν να παρακολουθούν για να έχω μια επαφή με τα πράγματα! Θα με ενδιέφερε πολύ να ακουσω εντυπωσεις απο παιδιά που παρακολουθησαν τα μαθηματα που εχουν ήδη ξεκινησει...
Καλή αρχή σε όλους!
Μαρία  |
Φίλη μας Zoluku γεια και χαρά σου και καλώς όρισες στην κοινότητα! Ευχόμαστε καλή 'διαμονή' και ελπίζουμε να σε βλέπουμε συχνά around! Άλλωστε όλοι μας λίγο ή πολύ προσπαθούμε να συνεισφέρουμε, όσος φόρτος κι αν υπάρχει στο καθημερινό μας πρόγραμμα ανεξαρτήτως σπουδών ή άλλης ιδιότητας!
Ελπίζουμε να τα καταφέρεις να βρεις άκρη και τους σωστούς ρυθμούς σου και στις νέες σου σπουδές! keep up!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Λοιπόν παίδες θα βρίσκομαι Ρόδο πρώτα ο Θεός 2 Νοεμβρίου και θα φύγω 9 Νοεμβρίου !
Οπότε αν θέλετε κανονίζουμε νέα συνάντιση 3 με 8 Νοεμβρίου , όποιοι παρευρεθούν θα έχουν την χαρά να με γνωρίσουν !
(ναι με έπιασαν οι μετριοφροσύνες μου  ! )
Ώρα, ημέρα και τοποθεσία διαπραγματεύσημη !
Σας περιμένουμε !
|
|
|
|
| |
|
|
|
κ εδω αντι για "σακηηηηηηηηηηηηη"
φωναζουμε "παναγιωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!"
χαχαχα
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας!!! Καινούρια κ εγώ εδώ! ΤΕΠΑΕΣ Ρόδου.. Τα κατάφερα!! Βέβαια το νησί δεν το γνωρίζω καθόλου, αλλά σιγά σιγά θα τα καταφέρω  Σπίτι βρήκαμε, αλλά καμία πληροφορία γενικής χρήσεως για αρχή???
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γειάς σας με λένε Δημήτρη και από φέτος θα φοιτώ στο τμήμα μεσογειακών σπουδών στη ρόδο! Το τμήμα μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αλλά δε γνωρίζω τι ακριβώς βγαίνεις από αυτό. Όσον αναφορά το νησί, το έχω επισκεφτεί στο παρελθόν και το βρίσκω τέλειο !! αυτά!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Μεσογειολόγος λέγε και είσαι ωραίος
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μεσογειολόγος ε ψαρωτικό...
Προς dimi_rhodes ...
Καλως ήρθες αδερφέ στην κοινότητα του Myaegean!  
|
|
|
|