ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιστότοπος βρίσκεται σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Το περιεχόμενο αποτελεί αρχειοθετημένο αντίγραφο αυτού το οποίο και εμπλουτίζεται για λόγους διάσωσης και διατήρησης αρχείου.....
Γεια σε ολους!Μολις γυρισα απο μυτιληνη και μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ ! ! ! Πηγα για να γραφτω και να βρω σπιτι και σκοπευω να επιστρεψω στο τελος του μηνα. το νησι ειναι πολυ ομορφο και εχει καλη αγορα οπως και πολλα cafe και μερη για διασκεδαση γενικοτερα . Το πανεπιστημιο μου αρεσε σαν κτιριο φαινεται σχετικα καινουργιο και ο κοσμος στην πλειοψηφια του ειναι πολυ εξυπηρετικος. Ευχομαι καλη χρονια σε ολους και ελπιζω να περασουμε ολοι φοβερα φοιτητικα χρονια
hello sunadelfoi!!!!! allo ena psaraki stn parea sas !!!:-$ 14 meres akoma g na ginw k gw monimh.....anupomonw!!!(oso g t ma8hmatika...pff 8a mas fane)
Γεια και χαρά σας Daphne + Stevy! Καλωσορίσατεεεε!!
(λίίιιιιγο με τα greeklish, plz!)
Και για να μη ξεχνιόμαστε:
δροσερή "αφίσα καλωσορίσματος", η οποία βρίσκεται για ελεύθερη χρήση-διάθεση (με λογική "do-it-youself"), ο καθένας δηλ μπορεί να την κατεβάσει ελεύθερα και να την αναρτήσει-κολλήσει σε κάποιο σημείο στο τμήμα του! Καλώς ορίσατε λοιπόν!!
Γεια σας.Ειμαι φοιτητρια ηδη στο πανεπιστημιο αιγαιου και σκεφτομαι να κανω φετος το 10% για καποια αλλη σχολη.Σκεφτομαι σοβαρα να δηλωσω το τμημα περιβαλλοντος στην Λεσβο μιας και με ενδιαφερουν τετοιου ειδους σχολες.Θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποιος απο τους φοιτητες του τμηματος να με ενημερωσει σχετικα με τη σχολη μιας και στη σελιδα του πανεπιστημιου δεν βρηκα τις πληροφοριες που θα ηθελα.
sousourada έγραψε:
Γεια σας.Ειμαι φοιτητρια ηδη στο πανεπιστημιο αιγαιου και σκεφτομαι να κανω φετος το 10% για καποια αλλη σχολη.Σκεφτομαι σοβαρα να δηλωσω το τμημα περιβαλλοντος στην Λεσβο μιας και με ενδιαφερουν τετοιου ειδους σχολες.Θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποιος απο τους φοιτητες του τμηματος να με ενημερωσει σχετικα με τη σχολη μιας και στη σελιδα του πανεπιστημιου δεν βρηκα τις πληροφοριες που θα ηθελα.
ευχαριστω.Λοιπον εγω τωρα ειμαι σε τμημα πληροφορικης αρα καταλαβαινεις το ειδος των μαθηματων που εχω παρακολουθησει μεχρι στιγμης.Ημουν και στην τεχνολογικη κατευθυνση στο λυκειο οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειχα μεγαλη επαφη με μαθηματα βιολογιας και χημειας που απο οτι βλεπω εχετε πολλα εκει.Ποσο δυσκολο θα ειναι για μενα να τα παρακολουθησω και να μπορω να τα βγαλω και περα με τετοια μαθηματα;