Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε. |
|
|
ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
pennou έγραψε:
Απλά ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με το θέμα της κατάληψης σε αυτή τη σχολή..εσύ πως το κόβεις?Θα συνεχιστεί? |
H κατάληψη αυτή τη στιγμή δεν επηρεάζει καμιά άλλη διαδικασία του τμήματος, οι εγγραφές κλπ (θα) γίνονται κανονικά, οπότε δεν γνωρίζω μέχρι στιγμής το αν θα συνεχιστεί και για μετά τον Σεπτέμβρη, όπου και τελειώνει (τυπικά) η εξεταστική
Για το θέμα της συνέχειας, δεν το γνωρίζω ακόμη αυτό ειλικρινά... Υπάρχουν διάφορες γνώμες.. Υπάρχουν επίσης και τάσεις "κινήματος" που ακούγεται πως μπορεί να συνεχιστούν ως το τέλος του μήνα... Το μόνο σίγουρο είναι πως την ερχόμενη Τρίτη 13/9 υπάρχει ξανά γενική συνέλευση του φοιτ. συλλόγου όπου και θα κριθούν εκ νέου αποφάσεις/προτάσεις.
|
|
|
|
| |
|

pennou
Ψαρούκλα

Sep 07, 2011
5
|
|
Μάλιστα..οκ σ'ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση και σόρρυ αν σε ζάλισα!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
pennou έγραψε:
Μάλιστα..οκ σ'ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση και σόρρυ αν σε ζάλισα!  |
καλέ, δεν με ζάλισες καθόλου!
Αν ήταν δεν θα σου απαντούσα!!
Οπότε δεν το βλέπεις να σε βολεύει να έρθεις τότε στο νησί?
Γιατί δεν έρχεσαι από τώρα να μείνεις? Θα'ναι ωραία! 
|
|
|
|
| |
|

pennou
Ψαρούκλα

Sep 07, 2011
5
|
|
Εε..υποχρεώσεις..  Θα δω κιόλας!
Και πάλι ευχαριστώ..
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
τίποτις!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ:
Στείλτε από εδώ είτε στο 6936686311 και κανονίζουμε εντός εβδομάδας μια συναντησούλα!  Υπάρχουν μπόλικα παιδιά που είναι ενθουσιασμένα να σας γνωρίσουν κιόλας!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
να ειστε σε ετοιμοτητα λοιπον κ.inertia..
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Προτείνετε μια ώρα-μέρος, ώστε να προλάβουμε να το κοινοποιήσουμε / postάρουμε κι εδώ!
|
|
|
|
| |
|
|
|
παιδιά γειά σας.
με λένε μαρίνα,είμαι κι εγώ απο τη νέα ''σοδειά'' φοιτητών 2011 και είμαι από την κρήτη.το τμήμα το ανακάλυψα τυχαία 2-3 μέρες πριν την υποβολή του μηχανογραφικού.εντούτοις,θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
-αν και έχω βρει σπίτι,η επίπλωση με ταλαιπωρεί γιατί δεν ξέρω αν χρειάζεται να αγοράσουμε φορητό(που δεσμεύει λιγότερο χώρο) ή επιτραπέζιο υπολογιστή,ωστε να μην προβώ σε ανούσιες αγορές(από έπιπλα μέχρι και ηλεκτρονικά) που θα μου προκαλούν προβλήματα,ίσως.
-εσείς τι έπιπλα πήρατε;;εμπειρικά από το διάβασμά σας,δηλαδή τι γραφείο θα προτείνατε;είναι πολλά τα βιβλία;χρειάζεται εκτυπωτής για να δίνουμε τις εργασίες μας,ή μπορούμε να τις τυπώσουμε από τη γραμματεία ξέρω ΄γω...
-σχετικά με την κυκλοφορία στην πόλη,θα ήθελα να με ενημερώσει κανείς αν γνωρίζει,για τη διαθεσιμότητα των ταξί τις βραδυνές ώρες,επειδή το σπίτι μου βρίσκεται στην λαλακιά,ώστε αν συμβεί κάτι(πχ κακοκαιρία,βροχές-που άκουσα ότι είναι σπάνιες-και τέτοια)να μπορώ να γυρίσω άμεσα...
-σε τι βαθμό καλύπτει το τμήμα το κινούμενο σχέδιο;αν κάποιος επιθυμήσει να εργαστεί στο κινούμενο σχέδιο μπορεί να του βρει το τμήμα δουλειά στο χώρο του animation,ή διδάσκεται απλά για την καλύτερη παρουσίαση ενός προιόντος;
-είδα κάπου στην περιγραφή μαθημάτων ότι γίνονται μαθήματα photoshop.τι ακριβώς μαθήματα είναι αυτα;για το κινούμενο σχέδιο και πχ την σχεδίαση φιγούρων(πχ κόμικ και τέτοια)ή μόνο για την παρουσίαση ενός προιόντος;^^λογικά,δεν μας μαθαίνουν πως γίνεται η σχεδίαση χαρακτήρων που μετα χρησιμοποιούνται για το κινούμενο σχέδιο;
-και τέλος,το animasyros 2011 είναι πολύ ενδιαφέρον.συμβαίνει κάθε χρόνο να έρχονται προσωπικότητες από τόσο γνωστές εταιρίες όπως η pixar και η dreamworks?ή μόνο φέτος έτυχε;τους καλεί το πανεπιστήμιο σύρου;είναι δικιά του πρωτοβουλία;wow!είναι πολύ οργανωμένο!
συγγνώμη για τις πολλές απορίες μου,αλλά βλέπω μεγάλη προθυμία και στο internet!απίστευτη είναι η σύρος!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλημέρα Παιδιά... εγώ έρχομαι Σήμερα το απόγευμα στην Σύρο και θα κάτσω έως αύριο το βράδυ , έρχομαι για σπίτι επιτέλους γιατί την προηγούμενη φορά που ήταν να έρθω έμαθα ότι τράκαρε το καράβι
ήθελα να ρωτήσω κάτι με σχέση τις εγγραφές ...
-θα ισχύουν δηλαδή κανονικά από τις 13 μέχρι τις 30 του μηνός ? και θα ισχύσει με αλφαβητική σειρά ή θα μπορούμε να γραφτούμε όποτε θέλουμε..? γιατί σε κάποιες σχολές που πέρασαν γνωστοί μου έτσι ισχύει και δεν ξέρω τι πάιζει με μας :/
Ευχαριστώω πολύ για τον χρόνο σας Μανώλης , πρωτοετής ψαράκι από την Πάρο
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |