Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε. |
|
|
ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|

Elouros
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38
Τόπος: Κως
|
|
Καλημέρα Μαρίνα!  Καταρχήν, καλωσόρισες στην όμορφη παρέα μας!  Wow..! Πολλές ερωτήσεις μαζεμένες..!  Από ότι καταλαβαίνεις όμως δεν είμαι και από τους καταλληλότερους για να σου απαντήσουν, καθώς ψαράκι είμαι και εγώ..!  Τα λαλάκια που πέφτουν - πανω κάτω - βρε παιδιά; Όλοι εκεί άκουσα πως βρήκαν σπίτι..! Τώρα για pc... Εγώ πήρα laptop χωρίς πολύ σκέψη..!  Δεν την παλεύω μέσ' το καράβι και είναι μια καλή λύση!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Hello αγαπητά μας ..."ψαράκια"
γρήγορη-βιαστική απάντηση, γιατί είμαι λίγο στο τρέξιμο, κι ελπίζω βέβαια να σας απαντήσουν κι άλλα παιδιά!
Η περιοχή είναι (η) Λαλακιά.
Επίσης, δεν ισχύει αλφαβητική σειρά, όλα ομαλά και νορμάλ, πας, περιμένεις στους αναπαυτικούς καναπέδες σε περίπτωση που είναι κι άλλα παιδιά που γράφονται στη γραμματεία, και απλώς γράφεσαι! Δεν υπάρχει θαρρώ άλλο άγχος...
Καλώς να ορίσετε!!!
--μην ξεχνάτε, αύριο ξεκινά το ANIMASYROS FESTIVAL!!!--
|
|
|
|
| |
|
|
|
το animasyros προσκαλει τετοιες προσωπικοτητες καθε χρονο;απο την dreamworks και την pixar?και τετοιες εταιριες;'_'δυστηχως δε θα μπορεσω να ερθω,τωρα αναζητω επιπλα...ακομα δεν ξερω...laptop ή επιτραπεζιος;
3d studio max ειναι το μαθημα studio 1,2 κλπ;
c ya!
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
marina_ μην αγχώνεστε με τα προγράμματα ούτε τις διαδικασίες.
Δεν θα "χρειαστείς" κάποιο πρόγραμμα τώρα και ούτε άμεσα να αγχώνεσαι. Τα μαθήματα άλλωστε δεν είναι "certificates για κάποιο πρόγραμμα", ιδίως στα πρώτα εξάμηνα σημασία έχει να δεις τις βασικές αρχές και το υπόβαθρο στη σχεδίαση.
Το εκάστοτε πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις στα υπόλοιπα χρόνια είτε σπουδών είτε επαγγελματικό στίβο αργότερα, είναι η "κορυφή του παγόβουνου" έναντι στις απαραίτητες γνώσεις του πώς λειτουργούν οι βασικές αρχές.
Αυτά προς το παρόν!!! Μην αγχώνεστεεεεεε!
____
Για το AnimaSyros όπως ανέφερε ο/η sgep υπάρχουν μερικές ανακοινώσεις και δελτία τύπου. Το Φεστιβάλ όπως και κάθε διοργάνωση είναι κάτι το δυναμικό. Συνεπώς ανάλογα με τους ανθρώπους, τις επαφές, τις δραστηριότητες που γίνονται συνεχώς μπορεί να βελτιώνεται. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε μια τέτοια διοργάνωση συνεισφέρουν ώστε να εμπλουτίζεται κάθε χρονιά. Και ασφαλώς, δεν μπορεί να είναι κάτι "το ίδιο" κάθε χρόνο.
Φέτος, ναι, θα έρθουν κάποιες 'δυνατές' προσωπικότητες, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί κιόλας! Υπάρχουν πάρα πολλές δράσεις!!
( μόλις πριν λίγη ώρα έγινε το πρώτο workshop με παιδιά της 1ης τάξης δημοτικού, που φτιάξαν τα δικά τους μικρά κινούμενα σχέδια σε χαρτάκια με μαρκαδόρους κι άλλα πολλά! 32 μπόμπιρες "όργωσαν" τις αίθουσες του πρώτου Γυμνασίου και ξετρελάθηκαν όλοι!
[παρόλο που είχαμε 2 διαδοχικές διακοπές ρεύματος, καταφέραμε να πάνε όλα τέλεια!!!]
|
|
|
|
| |
|
|
|
ευχαριστω,inertia,παντα εξυπηρετικος στις απαντησεις σου
δε θελω να φανω υπεροπτης,ή κατι τετοιο,αλλα σχετικα με τις επαφες που γινονται,οι σπουδαστες δικαιουνται να προτεινουν εταιριες απο το εξωτερικο για παραδειγμα που θεωρουν αξιολογες,και στη συνεχεια το πανεπιστημιο να κρινει αν αξιζουν να συμμετασχουν στο φεστιβαλ;ή μονο υτο πανεπιστημιακο συμβουλιο προτεινει;
ευχαριστω και παλι!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
marina_ έγραψε:
ευχαριστω,inertia,παντα εξυπηρετικος στις απαντησεις σου
δε θελω να φανω υπεροπτης,ή κατι τετοιο,αλλα σχετικα με τις επαφες που γινονται,οι σπουδαστες δικαιουνται να προτεινουν εταιριες απο το εξωτερικο για παραδειγμα που θεωρουν αξιολογες,και στη συνεχεια το πανεπιστημιο να κρινει αν αξιζουν να συμμετασχουν στο φεστιβαλ;ή μονο υτο πανεπιστημιακο συμβουλιο προτεινει;
ευχαριστω και παλι! |
marina_ τπτ, χαρά μου!
Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου όμως, αν θες γράψε πιο αναλυτικά.
Σε περίπτωση που δεν είναι διασαφηνισμένο, το Φεστιβάλ δεν έχει "σχέση" με το Πανεπιστήμιο (άμεσα), γίνεται από μια ομάδα παραγωγής και απλώς το Πανεπιστήμιο παρέχει μέσω συνεργασίας κάποιες αίθουσες και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Επίσης φοιτητές είμαστε εθελοντές είτε διατηρούμε επαφή με τους διοργανωτές, και εκεί, σιγά σιγά όσο προχωρούν τα χρόνια και το Φεστιβάλ εξελίσσεται, ενδέχεται ναι, να υπάρχουν κάποιες προσπάθειες προτάσεων για ανθρώπους και εξέλιξη του Φεστιβάλ.
Δεν υπάρχει "πανεπιστημιακό συμβούλιο" ή κάτι τέτοιο...
Αν δεν σε κατάλαβα καλά, ξαναστείλε! thnx και πάλι!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
νομίζω πως βρήκα σπιτάκι , το καλό είναι ακριβώς δίπλα στην παραλία , μικρούλι βέβαια αλλά κάνει την δουλειά του και το καλό έμαθα θα έχω όλη την ταράτσα δική μου
Το καλύτερο , παρακολούθησα χθες την πρώτη παρουσίαση AnimaSyros που έγινε , δεν τα πρόλαβα όλα γιατί έπρεπε να πάρω το καράβι , αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον , θα ήθελα να έβλεπα και τα υπόλοιπα πάντως ...
η πορεία πως πηγε χθες ?
|
|
|
|
| |
|

Elouros
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38
Τόπος: Κως
|
|
Σε ποια παραλία είσαι κοντά Μανώλη;  Γιατί και εμένα παραλία το λένε εκεί κάτω (κοντά στο σπίτι) αλλά εμένα δεν μου πολυμοιάζει με τις παραλίες που εχω συνηθίσει..!  Εσύ τι εννοείς με το "παραλία;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εντάξει .. "παραλία" (λέμε τώρα  ) στο λιμάνι είμαι ουσιαστηκά , ούτε μισό λεπτό από την πλατεία ... εντάξει δεν είναι μεγάλο σχετικά μικρό αλλά βολεύει πολύ η μετακίνηση και είναι κοντά σε όλα + ότι θα έχω φοιτητοπαρέα στην πολυκατοικία από ότι έμαθα !!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |