Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε.

ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

Συγγραφέας Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε.

Δευ, 19 Σεπ 2011 3:58 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

dipiesdopoulo
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 19, 2011
6
Τόπος: Σκύρος (Εύβοια)

Παίδες καλησπέρα -για να μην πω καλύτερα καλημέρα- χεχεεε.

Λοιπόν, είμαι και εγώ φρέσκο πράμα στο νησάκι μας. Ερχομαι από τη μαγευτική Σκύρο (όχι το νησί όπως πολλοί μπορεί να νομίσετε) ένα υπέροχο μικρό χωριουδάκι στην Ορεινή Ευβοια.

Εγώ ήρθα στο νησί μας με το που βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων από τον Ιούλιο δλδ. Έχω εγκατασταθεί πλήρως και μπορώ να πω ότι έχω εναρμονιστεί πλήρως με το περιβάλλον.

Εν τω μεταξύ έχω κάνει τα μπανάκια μου (ψέματα δεν θα πω χαχα) και έχω "συναντήσει" πολύ cool ατομάκια γενικά. Ααα και τώρα που είπα μπανάκια ξέρει κανείς να μου πεί αν το μαγαζάκι με τα surfs στο Κόμητο ανήκει στην ομάδα σερφ του πανεπιστημίου???(?)

Κάτι άσχετο εγώ έχω αρχίσει να ψιλοασχολούμαι με τα μαθήματα αν και ανησυχώ τι θα γίνει με τις καταλήψεις (ο χρόνος πιέζει!!). Ακουσα ότι τα πιο δύσκολα μαθήματα της σχολής είναι τα Υλικά και ο Απειροστικός για αυτό λέω να τα πάρω από τώρα μιας και έχω φορτσάρει από τις πανελλήνιες, έτσι για να ξεμπερδεύω μια ώρα νωρίτερα. Wink

Γενικά έχω ψάξει τα πάντα περί σχολής (όποιος θέλει ρωτάει εννοείται) ωστόσο όλως περιέργως μόλις τώρα ανακάλυψα το φόρουμ του πανεπιστημίου μας και χάρηκα πολύ που έχετε ψιλοκανονίσει συναντησούλα. Αιγαιόπουλα rulezZz!!!(!)

Οπότε i guess θα σας "δω" around!!
inertia φήμες σε θέλουν και γ*μώ τα παιδιά.

Δευ, 19 Σεπ 2011 4:20 am

syrianoloukoumi
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 19, 2011
3

Καλημέρα και από εμένα!!! Πρωτοετής και εγώ ψαράκι μικρό αλλά με όρεξη να φάω (να γνωρίσω το νησί) και να μεγαλώσω γρήγορα. Poke Tounge Πιστεύω είμαστε πολύ τυχεροί που θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια σε αυτη την όμορφη γειτονιά του αιγαίου. Εννοείται θα πάμε στο κόμητο να κάνουμε surf και να δαμάσουμε τα
κύματα σαν γνήσιοι νησιώτες που είμαστε.

Design και κύματα πάνε μαζί!!! Happy Happy Happy Happy
Δεν έχω ακόμα γνωρίσει αρκετό κόσμο αυτόν τον καιρό εψαχνα και για σπίτι και δεν κυκλοφορούσα πολύ Sad Sad Άκουσα οτι το boheme del mar είναι το στέκι μας. Πέρασα απ έξω ωραίο φαίνεται. Μας περιμένουν μεγάλες στιγμές εκει... χεχεχεχε (για όσους με πιάνουν......!!!!!!!) Κανονίστε σύντομα συνάντηση!!!! our time is now!!!!!!!!!!! το νησί μας ανήκει!!!!!!!!!

Δευ, 19 Σεπ 2011 5:11 am

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

dipiesdopoulo έγραψε:
inertia φήμες σε θέλουν και γ*μώ τα παιδιά.

Δεν είναι φήμη. Cool

Δευ, 19 Σεπ 2011 9:43 am

Elouros
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38
Τόπος: Κως

Καλωσορίσατε dipiesdopoulo και syrianoloykoymi στην παρέα μας! Smile
Μ' αρέσει πολύ που σιγά σιγά το desing στη Σύρο γεμίζει με παιδιά γεμάτα όρεξη! Very Happy Θα περάσουμε τζάμι!!! Smile
Εν τέλη για εμένα οριστικοποιήθηκε η μέρα άφιξης μου στο νησί! Smile Έρχομαι την άλλη Δευτέρα (26 του μηνός) για να γραφτώ και να μείνω μόνιμα - εκτός απροόπτου - οπότε ψήνομαι πάρα πολύ για συναντησούλα με όσους βρίσκεστε ήδη εκεί, την ίδια ημέρα κιόλας! Very Happy

Τρι, 20 Σεπ 2011 11:11 pm

syrianoloukoumi
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 19, 2011
3

enoiteee! dimarxeio!!!

Τετ, 21 Σεπ 2011 1:56 pm

dipiesdopoulo
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 19, 2011
6
Τόπος: Σκύρος (Εύβοια)

Αιγαιόπουλα καλό σας απόγευμα.

Επειδή, ενδιαφέρομαι για τη σχεδίαση αφισών μπορεί κάποιος (παλιός φοιτητής που ίσως να ξέρει) να μου πει τιμούλες για την σουίτα της Adobe. Παίζει μήπως και καμία φοιτητική έκπτωση. Που τα πουλάν αυτά?

Επίσης, ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν ότι κάνουμε προγραμματισμούς, πρέπει να φέρω το βιβλίο της ανάπτυξης εφαρμογών, γιατί το έχω αφήσει στο χωριό.

Ααα, και κάτι άσχετο έχει κανείς φούρνο μικροκυμάτων, γιατί η μάνα μου με πρήζει να αγοράσω.

Οποιος μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ.

Τετ, 21 Σεπ 2011 9:39 pm

syrianoloukoumi
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 19, 2011
3

ma kala gia ti times lete?? ta torrent den ta exete akousei???? ola tzaba!!!

Πεμ, 22 Σεπ 2011 9:07 am

Elouros
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38
Τόπος: Κως

dipiesdopoulo έγραψε:

Επειδή, ενδιαφέρομαι για τη σχεδίαση αφισών μπορεί κάποιος (παλιός φοιτητής που ίσως να ξέρει) να μου πει τιμούλες για την σουίτα της Adobe. Παίζει μήπως και καμία φοιτητική έκπτωση. Που τα πουλάν αυτά?

Νομίζω πως αυτό είναι λίγο off topic και θα ήταν καλύτερο να το ρωτούσες σε κάποιο άλλο, πιο σχετικό, σημείο του forum. Θα βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση στην ερώτηση σου και από πιο "σχετικά" άτομα, αν θέλεις, μιας και το θέμα σου θα βγει στην επιφάνεια..! Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις! Φιλικά πάντα, για την ευκολία όλων μας! Smile

Δεν ξέρω αν είναι καλό που το λέω αλλά συμφωνώ, μερικώς, με το syrianoloykoymi..! Look Round

dipiesdopoulo έγραψε:

Ααα, και κάτι άσχετο έχει κανείς φούρνο μικροκυμάτων, γιατί η μάνα μου με πρήζει να αγοράσω.

Εμένα (μα ναι, η μάνα μου, ποιος άλλος; Poke Tounge) μου πήρε από την πρώτη κιόλας ημέρα..! Δεν ξέρω αν θα το χρειαστώ μιας και το σπίτι έχει κανονικά ηλεκτρική κουζίνα (και πολύ καλή μάλιστα Cool ), αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω πειραματιστεί ακόμα να μαγειρέψω εκεί μέσα οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά..! Εσύ είσαι εκεί τόσο καιρό, σου χρειάστηκε ποτέ μικροκυμάτων;

Syrianoloykoymi τι εννοείς όταν λες "εννοείται, δημαρχείο" ; Να ελπίζω για συναντησούλα την Δευτέρα κάπου κοντά στο δημαρχείο; Smile

Anyway, εγώ από Δευτέρα θα είμαι μόνιμος κάτοικος Σύρου και θα ήθελα πολύ να συναντήσω όποιον έχει ελεύθερο χρόνο και όρεξη να τα πούμε! Smile (από κοντά νομίζω θα μιλάω εξίσου πολύ! Poke Tounge Κάτι έχω πάθει τώρα τελευταία! Poke Tounge ) Το μόνο μου problem είναι ότι για το ξεκίνημα δεν θα έχω internet, συνεπώς θα πρέπει να κανονίσουμε κάποια πράγματα είτε από πριν είτε να ανταλλάξουμε κινητά... Κάπως έτσι τέλος πάντων...!

Γενικότερα τώρα, θέλουμε να κανονιστεί μια πιο "οργανωμένη" συνάντηση πρωτοετών στη Σύρο πριν αρχίσουν τα μαθήματα! Κάπου στο πρώτο 5ήμερο του Οκτώβρη από ότι το κόβω..! Να αναρτηθεί και εδώ..! Ψηθείτε! Happy

Πεμ, 22 Σεπ 2011 12:51 pm

thespeena
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Feb 15, 2011
51
Τόπος: katw aptavlaki

Μπορεις να βρεισ φουρνο μικροκυμματων σε καλη τιμη απο παλιοτερους φοιτητες. Κατσε να αρχισει η χρονια και βλεπεις.. (επισης μολις αρχισει περιμενω τη γνωμη σου για το τμημα! Roll Eyes )

Για τον προγραμματισμο ισως χρειαστεις το βιβλιο μονο για κατι διαγραμματα ροης. Κατα τα αλλα θα κανεις κανονικες γλωσσες προγραμματισμου, οχι ψευδογλωσσα οπως στο λυκειο-αρκετα διαφορετικο, οπου τα βιβλια για αυτα θα στα δωσει η σχολη.

Αφισες μπορεις να κανεις και με κολαζ, και με τυπωματα, και με σχεδιο, και με φωτογραφια, και ναι! Μπορεις να χρησιμοποιησεις και υπολογιστη (χωρις να αγορασεις φυσικα προγραμματα). Αν ψαξεις κυκλοφορουν ολα παντου Wink

Πεμ, 22 Σεπ 2011 12:53 pm

thespeena
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Feb 15, 2011
51
Τόπος: katw aptavlaki

βρει! syrianoloukoumi κανε ενα edit στο κειμενο σου και ξαναπερνατο σε ελληνικα Smile Smile Smile

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2018-2019 Κινηματογραφικής Λ...

Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 10

Τρι, 13 Νοέ 2018 12:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2017-2018 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 1

Τετ, 11 Οκτ 2017 12:31 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις τΟΔΙΤ: πρωτοετείς στο νέο τμήμα του Π...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Ιούλ 2017 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2016-2017 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 24

Τρι, 04 Οκτ 2016 10:03 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πρωτοετείς στο τμήμα στατιστικής και ...

από jimaws
Συζήτηση: τμ. Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Απαντήσεις: 7

Δευ, 29 Αύγ 2016 11:04 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics