Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε.

ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

Συγγραφέας Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε.

Πεμ, 22 Σεπ 2011 4:37 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

hello παίδες (παλαιοί και νέοι)!!

Όσοι είστε ή θα βρεθείτε στο νησί, ρίξτε ένα τηλέφωνο στο 6936686311 (το κινητό της ομάδας). Για Σύρο θα σας απαντήσει ο Γιάννης (aka inertia, it's me!).

Επειδή σίγουρα πολλοί δεν θα έχουν άμεσα net, γι'αυτό έχουμε ένα δημόσιο κινητό και όσοι θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονιστεί μια προτεινόμενη ώρα / μέρα για συνάντηση. Θα (συ)σκεφθούμε ώστε να προ-προτείνουμε και μια "φιξαρισμένη" ημερομηνία ίσως, για να βολέψει γενικά και να το γνωρίζετε όλοι.

Να ξέρετε πάντως πως υπάρχει free wifi στο Πανεπιστήμιο, αλλά και σχεδόν όλες οι καφετέρειες της πόλης (ακόμη και μερικές ταβέρνες-εστιατόρια) έχουν δωρεάν wifi. (κοινώς γίνεται της.... δικτύωσης!) Cool

Θα χαρούμε πολύ να κάνουμε όχι μόνο μια, αλλά πάμπολες συναντήσεις!!
Όσο για την πρώτη κιόλας ημέρα μαθημάτων, υπάρχει καθιερωμένη "παρουσίαση" φοιτητικών ομάδων και της ομάδας MyAegean ολιγόλεπτη, οπότε, να'στε σίγουροι πως θα γνωρίσετε τους πάντες και τα πάντα ...σε χρόνο 'dt' Wink

Πεμ, 22 Σεπ 2011 9:22 pm

Elouros
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38
Τόπος: Κως

Thanks man! Happy Πάντα εδώ όταν σε χρειαζόμαστε! Smile
Αυτό το πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει αρχίσει να μου αρέσει όλο και πιο πολύ! Smile
By the way, inertia, μήπως ξέρεις πότε πάνω κάτω θα ξεκινήσουν τα μαθήματα; Γιατί οι καταλήψεις με έχουν αγχώσει..!

Πεμ, 22 Σεπ 2011 9:57 pm

marina_
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 14, 2011
5

ρε παιδια,να ρωτησω κατι;θα χρειαστει να εχουμε προγραμματα τυπου 3ds max,cad κλπ προεγγατεστημενα στον υπολογιστη μας;πως θα γινει οταν ξεκινησουν τα μαθηματα να εγκατασταθουν ολα αυτα;σε εσας που ειστε ηδη εκει,ποιες εκδοσεις των προγραμματων σας ζητησαν;σας εδωσαν καποιο cd με το προγραμμα για να τα εγκαταστησετε μονοι σας;
και ακομη,απο τα προγραμματα που κανετε,μπορει καποιος που ξερει να μου αναφερειθ τηις version;πχ,στο cad ή στο 3d ποιες εκδοσεις ειναι;
ευχαριστω πολυ!!!!

Πεμ, 22 Σεπ 2011 9:58 pm

marina_
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 14, 2011
5

sorry για τα λαθακια εκει πανω!απο τη γρηγορη πληκτρολογηση!

Πεμ, 22 Σεπ 2011 10:29 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

Αν θέλεις κάνεις edit - δε θα σου πει κανείς τίποτα.

marina έγραψε:
Θα χρειαστει να εχουμε προγραμματα τυπου 3ds max,cad κλπ προεγγατεστημενα στον υπολογιστη μας; Πως θα γινει οταν ξεκινησουν τα μαθηματα να εγκατασταθουν ολα αυτα;
Σε εσας που ειστε ηδη εκει,ποιες εκδοσεις των προγραμματων σας ζητησαν; Σας εδωσαν καποιο cd με το προγραμμα για να τα εγκαταστησετε μονοι σας;

Όλα τα ιδρύματα έχουν συμφωνίες για να παρέχουν κάποια απαραίτητα εταιρικά προγράμματα στους σπουδαστές ή τουλάχιστον στα εργαστήρια των σχολών. Θα σας δώσουν πληροφορίες στην εγγραφή ή στα μαθήματα, μην ανησυχείτε.

Αυτό είναι το γενικό site της ΕΔΕΤ, έχει διάφορα μέσα, κυρίως της Microsoft.

__ Αναφανδόν

Συζήτηση στο forum

Εκτός αυτών υπάρχουν οι free/freeware εναλλακτικές - όποιος θέλει δοκιμάζει να δει τί απ' όλα τον εξυπηρετεί και τον βολεύει.

_ Blender

_ GIMP

_ Art of Illusion
_ Amabilis

Πεμ, 22 Σεπ 2011 11:56 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

marina_ έγραψε:
ρε παιδια,να ρωτησω κατι;θα χρειαστει να εχουμε προγραμματα τυπου 3ds max,cad κλπ προεγγατεστημενα στον υπολογιστη μας;πως θα γινει οταν ξεκινησουν τα μαθηματα να εγκατασταθουν ολα αυτα;σε εσας που ειστε ηδη εκει,ποιες εκδοσεις των προγραμματων σας ζητησαν;σας εδωσαν καποιο cd με το προγραμμα για να τα εγκαταστησετε μονοι σας;
και ακομη,απο τα προγραμματα που κανετε,μπορει καποιος που ξερει να μου αναφερειθ τηις version;πχ,στο cad ή στο 3d ποιες εκδοσεις ειναι;
ευχαριστω πολυ!!!!

marina_ (και υπόλοιποι), μην το παρεξηγήσετε έτσι όπως θα το πω, αλλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ! Smile
Μην αγχώνεστε ειλικρινά, σε λίγες ημέρες θα μπείτε σε ρυθμούς και θα τύχει να συζητήσουμε και από κοντά.
Δεν έχει κανένα νόημα να κουβεντιάζουμε θέματα για προγράμματα ούτε τί θα εγκαταστήσετε στους η/υ σας αυτή τη στιγμή.

1ον: γιατί δεν θα χρειαστείτε προγράμματα άμεσα (μην αγχώνεστε τόσο με τα προγράμματα, δεν είναι το παν στις σπουδές σας)

2ον: γιατί δεν υπάρχει λόγος και θέμα για να ασχοληθεί κανείς με ένα τόσο τεχνικό ζήτημα, και κυρίως σε ένα topic που αναφέρεται σε "συνάντηση πρωτοετών και γνωριμία πρώτων ημερών".

Προς το παρόν το *μοναδικό* που χρειάζεται να έχετε είναι όρεξη και σπίθα για μάθηση και δημιουργικότητα. Όλα τα άλλα έρχονται μετά. Αρκετά πιο μετά. promise. Wink

Smile Smile Smile

Τετ, 28 Σεπ 2011 3:23 pm

Jack
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 28, 2011
2

ΧΜ Σαν να βρήκα το στέκι που μου ταιριάζει! (Αυτό με τα ψαράκια χεχεχε Wink ) Είμαι ο Δημήτρης και ειμαι και εγω πρωτοετής στην σύρο έχω έρθει εδώ και μέρες και εχω εγκατασταθεί αλλα έχει πέσει πολύ ισυχία! Δεν ξέρω σχεδόν κανέναν! :/ Μόλις κανονίσετε για συνάντηση πείτε και εμένα! Να γνωριστούμε κιολας!

Πεμ, 29 Σεπ 2011 6:49 am

Elouros
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38

Καλώς ήρθες Jack! Smile Α, ρε φίλε να μην το ξέρω λίγο πιο πριν..! :-/ Ήμουν Σύρο από Δευτέρα έως Τετάρτη..! Ήρθα για εγγραφή και με την προοπτική ότι θα μείνω, αλλά επειδή ως συνήθως η ζωή δεν τα φέρνει όπως τα θέλουμε ή τα σχεδιάζουμε, για προσωπικούς κυρίως λόγους γύρισα πίσω στην βάση μου..! Confused Ένιωθα ότι σε αυτή την κατάσταση η ησυχία της Σύρου με έπνιγε ακόμη περισσότερο..! Όντως πέφτει πολύ ησυχία... Confused Τώρα θα έρθω πάλι γύρω στις 8 του μήνα (στην καλύτερη περίπτωση που τα μαθήματα αρχίσουν στις 10, φυσικά). Τότε λογικά θα μαζευτούν και οι άλλοι φοιτητές της Σύρου, μπας και αλλάξει λίγο το κλίμα..! Rolling Eyes

Πεμ, 29 Σεπ 2011 9:09 am

Jack
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 28, 2011
2

Χεχε κρίμα ρε φιλε! Θα σε περιμένουμε τοτε παραμονές της ερναρξής των μαθημάτων (αν δλδ αρχισουν!! :/ χεχεχε) Εγώ πάντως δεν το κόβω να φευγω γτ το ταξίδη μέχρι την θεσσαλονίκη δεν πολύ παλεύεται.... Poke Tounge χεχεχε

Πεμ, 29 Σεπ 2011 10:08 am

Elouros
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38

Θα αρχίσουν να σκάνε μύτη πάντως και πρωτοετείς αλλά και όλες οι προηγούμενες φουρνιές σιγά σιγά μέχρι τις 10... Λογικά μόλις κάνουμε παρέες δεν θα μας φαίνεται τόσο πολύ η ησυχία! Poke Tounge Τι να κάνουμε..! Το νησάκι μας αξίζει πολύ από το Πάσχα και μετά! Cool Ο χειμώνας είναι λίγο κάπως (όπως και σε όλα τα νησιά) αλλά θα τη βρούμε τη λύση! Laugh

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2018-2019 Κινηματογραφικής Λ...

Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 10

Τρι, 13 Νοέ 2018 12:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2017-2018 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 1

Τετ, 11 Οκτ 2017 12:31 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις τΟΔΙΤ: πρωτοετείς στο νέο τμήμα του Π...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Ιούλ 2017 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2016-2017 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 24

Τρι, 04 Οκτ 2016 10:03 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πρωτοετείς στο τμήμα στατιστικής και ...

από jimaws
Συζήτηση: τμ. Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Απαντήσεις: 7

Δευ, 29 Αύγ 2016 11:04 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics