Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε.

ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά

Συγγραφέας Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε.

Πεμ, 29 Σεπ 2011 1:53 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Όσοι είναι Σύρο ρίξτε τηλέφωνο: 6936686311 !! Smile

Το βραδάκι ~21:00 στο "1ο Γυμνάσιο Σύρου" (το κυρίως κτίριο του Πανεπιστημίου, όπισθεν Δημαρχείου) έχει και μια συνάντηση και η Θεατρική Ομάδα και γενικά θα έχει μαζεμένο κόσμο!

Ελάτε να γνωριστούμε! Cool

Παρ, 30 Σεπ 2011 12:04 am

dipiesdopoulo
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 19, 2011
6
Τόπος: Σκύρος (Εύβοια)

Τι ησυχία ρε παιδιά, εγώ χτές το βράδυ κατέβηκα για μια μπύρα στο boheme del mar και γινόταν χαμός. Ελάτε στο χωριό να δείτε τι θα πει ησυχία.

Κρίμα πάντως γιατί νόμιζα ότι δεν είναι κανείς εδώ και έφυγα σήμερα.

Υ.Γ. Προτείνω πάντως σε όσους κάθονται μόνοι στο σπίτι να δοκιμάσουν τι θα πει να απολαμβάνεις ένα ποτήρι καλό κρασί, μόνος. Στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ σπίτι.

Σαβ, 01 Οκτ 2011 6:49 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

χθες γνωριστήκαμε με μερικούς πρωτοετείς που πέρασαν από το Πανεπιστήμιο (πρώην 1ο Γυμνάσιο)!!

Μες στο σαββ/κο θα παίξει ένα όμορφο 2ήμερο εκδηλώσεων!!
Δείτε εδώ: Διήμερο εκδηλώσεων 1-2 Οκτωβρίου 2011 στο Πανεπιστήμιο

Σαβ, 01 Οκτ 2011 10:12 pm

dipiesdopoulo
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 19, 2011
6
Τόπος: Σκύρος (Εύβοια)

inertia νομίζω σε είδα χτές βράδυ στο μποέμ που πέρναγα απ' έξω με τον κολλήτο μου, αλλά ντράπηκα να έρθω να σου μιλήσω γιατί ήσουν με την παρέα σου.

Ήσουν όντως εσύ???????????????????

Έγινε επεξεργασία από τον/την dipiesdopoulo στις Κυρ, 02 Οκτ 2011 1:16 am, 1 φορά

Σαβ, 01 Οκτ 2011 11:07 pm

elli
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 03, 2007
49
Τόπος: ΚΥΠΡΟΣ

fygete pedia mou, fygete apo to tmima!! oute epaggelmatika dikeomata exoume oute sto tee imaste!!! ginane kai polles blakies sti sxoli!! trekse na sothite makria apo to tmima!!!

Κυρ, 02 Οκτ 2011 12:22 am

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

elli έγραψε:
fygete pedia mou, fygete apo to tmima!!
Οute epaggelmatika dikeomata exoume oute sto tee imaste!!! ginane kai polles blakies sti sxoli!! trekse na sothite makria apo to tmima!!!

Μετά από 5 χρόνια κατάλαβες ότι οι απόφοιτοι του τμήματος δεν εγγράφονται στο ΤΕΕ? Έληξε και η κατάληψη, οπότε τί άλλο θέλεις? Rolling Eyes

Εξάλλου τώρα ολοκληρώνονται οι εγγραφές, όποιος θέλει να φύγει πρέπει να περιμένει την επόμενη χρονιά.

Κυρ, 02 Οκτ 2011 1:04 am

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

dipiesdopoulo έγραψε:
inertia νομίζω σε είδα χτές βράδυ στο μποέμ που πέρναγα απ' έξω με τον κολλήτο μου, αλλά ντράπκα να έρθω να σου μιλίσω γιατί ήσουν με την παρέα σου.

Ήσουν όντως εσύ???????????????????

dipiesdopoulo ναι, μάλλον παίζει να με είδες, τριγυρνώ γενικά στην πόλη Poke Tounge

Γιατί ντράπηκες βρεεεεε!!! Όλοι μια παρέα ήμαστε! Smile
Πέρνα αύριο από το (πρώην) 1ο Γυμνάσιο, έχει πολλά δρώμενα, παράσταση Καραγκιόζη, workshop με macrame κι άλλα! (συν έκτακτη Γενική Συνέλευση Φ.Σ. βέβαια)

Αν έχεις εντοπίσει ποιος είμαι (γιατί δεν ξέρω αν έχει τύχει να γνωριστούμε), βρες με και μίλα μου! Απλοί άνθρωποι είμαστε, μην σε αγχώνει!! Υπάρχουν ήδη κι άλλα παιδιά πρωτοετείς που 'κυκλοφορούν' στο Πανεπιστήμιο κι έχουμε γνωριστεί!

Θα περιμένω, εεε?
Roll Eyes

Κυρ, 02 Οκτ 2011 10:40 am

elli
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 03, 2007
49
Τόπος: ΚΥΠΡΟΣ

slide έγραψε:
elli έγραψε:
fygete pedia mou, fygete apo to tmima!!
Οute epaggelmatika dikeomata exoume oute sto tee imaste!!! ginane kai polles blakies sti sxoli!! trekse na sothite makria apo to tmima!!!

Μετά από 5 χρόνια κατάλαβες ότι οι απόφοιτοι του τμήματος δεν εγγράφονται στο ΤΕΕ? Έληξε και η κατάληψη, οπότε τί άλλο θέλεις? Rolling Eyes

Εξάλλου τώρα ολοκληρώνονται οι εγγραφές, όποιος θέλει να φύγει πρέπει να περιμένει την επόμενη χρονιά.

Προσωπικά, δεν με επηρεάζει ούτε αν είμαστε στο ΤΕΕ ούτε αν έχουμε ή όχι επαγγελματικά δικαιώματα!!! Το μόνο που με επηρεάζει είναι ότι Κύπρο αναγνωρίζονται μονo τα 4 χρόνια!!!! Και γώ έτσι έλεγα, που να φεύγω τώρα που βολεύτηκα. Θα το δουν και από μόνοι τους. Εγώ απλά τους συμβουλέψω μια ώρα αρχύτερα!

Κυρ, 02 Οκτ 2011 12:17 pm

Mantarinakias
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Aug 31, 2011
21
Τόπος: Πάρος

Επιτέλους από ότι έμαθα έληξε η κατάληψη και θα μπούμε όλοι σε μία σειρά σιγά-σιγά... ειλικρινά ρε παιδιά φέτος βαρέθηκα να κάνω διακοπές , δεν έχει υπάρξει άλλη φορά να λέω άντε πότε θα πάω για διάβασμα Poke Tounge

Εγώ θα έρθω μέσα σε αυτή την βδομάδα , διότι μου έτυχε ένα θέμα με το σπίτι που θα έμενα και τελικά ψάχνω για άλλο οπότε είμαι λίγο στο τρέξιμο της τελευταίας στιγμής Confused .. Ευτυχώς για μένα είμαι γείτονας στην Σύρο , οπότε δεν έχω μεγάλο πρόβλημα στο πήγαινε-έλα , μάκαρι να βρω κάτι καλό γρήγορα Happy

Όταν έρθω Σύρο να πάρω κανένα τηλεφωνάκι Γιάννη ? Surprised

Υ.Γ εγώ δεν έχω γνωρίσει ακόμα κανέναν... μόνο ένα φιλαράκι μου ξέρω που περάσαμε μαζί στο τμήμα Cool

Κυρ, 02 Οκτ 2011 12:48 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Pausanias έγραψε:
Όταν έρθω Σύρο να πάρω κανένα τηλεφωνάκι Γιάννη ? Surprised

Υ.Γ εγώ δεν έχω γνωρίσει ακόμα κανέναν... μόνο ένα φιλαράκι μου ξέρω που περάσαμε μαζί στο τμήμα Cool

Pausanias ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!(εγώ το λέω, μή διστάζετε!) Smile

Οι καταστάσεις είναι αρκετά δύσκολες και υπάρχουν πολλά ζητήματα γενικά σε σχέση με το νέο νόμο και το Υπουργείο, γεγονός που δημιουργεί συνεχιζόμενες αναταρραχές σε όλα τα πανεπιστήμια Confused Με απόφαση Πρυτανείας ξεκινούν 10 τα μαθήματα, αν υποθέσουμε πως όλα ξεκινούν ομαλά και δεν έχουμε περικοπές προσωπικού/διδάσκοντες.
Προς το παρόν όμως, ας μην αγχωθείτε, μπορούμε όλοι μαζί να τα δούμε και συζητήσουμε κι από κοντά!!

Περιμένω και περιμένουμε τηλεφωνάκι! Cool

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2018-2019 Κινηματογραφικής Λ...

Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 10

Τρι, 13 Νοέ 2018 12:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2017-2018 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 1

Τετ, 11 Οκτ 2017 12:31 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις τΟΔΙΤ: πρωτοετείς στο νέο τμήμα του Π...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Ιούλ 2017 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβολές 2016-2017 Κινηματογραφικής Λ...

από inertia
Συζήτηση: ΣΥΡΟΣ Απαντήσεις: 24

Τρι, 04 Οκτ 2016 10:03 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πρωτοετείς στο τμήμα στατιστικής και ...

από jimaws
Συζήτηση: τμ. Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Απαντήσεις: 7

Δευ, 29 Αύγ 2016 11:04 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics