τμήμα Πολιτισμικής Πληροφορικής // κατατακτήριες

τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας

Συγγραφέας τμήμα Πολιτισμικής Πληροφορικής // κατατακτήριες

Τρι, 12 Ιούλ 2011 5:36 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

redzebra
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jul 12, 2011
2

Γεια σας παιδιά!
Είμαι καινούργια στην κοινότητα. Σκέφτομαι να κάνω κατατακτήριες για την περίοδο Νοέμβριος 2011. Πήρα τα σχετικά έγγραφα απο το site της σχολής και είδα την ύλη η οποία αναφέρει οτι είναι ολα τα βιβλία μέσα. Γνωρίζει κανείς στο περίπου περσινά θέματα κατατακτηρίων για να μπορέσω να καταλάβω το στυλ ερωτήσεων;
Προέρχομαι απο καθαρά θεωρητικό κλάδο και ανησυχώ μήπως δεν τα καταφέρω με τον προγραμματισμό!
Δώστε μου τα φώτα σας plzz Rolling Eyes Rolling Eyes

Έγινε επεξεργασία από τον/την redzebra στις Τετ, 05 Οκτ 2011 10:46 pm, 1 φορά

Τετ, 13 Ιούλ 2011 8:11 am

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

redzebra έγραψε:
Πήρα τα σχετικά έγγραφα απο το site της σχολής και είδα την ύλη η οποία αναφέρει οτι είναι ολα τα βιβλία μέσα. Γνωρίζει κανείς στο περίπου περσινά θέματα κατατακτηρίων για να μπορέσω να καταλάβω το στυλ ερωτήσεων;

Γειά.

Διάβασε αυτές τις δημοσιεύσεις, είναι παρόμοιο το θέμα και πιστεύω πως όσα γράφονται ισχύουν για όλες τις σχολές. Mπορείς να τηλεφωνήσεις στη Γραμματεία και να ζητήσεις τα στοιχεία επικοινωνίας της επιτροπής διεξαγωγής των εξετάσεων.

Καλή συνέχεια!

Γενικά, θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένα μόνιμο section στα site και τους οδηγούς σπουδών των τμημάτων με πληροφορίες σχετικά με τις κατακτήριες ή άλλου τύπου ειδικές εξετάσεις, έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα κάθε έτος, άρα και οι απαντήσεις στις όποιες απορίες θα είναι παρόμοιες.

Ας το σκεφτούν οι υπεύθυνοι - θα βοηθούσε αρκετά τους υποψηφίους, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την απόσταση των σχολών από τα μεγάλα αστικά κέντρα και την έλλειψη χερσαίας σύνδεσης.

Παρ, 12 Αύγ 2011 11:58 am

luna
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 12, 2011
6

γεια σας έχω μπει από κατατακτηριες όμως μένω Αθήνα κι εχω αρκετες υποχρεωσεις για να μπορεσω να μείνω μυτιλήνη και να σπουδάσω ωστόσο το τμήμα μου αρεσει πάρα πολύ και θελω να πάρω πτυχίο δινοντας τα μαθήματα στις εξεταστικες τι λέτε είναι τόσο δυσκολο; ποια μαθήματα θα μου προτείνατε να δηλώσω κατ αρχήν ώστε να μην χρειάζονται παρακολούθησει και ποιοι καθηγητές δεχονται εργασία αντι παρακολούθησης εργαστηρίου αν μου απαντησει κάποιος πραγματικά με σώνει. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Φιλάκια! Blush Happy

Παρ, 12 Αύγ 2011 12:03 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

luna έγραψε:
γεια σας έχω μπει από κατατακτηριες όμως μένω Αθήνα κι εχω αρκετες υποχρεωσεις για να μπορεσω να μείνω μυτιλήνη και να σπουδάσω ωστόσο το τμήμα μου αρεσει πάρα πολύ και θελω να πάρω πτυχίο δινοντας τα μαθήματα στις εξεταστικες τι λέτε είναι τόσο δυσκολο; ποια μαθήματα θα μου προτείνατε να δηλώσω κατ αρχήν ώστε να μην χρειάζονται παρακολούθησει και ποιοι καθηγητές δεχονται εργασία αντι παρακολούθησης εργαστηρίου αν μου απαντησει κάποιος πραγματικά με σώνει. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Φιλάκια! Blush Happy

Γεια χαρά σου luna +καλωσόρισες στην κοινότητα!

Το topic σου ενοποιήθηκε με ένα παλαιότερο, ώστε να μην έχουμε επαναλήψεις θεμάτων (ίσως στο εγγύς διάστημα να τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί ώστε να βοηθιούνται κι άλλα παιδιά)!

Ελπίζουμε να έρθει κάποιο παιδί που βρίσκεται στο τμήμα σου για να σε κατατοπίσει καλύτερα! Μην αγχώνεσαι πάντως, υπομονή!!!! Cool

Παρ, 12 Αύγ 2011 12:09 pm

luna
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 12, 2011
6

ευχαριστω πολύ και περιμένω και για τον ευδοξο κατι πολύ πονοκέφαλος πάντα μου βγαζει ενα HTTP 400 πάντως όποιος μπορει να τα αναλύσει όλα στις ψαρούκλες σε απλά ελληνικα θα ναι απίστευτος.

Παρ, 12 Αύγ 2011 12:32 pm

luna
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 12, 2011
6

κι αλλο ενα προβλημα προσπαθω να κάνω πιστοποιηση των στοιχείων μου στον ευδοξο αλλά μου βγαζει ένα μύνημα που λέει δεν εχει οριστεί σχολή για τον κωδικό σας συνεπώς δεν μπορείται να υποβαλετε αιτηση στον ευδοξο ξερει κανεις τι πρεπει να κάνω; κι αν πρεπει να επικοινωνήσω με τη σχολή με ποιον και από ποτε πολλές απορίες ε; ε όποιος απαντησει είναι καλός άνθρωπος! Cool

Παρ, 12 Αύγ 2011 6:22 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Για τον ΕΥΔΟΞΟ νομίζω πως δεν μπορείς να δηλώσεις βιβλία ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν κάποιες προθεσμίες μες στις οποίες δηλώνεις το εκάστοτε σύγγραμμα νομίζω!
Επίσης, αν μπήκες πρόσφατα με κατατακτήριες (π.χ. στο εαρινό εξάμηνο που μας πέρασε), θα πρέπει λογικά να έχεις ενεργοποιημένο το account σου στο Πανεπιστήμιο, μέσω του οποίου γίνεται η αυθεντικοποίηση-επαλήθευση ταυτότητας ώστε να σου εμφανιστούν οι αντίστοιχες επιλογές ανάλογα με το ίδρυμα και το τμήμα σου! Αν όλα είναι νορμάλ, δεν θα'χεις πρόβλημα λογικά...

Όμως ίσως να κάνω και λάθος, οπότε αν κάποιος άμεσα μπορεί να το επαληθεύσει επίσης, θα'ταν πολύ χρήσιμο!

Σαβ, 13 Αύγ 2011 1:24 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Δεν καταλαβαίνω τί νόημα μπορεί να έχει να είσαι σε μία σχολή αν δεν την παρακολουθείς καθόλου. Μαθαίνεις μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό όσων θα μάθαινες αν πήγαινες. Και επιπλέον απ' όσο ξέρω έχουν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις σε πάρα πολλά υποχρεωτικά μαθήματα.

Τετ, 05 Οκτ 2011 10:50 pm

redzebra
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jul 12, 2011
2

Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Smile
Να κάνω και μια τελευταία ερώτηση. Τελείωσα με την εξεταστική τώρα του Σεπτεμβρίου (ειναι σίγουρο οτι εχω τελειώσει Cool ) αλλα περιμένω τις βαθμολογίες που θα ανακοινωθούν τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Μπορώ να κάνω αίτηση για κατατακτήριες με μια αναλυτική και με μια βεβαίωση οτι εχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου και περιμένω την ορκωμοσία μου; Rolling Eyes

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απορίες για το νησί και για το τμήμα ...

από FannieB
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Απαντήσεις: 1

Τρι, 10 Απρ 2018 11:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις τΟΔΙΤ: πρωτοετείς στο νέο τμήμα του Π...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Ιούλ 2017 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΧΙΟΣ: Ιδρύεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαί...

από inertia
Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 1

Σαβ, 11 Φεβ 2017 4:20 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πρωτοετείς στο τμήμα στατιστικής και ...

από jimaws
Συζήτηση: τμ. Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Απαντήσεις: 7

Δευ, 29 Αύγ 2016 11:04 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις δηλωση μαθηματων - τμήμα ΜΠΕΣ

από maira
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Απαντήσεις: 2

Παρ, 30 Οκτ 2015 12:38 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics